[rom][4.0.4] Wonderest Rom V1 - (stabil - Performans - Batarya - Güçlü)

Sponsorlu Bağlantılar

azizerkan07

Üye
Deneyeceğim indiriyorum teşekkürler.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Boş ram 100mb+ 135'e kadar çıkıyor.

Akşamı bekleyin 2 hata buldum v4 yayinlanacak aslinda kucuk seyler. 2 galeri varmış birde bootanimation bozukmuş.

• Beğen
Tepkiler: Neagf
kral18

kral18

Üye
v4 yayinlayın yükleyelim.resimlere baktım biraz ingilizce gibi geldi tr olamazmı acaba bende tr takıntısı varda olursa güzel olur.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
v4 yayinlayın yükleyelim.resimlere baktım biraz ingilizce gibi geldi tr olamazmı acaba bende tr takıntısı varda olursa güzel olur.

Hocam her rom her dilde oluyor kurulum sırasında Türkçe dediğiniz zaman zaten Türkçe oluyor. Resimlerin ingilizce olma sebebi yabanci forumlarda da yayinladigim icin anlasilmasi icin.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
v4 ne zaman çıkıyor.birde v1 de bildirim çubuğunda wifi ,mobil veri, bluetooth felan basınca bildirim çubuğu kapanıyor

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
v4 ne zaman çıkıyor.birde v1 de bildirim çubuğunda wifi ,mobil veri, bluetooth felan basınca bildirim çubuğu kapanıyor

V4'ü upload etmiştim ama pcyi açık bırakıp gidince uyku moduna geçmiş açılınca da eke ekleye tıklamama rağmen eklemedi. Tekrar upload ediyorum.

Bildirim çubuğuna gelince ben öyle bir problem yaşamadım. Belki v4'ü kurunca düzelir.

erdi_s

erdi_s

Üye
Güzel çalışma tebrik ederim ;) bu romun üstüne s3 touchwiz paketini yuklersem sorun olur mu? Forumda olan var ya onu

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Güzel çalışma tebrik ederim ;) bu romun üstüne s3 touchwiz paketini yuklersem sorun olur mu? Forumda olan var ya onu

Hayır herhangi bir sorun olmaz.

Off şansa bak ya Upload ediyorum %99'da Google Chrome Kilitleniyor.V4 Yayınlandı!

• Beğen
Tepkiler: erdi_s

NeonXly

Üye
V3 moddaki romu kurdum ancak google play store'dan birşey indirmeye çalışınca hata veriyor.
Örn: "Okey" bir hata nedeniyle indirilemedi. (921)
şeklinde hata alıyorum sorunun kaynağı nedir ?

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
V3 moddaki romu kurdum ancak google play store'dan birşey indirmeye çalışınca hata veriyor.
Örn: "Okey" bir hata nedeniyle indirilemedi. (921)
şeklinde hata alıyorum sorunun kaynağı nedir ?

Romda oyle bir sorun yok, ilk konuda sd kart yer degistirme var onu uyguladiktan sonra tekrar deneyin.

kral18

kral18

Üye
:maxicep: Hocam WondeRest V4 te Gapps'i Kurmaya Gerek Varmı. romunu yüklemek istiyorum bakalım nasılmış rom.:alkisHocam Bu Romu Kurmak İçin ClockWorkmod olarak demişsiniz bende recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.var fark edermi veya cihaz için sorun olurmu acaba

erdi_s

erdi_s

Üye
:maxicep: Hocam WondeRest V4 te Gapps'i Kurmaya Gerek Varmı. romunu yüklemek istiyorum bakalım nasılmış rom.:alkisHocam Bu Romu Kurmak İçin ClockWorkmod olarak demişsiniz bende recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.var fark edermi veya cihaz için sorun olurmu acaba

Sorun olacagini sanmiyorum kardesim. Yukleyebilirsin. Backup al sonra da romu kur sorun olursa restore yaparsin. İstenilen surumu yuklersin. Ama sorun olmaz ;)

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi

V1'den sonra hicbir surumde gapps kurmayin. Cwmninde herhangi bir surumu olabilir.

hasaneness

hasaneness

Üye
Bende ındırıcegım fakat kamera nasıl? Bu konuda pek biseyyazılmamıs.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
hasaneness

hasaneness

Üye
Peki bu güzel paylaşım için teşekkürler en yakın zamanda indiricem

Üst Alt