[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

murattopdagi

murattopdagi

Üye
üstad download moduna nasıl girildiğini biliyorum da download moduna girip sonrasında devam etmek için ses açma tuşuna basınca öylece kalıyor on defa açtım kapadım olmadı ama sorun değil terminalle yükledim ayrıca bu romu da sorunsuz yükledim. Biraz kasıyor kernel de yüklemeye çalışacağım şimdi
Dediğim gibi ben normalde açma tuşuna basardım daha sonra samsung yazısı gelince ses kısma+orta tuş a basardım. Download ekranına gelirdi ve devamı gelmezdi ses kısma ya da açma tuşuna basınca. Fakat telefon kapalıyken üç tuşa da aynı anda basarak açarsan bir sorun olmuyor. Ben de terminalle yüklemek zorunda kalmıştım cwm yi :)

BurkaySamet

Üye
Arkadaşlar rom, kernel, gapps dışında ne flaşlamamı tavsiye edersiniz tweak falan işe yarar mı?

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
10 dk once benden link istedin ne ara indirip yukledinde telefonun uçuyor o kadar link bulup ekledim baştan kurulumu yazdım o kadar yardımcı olmak için zaman bizim içinde değerli arkadaşlar lütfen bulduğunuz linkleri tekrar istemeyiniz..
Kardeş sen başka romdan bahsediyorsun sandım ondan ama aynıymış. Zaten bu romda o kadar iyi degil öneri rom istersende monsterv17 rom gapps + rom 95 mb cm10.1

BurkaySamet

Üye
Konuyla alakası yok ama bir şey soracağım. Cevaplayan olursa minnettar kalırım :) Google Play'den bir klavye indirdikten sonra sistem klavyesini silmek sorun çıkarır mı?

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Konuyla alakası yok ama bir şey soracağım. Cevaplayan olursa minnettar kalırım :) Google Play'den bir klavye indirdikten sonra sistem klavyesini silmek sorun çıkarır mı?
Sorun çıkmaz daha önceki romumda bende yapmayı düşünmüştüm

lavasoft95

Üye
artık daha fazla sana cevap vermeyeceğim.
önce cm 10.1 kurup ardından emülatör ile hallettim. İlk başta olmamıştı ondan sormustum o zaman lluquit rom yüklüydü cm 10.1de nedense sorun çıkmadan halloldu. Google'a sor demeden cevap yazdığın için sağol. İyi akşamlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı teravihler hoşçakalın
Önemli değil daha önce çok cevaplanmadı emulatorle cwm yükleme bu yüzden cevapladım aslında emulatorla cwm yuklemeyi tum romlarda yapabilirsin neden 10.1e dönme gereği duydun ?Birde arkadaşlar kernel kurulumunda tavsiyem telefon açılmadan kurulum yapın yani wipe cache daha format system vs yaptık romu kurduk yeniden başlatmadan gaaps kurduk sonra wipe cache/dalvik cache yapın kerneli flashlayın sonra tekrar wipe cache/dalvik cache yapın sonra telefonu yeniden başlatın. İlk açılış uzun sürebilir.

Wolf389

Wolf389

Üye
Beyler hangi kernel ve gapss yüklemeliyim teşekkürler

BurkaySamet

Üye
Arkadaşlar rica etsem bana tweak ile ilgili bilgi verir misiniz? Yani kullanmalı mıyım ve hangisini kullanmalıyım? Çok fazla soru sordum farkındayım ama bilmeden de yapmak istemiyorum.

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Arkadaşlar rica etsem bana tweak ile ilgili bilgi verir misiniz? Yani kullanmalı mıyım ve hangisini kullanmalıyım? Çok fazla soru sordum farkındayım ama bilmeden de yapmak istemiyorum.
Kardes öğrenince banada pm atar misin ?

Mücteba

Mücteba

Üye
kullana bilirsin ama KK için fazla tweak yok

Wolf389

Wolf389

Üye
Arkadaşlar 4.4.4 sürümünü kurdum üstüne 416 mb kerneli kurdum ama sürekli telefon donuyor antutu bencmark programına giriyorum teste başla diyorum donuyor bi yardım edin

aJHier

aJHier

Üye
Arkadaşlar 4.4.4 sürümünü kurdum üstüne 416 mb kerneli kurdum ama sürekli telefon donuyor antutu bencmark programına giriyorum teste başla diyorum donuyor bi yardım edin
Ex_ov olani degil sadece ov olani kur kernelin.

Wolf389

Wolf389

Üye
link atar mısın acaba bide yukarıda bi arkadaş kurulumu anlatmış onun gibimi yükleyeyim

lavasoft95

Üye
link atar mısın acaba bide yukarıda bi arkadaş kurulumu anlatmış onun gibimi yükleyeyim
Kardeşim linkler yukarda var durmadan link at link at bu ne ya heryer link doldu bi arkadaş heryer link olmasın diye topluca bi yoruma yazdı hepsini bak işte ordan yanında uv yazanı indir bu kadar basitKernelide dedigim gibi kur daha stabil olur

Wolf389

Wolf389

Üye
Kardeşim linkler yukarda var durmadan link at link at bu ne ya heryer link doldu bi arkadaş heryer link olmasın diye topluca bi yoruma yazdı hepsini bak işte ordan yanında uv yazanı indir bu kadar basitKernelide dedigim gibi kur daha stabil olur
öncelikle üslübuna dikkat et tamam bide dediğin gibi kurayım yanlız zaten kernelim uv

lavasoft95

Üye
Tweak çok aşırı bir fark yaratmıyor ama turboboost kullanmanı öneririm gerçekten çok işe yarıyor.
Link;
öncelikle üslübuna dikkat et tamam bide dediğin gibi kurayım yanlız zaten kernelim uv
Uslup tartışmasına girme hiç temiz kurulum yap daha önceki mesajda anlattığım gibi kaymak gibi oluyor telefon.

Wolf389

Wolf389

Üye
Tweak çok aşırı bir fark yaratmıyor ama turboboost kullanmanı öneririm gerçekten çok işe yarıyor.
Link;

Uslup tartışmasına girme hiç temiz kurulum yap daha önceki mesajda anlattığım gibi kaymak gibi oluyor telefon.
tamam saol hallettim

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95

Üst Alt