[ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.0.0 Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Romu Nasıl buldunuz.?

• Kullanılan toplam oy
    23

scope_123

Üye
Düzenlediğin romunu kullanan biri olarak bir dahaki versiyondaki isteklerimi yazayım. Google Play herhangi bir uygulamayı indirirken 403 hatası verdi ama uygulamarımi yükleyebildim sonuç olarak. Greenify pro yüklediğin için de güncel versiyona alamıyorum.

1-Şu status bar ı cm stilinden bi kurtarırsan çok sevinirim. S3-4 tarzı olabilirse harika olur.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Düzenlediğin romunu kullanan biri olarak bir dahaki versiyondaki isteklerimi yazayım. Google Play herhangi bir uygulamayı indirirken 403 hatası verdi ama uygulamarımi yükleyebildim sonuç olarak. Greenify pro yüklediğin için de güncel versiyona alamıyorum.

1-Şu status bar ı cm stilinden bi kurtarırsan çok sevinirim. S3-4 tarzı olabilirse harika olur.
2-
Tskler sonraki versiyonda soylediklerinizidikkate alicam

en-sel

en-sel

Üye
Rom harika diyebilirim görsellik çok hoşuma gitti teşekkürler emeğine sağlık :cool:

hasaneness

hasaneness

Üye
Mobildrn indiremedim zippyle alakali olabilirmi?

hasaneness

hasaneness

Üye
Sağ taraftakituruncu download a tıkladın mı ? Telden de indirir ya sıkıntı olmaması lazım.
Yapma be bro o kadar bizde biliyoz sıkinti inmeye basladiktan sonra bi anda kesilmesi baska bisi indiririrken sikinti yok

scope_123

Üye
Yapma be bro o kadar bizde biliyoz sıkinti inmeye basladiktan sonra bi anda kesilmesi baska bisi indiririrken sikinti yok
Sende inmeye başladıktan sonra kesiliyor desene :D neyse o bazı indirmelerde oluyor bazen rom indirmek istiyorum pc başkasında oluyor o sırada yüzde 60 a falan geliyo bir anda kesiliyor indirme.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

abluka1993

Üye
Çok beğendim abi kullanıyorum, eline sağlık. Greenify'de şimdi uyut kısayolunu bulamadım, yardımcı olabilir misin?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Widget olarak ekle

4seboist

Üye
Kurmayla ilgili biraz yardımcı olabilirmisiniz şimdi cwm yi kurduktan sonra alttaki dosyayı napıcaz

4seboist

Üye
Kurmayla ilgili biraz yardımcı olabilirmisiniz şimdi cwm yi kurduktan sonra alttaki dosyayı napıcaz

en-sel

en-sel

Üye
Acaba bu rom a Halo))) eklene bilirmi mümkün mü dür :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
İndirdigin zip li dosyayi cikar klasoru sd karta at wipeleri yap system data ve cacheyi formatla backup and restore bolumunden restore yap
Acaba bu rom a Halo))) eklene bilirmi mümkün mü dür :)
Malesef
Çok beğendim abi kullanıyorum, eline sağlık. Greenify'de şimdi uyut kısayolunu bulamadım, yardımcı olabilir misin?
Tsklr
Mobildrn indiremedim zippyle alakali olabilirmi?
Sanmiyorum ama istersen alternatif link eklerim

hasaneness

hasaneness

Üye
Dostum indirdim saolasin kullaniyorum ellerine saglik harika gorunuyor :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

scope_123

Üye
Şöyle bir soru takıldı aklıma. Rom editlediğin için sürüm yükseltme tarzında olmayacak sanırım. Yani sen düzenlemeleri yapıp backup olarak koyduğunda buraya ilk backup ını (şu an bende yüklü olan) ı silip yeni backup ı kurmak zorundayız. Hiç denemedim ama backup konusunda da aynı rom olunca yükseltme yani gerekli silme işlemlerini yaptıktan sonra sürüm yükseltme tarzında olmuyor diye biliyorum.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir soru takıldı aklıma. Rom editlediğin için sürüm yükseltme tarzında olmayacak sanırım. Yani sen düzenlemeleri yapıp backup olarak koyduğunda buraya ilk backup ını (şu an bende yüklü olan) ı silip yeni backup ı kurmak zorundayız. Hiç denemedim ama backup konusunda da aynı rom olunca yükseltme yani gerekli silme işlemlerini yaptıktan sonra sürüm yükseltme tarzında olmuyor diye biliyorum.
Sonraki versiyon backup tarzinda degil cwmden zip olarak yuklenebilecek sekilde ayarlamayi dusunuyorum backup koymamin amaci kendi kullandigim rom olmasi ayrica hosuna giden olursa kullansin diye actim konuyu talep olursa begenilirsr rom ustunde calismayi dusunuyorum ama olmazsa bu rom banayeter zaten

• Beğen

scope_123

Üye
Sonraki versiyon backup tarzinda degil cwmden zip olarak yuklenebilecek sekilde ayarlamayi dusunuyorum backup koymamin amaci kendi kullandigim rom olmasi ayrica hosuna giden olursa kullansin diye actim konuyu talep olursa begenilirsr rom ustunde calismayi dusunuyorum ama olmazsa bu rom banayeter zaten

4 tane bakcup var bende 10.2 hariç her sürümden var şimdi bende burda yayımlamak istiyorum ama senkr. da olan hesaplarım olduğu için restore etmeye üşeniyorum. Ayrıca rom kurma olayında bende yapmak istiyorum da çok zaman işler malum öğrenciyiz vizeler falan olucak zaman ayırabilmem mucize olur. Eğer pc başıyında dosyalarla boığuşmak gerekiyor yapamam ama rom editleme tarzındaysa her tülü yaparım. rom kurmayı

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi

4 tane bakcup var bende 10.2 hariç her sürümden var şimdi bende burda yayımlamak istiyorum ama senkr. da olan hesaplarım olduğu için restore etmeye üşeniyorum. Ayrıca rom kurma olayında bende yapmak istiyorum da çok zaman işler malum öğrenciyiz vizeler falan olucak zaman ayırabilmem mucize olur. Eğer pc başıyında dosyalarla boığuşmak gerekiyor yapamam ama rom editleme tarzındaysa her tülü yaparım. rom kurmayı
Bi aksilik cikmassa iki gun icinde yeni surumu yayinlamayi planliyorum tabi yayinlamadan once hata bildirilmeli yada istek sen s4 tarzi status bar istedin mesela onu eklemeyi planliyorum kernel vs istege gore

Üst Alt