[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

T.serdar

Üye
Dogrumu verdim linki telefondan zor oluyor programdan girdigim icin grup varmi aekadaslar linkte?

rea_kod

Üye

benchmark değerleri(1804mhz)
1. smartassv2-sio
2.performance-vr

rea_kod

Üye

benchmark değerleri(1804mhz)
1. smartassv2-sio
2.performance-vr

fecral

Üye
22 mb gapps paketi isteyen arkadaşlar için link ; - 4.4.3 için gapps.

Tepkiler: Mücteba, Bysalih41 ve rea_kod
kardeşim bu son sürümü full türkçemi ??

arkadaşlar 4.4.2 de ekranı aşağı yukarıya çekerken animasyon ayarı vardı ben bunda bulamadım nerde bunun ayarı bilen varmı acaba...

- Telefonunuzda gösterişli bir kaydırma efekti isterseniz. Ayarlar bölümünden "Arayüz"a dokunun ardından "ListView Settings"(Liste Görünüm Ayarları) seçin ben bunu demek istemiştim az önce..

- Telefonunuzda gösterişli bir kaydırma efekti isterseniz. Ayarlar bölümünden "Arayüz"a dokunun ardından "ListView Settings"(Liste Görünüm Ayarları) seçin ben bunu demek istemiştim az önce..
romu deneyenlerden bilgi istiyorum

- Telefonunuzda gösterişli bir kaydırma efekti isterseniz. Ayarlar bölümünden "Arayüz"a dokunun ardından "ListView Settings"(Liste Görünüm Ayarları) seçin kardeş bu ayarlar bunda varmıdır....

overlock halinde skor.sanırım rekor bu overlock yokken 7612 almıştım bidaha böyle skorlar alamadım dcm-TDT tweak-khan kernel

Konu Sahibi
- Telefonunuzda gösterişli bir kaydırma efekti isterseniz. Ayarlar bölümünden "Arayüz"a dokunun ardından "ListView Settings"(Liste Görünüm Ayarları) seçin kardeş bu ayarlar bunda varmıdır....
Liste gorunumu animasyonları kaldırıldı bu romda yok.

bu son çıkaan sürümde ne temaları kullanıyosunuzhola launcheri nasıl silcez

overlock halinde skor.sanırım rekor bu overlock yokken 7612 almıştım bidaha böyle skorlar alamadım dcm-TDT tweak-khan kernel
kardeşim bu hangi rom nasıl aldın bu puanı 4.4.2 de

anladm kardeşm ya o tweakı nasıl yapacağmı anlatrmsn

kardeşimbu son sürümde holayı nasıl silicez yardım edin