[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft95

Üye
Sanırım durum en kolay yoldan onu gösteriyor .s saolasın hazır yüklemişken yeni sürüme geçirelim bari. Ayarlar veri yedeğini titanium backup tan yüklesem sıkıntı olurmu. Her defasından yeni baştan ayar yapmak yoruyor
Bir seferlik kendin yap problem çıkmasın bence eski verileri geri yükler belki problem olur.

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Öncelikle dün gece son sürüm Çıktı Onu xda dan indir onu kur.
Greenify kur sana yüzde 10 cıvarı katkı yapacaktır.
ayrıca gereksiz sistem uygulamarını sil. telefonu hızlandıracaktır.çok olmasada .
Son sürümde ram miktarı 375'e çıkardıgı için arco daha hızlı bir telefonun olacaktır.
Son sürüm kurulu dostum.Yani 16/06/2014 teki sürüm değil mi? Ram miktarı 370. Greenify kullanıyorum özellikle facebook, twitter gibi uygulamalarda. Bayağı işe yarıyor gerçekten. Önerebileceğiniz governor veya işlemci seçeneği var mı acaba?

aJHier

aJHier

Üye
Son sürüm kurulu dostum.Yani 16/06/2014 teki sürüm değil mi? Ram miktarı 370. Greenify kullanıyorum özellikle facebook, twitter gibi uygulamalarda. Bayağı işe yarıyor gerçekten. Önerebileceğiniz governor veya işlemci seçeneği var mı acaba?

onemand +sio

lavasoft95

Üye
Bende oğuzhan'ın 395mblık kernel kurulu interactiv+row kullanıyorum şarj performans gayet iyi ondemand+sio daha çok şarj için uygun bir seçenek.@MeeksTR kardeşim noldu problemlerin çözüldü mü ?

spazmol

spazmol

Üye
@lafactorial hocam hoveri tek vermeniz mümkün müdür acaba

kerek46

Üye
opera miniyi kurup kullaninsana bi statusbar asagi inip cikiyo mu sizdede?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Bende oğuzhan'ın 395mblık kernel kurulu interactiv+row kullanıyorum şarj performans gayet iyi ondemand+sio daha çok şarj için uygun bir seçenek.@MeeksTR kardeşim noldu problemlerin çözüldü mü ?
Romu indiriyorum. Bu arada dün k.kernel 'in 3.4.94 sürümü yayımlanmış. 370-380-390 ve 406 MB lık ram seçenekleri var.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
RAL RACING 3 U KASMADn oynayabılırmıyım ?

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
neden oluyor acaba?
Hover nedir hakan bey tam olarak?
Birincisi bilmiyorum belki uygulamayla ilgili bir sorundur.
Hover durum çubuğunda herhangi bir bildirim geldiğinde uygulamadan çıkmadan onu görmenizi sağlayan bir yardımcı.

murat_3230

murat_3230

Üye
Romu indiriyorum. Bu arada dün k.kernel 'in 3.4.94 sürümü yayımlanmış. 370-380-390 ve 406 MB lık ram seçenekleri var.
kardeşim ben linkleri bulamadım atarmısın bi zahmet...3.4.94 406 mb kerneli deneyen varmıdır acaba....

murat_3230

murat_3230

Üye
kardeşim 390 mb lık dene harika performansı filende güzel......

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-Oruc

-Oruc

Üye

hocam darkcm hangi surumu kullaniorsun acaba

lavasoft95

Üye
hocam darkcm hangi surumu kullaniorsun acaba
16/06 olan en son sürümü kardeşim açılışta sürekli bişeyler durdu filan hataları çıkıyor aldırmayıp kullanmaya devam edince hatalar kesiliyor.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
@lafactorial, @lavasoft95 @sir mordred romu tekrardan kurdum, ilk başta çalışıyor. Uygulamalarımı, ayarları yaptıktan sonra wi-fi ve wi-fi ap çalışmıyor. Yüklediğim uygulamalarda samkat da kurduğum uygulamarın aynısı. Ayarlarda yine aynı şekilde. Format atmadan yapabileceğimiz bir çözüm varmı?

Son düzenleme:

Üst Alt