Galaxy S3 (Kitkat 4.4.2) imei sorunu olan arkadaşlar içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 (Kitkat 4.4.2) imei sorunu olan arkadaşlar içeri :)
* Öncelikle herkese merhaba,
* Xda geliştiricilerinden olan JustArchi' nin geçenlerde Note 2 den portladığı 4.4.2 Kitkat romunu biz k*lon imei kullanan arkadaşlar şebeke sorunu yüzünden kullanamıyoduk uzan uğraşlarım sonucu bu konuyu hallettim arkadaşlar vereceğim tek zipli dosyayı CWM den flashlayın istediğiniz 4.4.2 romunu cihazınızda kullanabilirsiniz :thumbup:

Not:installer'da birinci seçeneği seçmelisiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol

Kontrol

Kontrol

Üye
eyvallah kardeşim sabah P5 kurdum malesef şebeke yüzünden kullanamadim. Şuan sende hangi rom var ?

• Beğen
Tepkiler: mqeen
ametbuba

ametbuba

Üye
Dostum benim açtığım konuya da linki ekleyebilir miyim.Orada da görsünler?

• Beğen
Tepkiler: mqeen
Kontrol

Kontrol

Üye
Bu arada sabah 10 dk gibi süre kullandım ama 4.3 te yarım saatte isinmayla 4.4 teki 10 dk lik ısınma aynı ?
sizde ısınma sorunu oluyor mu ?

mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
Dostum benim açtığım konuya da linki ekleyebilir miyim.Orada da görsünler?
Tabiki dostum :) amacımız herkesin işi görülsün senin konuyuda takip ediyorum bu arada .)
eyvallah kardeşim sabah P5 kurdum malesef şebeke yüzünden kullanamadim. Şuan sende hangi rom var ?
Dostum şuan kullandığım rom ''Galaxy S5 Mini 9.0 - Kitkat Edition'' dün yükleme şansım oldu şuan için pek önermem arada takılmalar var. Bu akşam Blekota S5 Lite [4.4.2] Beta 4.3.1'' e geçmeyi düşünüyorum bakalım bu nasılmış :)

• Beğen
Tepkiler: ametbuba ve Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
Benim kota dolmak üzere fazla indiremicem :D dene bakalım olumlu olumsuz bi yorum yap ona göre son 1 rom daha indirim :D

mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada sabah 10 dk gibi süre kullandım ama 4.3 te yarım saatte isinmayla 4.4 teki 10 dk lik ısınma aynı ?
sizde ısınma sorunu oluyor mu ?
Ben şuana kadar herhangi bir ısınma ile karşılaşmadım xda'da bi kaç kişide ısınmadan şikayetçi olmuş. temiz kurulum yaptın mı peki?

Kontrol

Kontrol

Üye
9.0 da fena kasılma var sorsan hiç bulaşma derdim :D adam ne bulduysa doldurmuş rom şişmiş

mqeen

mqeen

Üye
    Konu Sahibi
9.0 da fena kasılma var sorsan hiç bulaşma derdim :D adam ne bulduysa doldurmuş rom şişmiş
Evet ya :D bizde Changelog'a baktık iştahımız kabardı ne kadr S5 apps varsa atmış içine :)

Kontrol

Kontrol

Üye
abi o kadar şey atarsan tabi kasar makina bugün S5 ile takıldım biraz hani normal sadece whatsapp ile konuştum ram kullanımı 1.81 gb yazıyordu düşün artık 3 gb ram ilerde nasıl yetecek bilmiyorum

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler

captan0631

Üye
bune abi yükledim telefonum açılmıyor bile kesinlikle yüklemeyin telofan tamamen işlevini yitiriyor denenmemiş şeyleri ne diye koyarsınız!

ctnkyahsn

Kapalı Hesap
Eyvallah kardeşim çok sağol.

Üst Alt