Hem sen s3 u satmadinmi kardes daha. Bence satma. S3 den degistirecek kadar iyi bir model yok bence. Bu fotograf nerde paylasildi samsung sitesindemi
iptal edildi diyorlar hala deneme yapılıyor dalgamı geçiyor samsung napıyor bizle listeye artık inanmamaya başladım
sammobile paylaştı birde sonraki haberde şu yazıyor çeviremedim bir türlüDeneme yapiliyosa umut vardir. Bu fotograf nerde paylasilmis arkadaslar. Sammobile dami yoksa baska bir yerde mi?
Yazıda "Android 4.4.2, Galaxy SIII'ün özel bir varyantı olmaya bir adım daha yaklaştı." diyor. Sanırım 4.4.2 Galaxy SIII için en iyi ve stabil rom'du demek istemiş.sammobile paylaştı birde sonraki haberde şu yazıyor çeviremedim bir türlü
Android 4.4.2 came a step closer to rolling out to a particular variant of theLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.4.2 diyorYazıda "Android 4.2.2, Galaxy SIII'ün özel bir varyantı olmaya bir adım daha yaklaştı." diyor. Sanırım 4.2.2 Galaxy SIII için en iyi ve stabil rom'du demek istemiş.
ama ortada 4.4.2 yok bişe anladıysam yine arap olayım kelime oyunumu yapıyor sammobile 
4.2.2 zaten geçen sene sunulmuştu SamMobile'da.Ve en stabil rom o olmuştu.Sanırım kendi kendilerini övüyorlar.Yoksa yeniden 4.2.2 yapacaklarını düşünmüyorum.4.4.2 diyorama ortada 4.4.2 yok bişe anladıysam yine arap olayım kelime oyunumu yapıyor sammobile
![]()
4.2.2 zaten geçen sene sunulmuştu SamMobile'da.Ve en stabil rom o olmuştu.Sanırım kendi kendilerini övüyorlar.Yoksa yeniden 4.2.2 yapacaklarını düşünmüyorum.
Ahh evet ya göz görmez akıl görür.Bu yazıyı çevirmeden önce bir yorum okudum.Arkadaş yazmış ki 4.2.2 en stabil rom şimdiye kadar ki.Kafam orada kalmış.Tamam anladım şimdi herşeyihayır yazıda 4.2.2 demiyorki 4.4.2 diyor
Yazıda "Android 4.4.2, Galaxy SIII'ün özel bir varyantı olmaya bir adım daha yaklaştı." diyor. Sanırım 4.4.2 çalışmalarına ağırlık verdiler diyebiliriz artık.
Bunu deneyebilirsin istersen.Romun herşeyi güzelde bir de klavyeye türkçe karakter desteği koysalarmış çok güzel olacakmış. Klavyenin şeklini değiştirmeden turkçe karakterkeri eklemek mümkün mü acaba
sammobile paylaştı birde sonraki haberde şu yazıyor çeviremedim bir türlü
Android 4.4.2 came a step closer to rolling out to a particular variant of theLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazıda "Android 4.4.2, Galaxy SIII'ün özel bir varyantı olmaya bir adım daha yaklaştı." diyor. Sanırım 4.4.2 Galaxy SIII için en iyi ve stabil rom'du demek istemiş.

Galaxy Note 2 kitkat build port galaxy s3 i9300 very smooth ram usage lowS3 en guzel hangi romda yada surumde guzel calisiyor bizim arkadasinkine yuklicez deya ne kadar değişirse değişsin, yine aynı kalacak. Doğan görünümlü şahin yaparlar en iyi ihtimalle
3 günde denemediğim rom kalmadı, ama uzun süre aynı şekilde kullanınca diğer romlar hiç içime sinmedi. Baktım olmayacak Türkiye için gelen resmi 4.3 ü kurdum rootlayıp gereksiz programları sildim. Açılışta ram 450 de flan oluyor. Artık S3 ten de fazla birşey beklememek lazım sanırım![]()
S3 en guzel hangi romda yada surumde guzel calisiyor bizim arkadasinkine yuklicez de

Tskhocam ben Galaxy S III i9300 - Galaxy S3 i9300 Güncel Firmware Listesi [21.05.2014] - MaxiCep linkte ki 4.3 türkiye için resmi romu kurdum. rootlayıp kullanmadığm programları sildim. Google play müzik, dergiler oyunlar, chat on suggest vs. buna benzer pro. ları kaldırdım. Şu an bi sorun yok, şarj da daha iyi gidiyor. ama sen bilirsin yine de![]()