lavasoft95
Üye
Rica ederim çok fazla bahsi geçmemiş bir konuydu bu turboboost ve yüklenmesi bu yüzden anlattım. Yoksa Google linkini yapıştırırdım yineTekrardan çok teşekkürler
neyse İyi akşamlar herkese. Oruçlarınız kabul olur inşallah.Rica ederim çok fazla bahsi geçmemiş bir konuydu bu turboboost ve yüklenmesi bu yüzden anlattım. Yoksa Google linkini yapıştırırdım yineTekrardan çok teşekkürler
neyse İyi akşamlar herkese. Oruçlarınız kabul olur inşallah.Usta performans için bişeyler yapamazmasın romu çok beğendim ama oyun performansı iyi değil bunun için neler yapılabilirRica ederim çok fazla bahsi geçmemiş bir konuydu bu turboboost ve yüklenmesi bu yüzden anlattım. Yoksa Google linkini yapıştırırdım yineneyse İyi akşamlar herkese. Oruçlarınız kabul olur inşallah.
Hocam benim bildiğim g-wonder dışında hiçbir romda çok ağır oyunları 0 kasmayla oynayamazsınUsta performans için bişeyler yapamazmasın romu çok beğendim ama oyun performansı iyi değil bunun için neler yapılabilir
Samet doğru söylüyo darkcm daha çok genel kullanım için zaten wonder'da çok ağır oyunları oynamaya gerek yol neden ekran küçük bi asphalt 8 oynamak hiç eğlenceli değil oynamak içinde overclock + swap yapmak lazım ( turboboost değil hafızayı ram olarak kullanma olayı )Usta performans için bişeyler yapamazmasın romu çok beğendim ama oyun performansı iyi değil bunun için neler yapılabilir
rami 416 görünce heyecanlandım sonra işte oyun performansı iyi çıkmadıSamet doğru söylüyo darkcm daha çok genel kullanım için zaten wonder'da çok ağır oyunları oynamaya gerek yol neden ekran küçük bi asphalt 8 oynamak hiç eğlenceli değil oynamak içinde overclock + swap yapmak lazım ( turboboost değil hafızayı ram olarak kullanma olayı )
Ram'le bitmiyo ki bi olay onboard pcye 20gb ram tak gene aynı tas aynı hamam aynı mantık eskidi artık bu telefon.rami 416 görünce heyecanlandım sonra işte oyun performansı iyi çıkmadı
G-wonder ne ya bu arkadaşlar o kadar iyi değil ben size özelden önerebilirim daha iyisiniHocam benim bildiğim g-wonder dışında hiçbir romda çok ağır oyunları 0 kasmayla oynayamazsın
bi zahmet kardeşimG-wonder ne ya bu arkadaşlar o kadar iyi değil ben size özelden önerebilirim daha iyisini

Hangi rom?G-wonder ne ya bu arkadaşlar o kadar iyi değil ben size özelden önerebilirim daha iyisini
cm11 deki oyun performansi tam da ram ile ile alakali.sebebi.android in ram canavari olmasi .3 parti uygulamalarin gosterdigi boş ram aslında gercek boş ram degildir.terminele "free" girip free nin altindali kilobyte cinsinden rakam aslinda bos ram dir 416 lik kernelde de stock ram li bir kerneldede bu rakamin 4-5 mb civari(editsiz rom) oldugunu goruruz. 4-5 mb bos ram ilede oyun oynanmaz malumRam'le bitmiyo ki bi olay onboard pcye 20gb ram tak gene aynı tas aynı hamam aynı mantık eskidi artık bu telefon.

Banada önerseneG-wonder ne ya bu arkadaşlar o kadar iyi değil ben size özelden önerebilirim daha iyisini
nasi yani 4.4.5 mi cikiyoHocam yenı surum (Android L) yayınlayacak mısınız yoksa ben şuankı surumu kurayımmı![]()

Modred, Hakan derlemeye calısıyor yazmıstı
bu kotu oldu ya isteUfak bir yanlış anlaşılma oldu muhtemelen ben Hakan derliyor demedim Hakam(Hakam Elassouad) derliyor dedim ama şuan derlenmesi imkansıza yakın çünkü derlense bile derlenecek olan cm değil saf android(pure AOSP) cyanogenmod cihazlar için optimizasyonlar ve hata çözümleri içeriyor ama AOSP içermiyor bu sebepten derlemek için optimize edilmesi lazım derlenmeye çalışılsa bile muhtemelen birsürü derleme hatası ile karşılaşılır. android L için cm12'yi beklememiz gerekicek o da eylül-ekim-kasım gibi çıkar tahminimce