RIM imaj değiştiriyor: Yeni neslin ilk Blackberry'si komple ekran ve sanal klavye ile gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
RIM imaj değiştiriyor: Yeni neslin ilk Blackberry'si komple ekran ve sanal klavye ile gelecek
RIM'in yeni nesil işletim sistemi Blackberry OS 10 ile gelecek olan ilk akıllı telefonunun Blackberry London olacağı onaylandı.

Bu model RIM'in geçtiğimiz ayın başında düzenlenen yıllık geliştiriciler konferansı BlackBerry World 2012'de tanıttığı prototip cihaz. Yani çıkacak ilk model de bu olacak.

Diğer bir perspektiften değerlendirecek olursak, Android ve iPhone platformlarının üzerinde yarattığı dolaylı baskı sebebiyle oldukça zor günler geçiren ve üst üste iki yeniden yapılanma kararını uygulamaya koyan RIM, yeni dönemle birlikte tüketici gözünde Blackberry denilince akla ilk gelen imajı da (yani ekran altı fiziksel qwerty klavye) yıkıyor.

Model en azından kağıt üzerinde hem tasarımsal anlamda (gerçi kişiden kişiye değişir bu) hem de teknik bazda gayet tatminkar özelliklere evsahipliği yapıyor.

Sanal klavyesinin de oldukça yüksek bir başarıma sahip olduğu ve fiziksel klavyeye alışanların buna alışmakta hiç güçlük çekmeyeceği de belirtilen bir diğer önemli detay.

Kaldı ki zaten RIM sözcüsü, ilerleyen dönemde, BB 10 tabanlı ve klasik form yapısında -yani fiziksel klavye ile gelecek olan- modelleri de satışa sunacaklarını onaylamış durumda.

Velhasıl bakalım RIM bu 'yeni dönem yeni imaj' stratejisinden istediği sonucu alabilecek mi…

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

cyber

cyber

Üye
bu telefonu mu beklesem ki

15097

15097

Üye
bu blackberry'nin telefonlarının ismide hep ilginç oluyor ha :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Blackberry Istanbul da isterim :smartass:

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence istediği sonucu alır çünkü tasarımı iPhone'a sistemi Belle'ye çok benziyor.:ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence istediği sonucu alır çünkü tasarımı iPhone'a sistemi Belle'ye çok benziyor.:ehe

Belle'den çok tuşsuz olduğu için MeeGo'ya benzettim ben hünkarım gerçi MeeGo'da Belle'ye benziyor yani dolaylı yoldan Belle'ye benziyor haklısınız :ehe

15097

15097

Üye

Belle'den çok tuşsuz olduğu için MeeGo'ya benzettim ben hünkarım gerçi MeeGo'da Belle'ye benziyor yani dolaylı yoldan Belle'ye benziyor haklısınız :ehe
:kop2: dolaylama yapıyor arkadas :ehe

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji

sataer

Üye
Belle + meego. Bu BB den cacık olmaz.

• Beğen
15097

15097

Üye
bb dendi mi akla klavyeli gelir bunda tuş bile yok :hih:

• Beğen
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
bb dendi mi akla klavyeli gelir bunda tuş bile yok :hih:

+1 özgün bir şey olsa hadi neyse diyeceğim.BB alanların %72'si klavyeli olduğundan %28'i ucuza hava atmak için alır.Bunu kim alır bilmiyorum :bilmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Blackberyy i de kaybettik :gul:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve StunnerDead
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Cümleyide baya devrik kurmuşum yeni farkediyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt