HeroMR
Üye
Aynen Bende 100 mb ram yiyen bir rom Arıyorum.birde uygulamaları tr olsun yeter
Uygulamaları türkçe ramide iyi dene pişman olmazsın
Aynen Bende 100 mb ram yiyen bir rom Arıyorum.birde uygulamaları tr olsun yeter
kaç mb ram yiyor bi cevap versenizUygulamaları türkçe ramide iyi dene pişman olmazsın![]()

Bu akşam o roma geçeceğim yazarım buraya. Şuanda biraz daha değişik halini kullaniyorum.kaç mb ram yiyor bi cevap verseniz![]()
v4 yayinlayın yükleyelim.resimlere baktım biraz ingilizce gibi geldi tr olamazmı acaba bende tr takıntısı varda olursa güzel olur.
v4 ne zaman çıkıyor.birde v1 de bildirim çubuğunda wifi ,mobil veri, bluetooth felan basınca bildirim çubuğu kapanıyor
Güzel çalışma tebrik ederimbu romun üstüne s3 touchwiz paketini yuklersem sorun olur mu? Forumda olan var ya onu
V3 moddaki romu kurdum ancak google play store'dan birşey indirmeye çalışınca hata veriyor.
Örn: "Okey" bir hata nedeniyle indirilemedi. (921)
şeklinde hata alıyorum sorunun kaynağı nedir ?
Hocam WondeRest V4 te Gapps'i Kurmaya Gerek Varmı. romunu yüklemek istiyorum bakalım nasılmış rom.
Hocam Bu Romu Kurmak İçin ClockWorkmod olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdemişsiniz bende recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.var fark edermi veya cihaz için sorun olurmu acaba
tamam ok.Sorun olacagini sanmiyorum kardesim. Yukleyebilirsin. Backup al sonra da romu kur sorun olursa restore yaparsin. İstenilen surumu yuklersin. Ama sorun olmaz![]()
Hocam WondeRest V4 te Gapps'i Kurmaya Gerek Varmı. romunu yüklemek istiyorum bakalım nasılmış rom.
Hocam Bu Romu Kurmak İçin ClockWorkmod olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdemişsiniz bende recovery-clockwork-6.0.1.2-ancora.var fark edermi veya cihaz için sorun olurmu acaba
Bende ındırıcegım fakat kamera nasıl? Bu konuda pek biseyyazılmamıs.