[rom][4.0.4] Wonderest Rom V1 - (stabil - Performans - Batarya - Güçlü)

Sponsorlu Bağlantılar

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
Teldfonu rootladiktan ve cwm kurduktan sonra ilk sayfada v4 yazar ibdirmelerde ordan [1] yazana tiklayip indireceksin. Daha sonra kurulum adimlarina uyarak kuracaksin cok da zor degil ama youtubeye aratirsan video bulursun herhalde. Bu rom icin olmasa da mantigini anladiktan sonra burdaki adimlsra uyarak kurarsin.
teşekkürler cevap için deniyorum

kral18

kral18

Üye
Güzel Anlatım.

genco15

genco15

Üye
Dunden beri kullanıyorum gayet süper touchwiz teması attım gereksiz programları kaldırdım şu anda süper şarj konusuna gelirsek sabah saat 7 de çıkardım saat 4 e kadar dersanede faceye girerek kullandım %60 tı ondan sonra 1.5 saat lik bi indirme yaptım saat suan 21.10 ve %5

kral18

kral18

Üye
Dunden beri kullanıyorum gayet süper touchwiz teması attım gereksiz programları kaldırdım şu anda süper şarj konusuna gelirsek sabah saat 7 de çıkardım saat 4 e kadar dersanede faceye girerek kullandım %60 tı ondan sonra 1.5 saat lik bi indirme yaptım saat suan 21.10 ve %5

arkadaşım gereksiz programları kaldırdım demişsin hangi programları ne ile kaldırıyoruz ayrıca RAM kaçlarda bilgi verebilirmisin.WondeRest Rom u kurdum RAM 260 Larda

genco15

genco15

Üye
Titanium back up la sildim ram 200 220 arasında değişiyor

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Kaldirabilecekleriniz:
Album ya da Galeri (biri)
Ara
Google lysric plugin

Birkaç şey daha vardi ama tam hatirlamiyorum gereksiz bulduklarinizi kaldirin...

genco15

genco15

Üye
E posta exchange neyse onu da kaldırdım ve bi soru dokunmatik tuşların ışığını nasıl kapatabilirim

mesutgaga

mesutgaga

Üye
romun mobil verisi çalışıyormu arkadaşlar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
romu indiremyiorum hep hata veriyor :D neyse saol one of kind icin. oda güzelmş

Bu daha iyi ondan ondaki build.prop tweaklerinden fazlası var onda sadece seederv7 var bunda çok daha fazla var ki zaten seederv7 kernelden dolayı çalışmıyor. Birde onun kernel sürümü eski.

alattinctn

alattinctn

Üye
hocam merhaba bende su anda v4 yuklu ama bi sıkıntı var ben muzik dinlerkn tusları kilitledigim zaman muzik bozuk calmaya baslıyor sanorım telefon kendini deep sleep moda almaya calısyor bu sprunu nasıl halledebilirim tesekkurler

nicked

nicked

Üye
ya bide whatsapp da sesli mesajlar acilmiyor ne yababiliriz?
hocam merhaba bende su anda v4 yuklu ama bi sıkıntı var ben muzik dinlerkn tusları kilitledigim zaman muzik bozuk calmaya baslıyor sanorım telefon kendini deep sleep moda almaya calısyor bu sprunu nasıl halledebilirim tesekkurler

aynen bende de oyle oluyor
ya bide whatsapp da sesli mesajlar acilmiyor ne yababiliriz?

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi

Ben böyle bir sorun yaşamadım ancak bir dahaki sürümde düzeltmeye çalışırım.

nicked:
Whatsapp'da sesli mesajlar açılıyor öyle bir sorun yok.

nicked

nicked

Üye
bende acilmiyor nedeni ne acaba

kral18

kral18

Üye
arama yaparken rehbere baktıgım da karşı taraf tan ses geliyor ama ses gitmiyor. sizde de böyle bir sorun varmı beyler. veya çözümü varmı.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
arama yaparken rehbere baktıgım da karşı taraf tan ses geliyor ama ses gitmiyor. sizde de böyle bir sorun varmı beyler. veya çözümü varmı.

Malesef ben böyle bir sorun yaşamadım ama varsa cm9 da da vardır aynı sorun.
bende acilmiyor nedeni ne acaba

Whatsapp'ın bir sorunu olsa gerek. Daha önce farklı bir telefon kullanan birinden de duymuştum.

genco15

genco15

Üye
Bluetooth dan çoklu gonderme yapmıyordu mi file yi yükledim halloldu albüm uygulaması video açmıyor o yüzden onuda kaldırdım ve bi arada walkman kulaklıkda inanılmaz ses veriyor

alattinctn

alattinctn

Üye
tamam hocam sorunu buldum lulzactive islemcisnden kaynaklanıyormus degistirince duzeldi

Üst Alt