[ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.0.0 Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Romu Nasıl buldunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    23

scope_123

Üye
Bi aksilik cikmassa iki gun icinde yeni surumu yayinlamayi planliyorum tabi yayinlamadan once hata bildirilmeli yada istek sen s4 tarzi status bar istedin mesela onu eklemeyi planliyorum kernel vs istege gore
Aynen s4 tarzı status bar çok iyi olur. 10.1 için hurtsky rev2 den sonra neden kernel çıkmadı acaba? bayadır rev2 de. Valla ben kaç çıkardığından beri kullanıyorum bir hatayla karşılaştım diyemicem. Anca eklemelerle ilgili bir şeyler söyleyebilirim. Bekliyorum yeni sürümü.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Aynen s4 tarzı status bar çok iyi olur. 10.1 için hurtsky rev2 den sonra neden kernel çıkmadı acaba? bayadır rev2 de. Valla ben kaç çıkardığından beri kullanıyorum bir hatayla karşılaştım diyemicem. Anca eklemelerle ilgili bir şeyler söyleyebilirim. Bekliyorum yeni sürümü.
Ancak tlfdan girebiliyorum su bilgsra bi gecmeye zamanim olsa ama yinede kisa zamanda cikarmak icin elimden geleni yapicam

genco15

genco15

Üye
Hocam çok hoş duruyor elerine sağlık aynisini cm 11 için de yapsan süper olur yada temayi vs ayri ayri koyup anlatsan bi konuda. (durum cubugunuda degistirseymissin keske)

hasaneness

hasaneness

Üye
Sarji da harika performansini soylemiyorum bile :D

scope_123

Üye
Romda sıkıntı bulan söylerse memnun oluruz.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hocam çok hoş duruyor elerine sağlık aynisini cm 11 için de yapsan süper olur yada temayi vs ayri ayri koyup anlatsan bi konuda. (durum cubugunuda degistirseymissin keske)
Tsklr en kisa zamanda
Sarji da harika performansini soylemiyorum bile :D
Tsklr
Romda sıkıntı bulan söylerse memnun oluruz.
Kesinlikle katiliyorun

scope_123

Üye
Statu bar ı nasıl yapmayı düşünüyorsun?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Systemui dosyasinin guncellenmesi gerek degismesi yani. Biraz ugrastiraca

scope_123

Üye
Yok o tarafını sormadım yani bar nasıl bir görünümde olacak hiç bakadım nette ama mesela birden çok s4 statü bara örnek varsa burada gösterip hani kullananlar seçsin sende koyarsın diye düşünüyorum

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Resim koyucam editleyinceS4 yada s3 tarzi statusbar degil aslinda srnin kastettigin guc dugmeleri wifi data blutut vs s4 de gorundugu sekilde istiyorsin dogrumu

hasaneness

hasaneness

Üye
Ben foursquare de check in yapamiyorum gps ile ilgili bi sikinti var sanirim

scope_123

Üye
Resim koyucam editleyinceS4 yada s3 tarzi statusbar degil aslinda srnin kastettigin guc dugmeleri wifi data blutut vs s4 de gorundugu sekilde istiyorsin dogrumu
S3 ya da S4 te durum çubugu nasılsa aynı o şekilde istiyorum.

en-sel

en-sel

Üye
Tmm tskler yeni surumde duzeltmeye calisirim
Aslinda biraz cm11 e yogunlasmak istiyorum hatalar giderilince
Cm11 daha da harika olur hocam. Nezaman bu telefonu satmaya kararversem karşıma hep güzel romlar çıkıyo kararım değişiyo :-D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 daha da harika olur hocam. Nezaman bu telefonu satmaya kararversem karşıma hep güzel romlar çıkıyo kararım değişiyo :-D
Aslinda cm10 finalemi donup editlesem diye dusunuyorum final surum nede olsa sarj daha iyi

en-sel

en-sel

Üye
en-sel

en-sel

Üye
Birde cm10 deneyeyim bakalim nasil olacak
İyi olur hocam dediğim gibi touchwiz olursa bana göre hoş olur launcher olmasada statusbar s3/s4 tarzı olursa harika olur mesela hocam az çok anlasam bu işlerden gece gündüz uğraşırım :-D

Üst Alt