[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
Tweak çok aşırı bir fark yaratmıyor ama turboboost kullanmanı öneririm gerçekten çok işe yarıyor.
Link;

Uslup tartışmasına girme hiç temiz kurulum yap daha önceki mesajda anlattığım gibi kaymak gibi oluyor telefon.
konuşmalarına dikkat et ban yersin

Wolf389

Wolf389

Üye
arkadaşlar modern combat 4 açmıyo rom

Mücteba

Mücteba

Üye
Ama stock romda hafif düzenlemeler ile kasmadan oynattı ama bunda açmaması beni hayal kırıklığına uğrattı
dedimya. RAM isterse 512mb olsun farketmez bu romda o oyunu biraz zor oynarsin

Wolf389

Wolf389

Üye
O zaman G-wondera hocam. özele gelirmisiniz

kenant

Üye
Arkadaşlar romu denedim oyun olarak iyi, stabil, şarz konusunda bildiğiniz cm11 işte romu paylaşan arkadaşa yardım etmek amacıyla birkaç resim paylaşıyorum

Resimer böyle arkadaşlar rom Tr olsaydı [Paylaşan ustaya duyurulur:))] tadından yenmezdi..

bu tema nın isminey acaba arkadaşlar çok güzelmiş

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Peki turbo boost işlemciyi mi ayarliyo ?

lavasoft95

Üye
Peki turbo boost işlemciyi mi ayarliyo ?
Tam olarak ne iş yapıyor bende bilmiyorum ama data cache filan klasörlerinde swap dosyaları ( takas dosyaları ) oluşturuyor. Ram'ı sık boğaz olmaktan kurtarıyor diye biliyorum.

murat_3230

murat_3230

Üye
turboost ayaları neler peki kurarken ne yapacaz....

BurkaySamet

Üye
Tweak çok aşırı bir fark yaratmıyor ama turboboost kullanmanı öneririm gerçekten çok işe yarıyor.
Link;

Uslup tartışmasına girme hiç temiz kurulum yap daha önceki mesajda anlattığım gibi kaymak gibi oluyor telefon.
Hocam çok teşekkürler de ben bunu nasıl kullanmam gerektiğini hiç anlamadım ya :s

lavasoft95

Üye
Arkadaşlar turboost kurulumunu anlatıyorum:
Cwm'yi açın wipe cache / wipe dalvik cache yapın dosyayı flashlayın aroma installer açılacaktır orda next next filan diyin bi ekran gelicek ordan triple swap diyin degerleride 50-120-150 olarak ayarlayın en son yeniden başlatılsınmıya HAYIR diyip tekrar wipe cache / wipe dalvik cache yapın şimdi yeniden başlatabilirsiniz.

BurkaySamet

Üye
Arkadaşlar turboost kurulumunu anlatıyorum:
Cwm'yi açın wipe cache / wipe dalvik cache yapın dosyayı flashlayın aroma installer açılacaktır orda next next filan diyin bi ekran gelicek ordan triple swap diyin degerleride 50-120-150 olarak ayarlayın en son yeniden başlatılsınmıya HAYIR diyip tekrar wipe cache / wipe dalvik cache yapın şimdi yeniden başlatabilirsiniz.
Tekrardan çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95

Üst Alt