Bysalih41
Üye
-
Konu Sahibi
-
Finali bekliyorum zaten acele etmeyi dusunmuyorum bayagi zaman ayirmayi dusunuyorum editledikten sonra benim icinde finalin finali olacakCm11 de art sistemi kesinlikle sorunsuz calismali yoksa cm11 in benim icin bir anlami kalmaz. S4 adina hersey olmali. Statu bar launcher theme vs. Yani konudaki gibi hersey olucak sadece surum articak cm11 olucak. Bence super olur ama yeni surumu beklesek mi ?
Kesinlikle bekliycemS4 olursa harika olur sen zaten saydam çubuk falan ayarlarsin aklıma geldikçe söylerim de bence sürüm bekle arco bu rapor dahilinde hareket edecektir ve daha stabil olur yinede senin kararin
Hangi romu kasdediyorsunarkadaşlar romu göremedim
pardon kardeş yeniyimde kurulumu anlamadım ilk başta ama romu denedim çok güzelHangi romu kasdediyorsun
Begendigine sevindim elimden gelen yardimi yaparimpardon kardeş yeniyimde kurulumu anlamadım ilk başta ama romu denedim çok güzel
saol kardeş buna hurtsky kernel kurdum kardeş önceden kasan subway surfers ve real drifti artık sorunsuz oynuyorum teşekkürlerBegendigine sevindim elimden gelen yardimi yaparim
benim telefon root olmıyor ve bu yüzden swap ram yapamıyorum swap ram kernel gibi bişey varmıTmm kardesim tsklr
Hangi romu kullaniyorsunbenim telefon root olmıyor ve bu yüzden swap ram yapamıyorum swap ram kernel gibi bişey varmı
şu anda sade cm9 romu üstünde s3 touchwiz+hurstky+377 mb ram kernelHangi romu kullaniyorsun
Cm romlari zaten rootlu dur tam olarak ne demek istedigini anlamadim sd kartin yerinimi degismek istiyorsunşu anda sade cm9 romu üstünde s3 touchwiz+hurstky+377 mb ram kernel
evet superuser dosyası var benim yapmak istediğim rami artırmak oda swap ram ile oluyormuşCm romlari zaten rootlu dur tam olarak ne demek istedigini anlamadim sd kartin yerinimi degismek istiyorsun
benim telefon root olmıyor ve bu yüzden swap ram yapamıyorum swap ram kernel gibi bişey varmı
tamam kardeş en iyisi ben bu kernelle devam edeyim çünkü world steel real drift felan açılmıyordu bu kernel ilaç gibi geldiSakın playstore'daki swapper for root gibi uygulamaları kullanarak swap ram falan yapma kesinlikle önermem çünkü bu yapacağın hareketle cihazını birdaha açılmamak üzere hardbrick yapabilirsin(yukarıda bahsettiğim uygulamayı kullanıp cihazını bozan bir sürü W kullanıcısı var)
tamam kardeş en iyisi ben bu kernelle devam edeyim çünkü world steel real drift felan açılmıyordu bu kernel ilaç gibi geldi
tamam kardeş başka varsa böyle link atarmısınEğer cm10.1 eski versiyonları kullanırsan şöyle hayvani ram içeren bir kernel var tamı tamına 400 mb ram(oyun oynayanlar için çok iyi) işte şurdanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirip kurabilirsin ama sadce cm10.1 eski versiyonlar ile uyumlu.
tamam kardeş başka varsa böyle link atarmısın
kardeş ordaki link silinmiş sanırsamtamam kardeş başka varsa böyle link atarmısın
kardeş ordaki link silinmiş sanırsam
kardeş face felan kullanıyosan ordan görüşebilir miyiz ?İnternet bağlantını kontrol et ben şuan denedim ve indirdim sorun yok link canlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?