Blackberry Venice’nin yeni görseli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Blackberry Venice’nin yeni görseli ortaya çıktı
Cihaz güzel umarım fiyatı da uygun olur :hmmm

Blackberry’nin ilk Android işletim sistemine sahip olan akıllısı bu sonbaharda pazara sunulabilir…

Bir zamanlar oldukça yüksek satış rakamları ile büyük başarılara imza atan Kanada kökenli Blackberry, bir süredir özellikle Apple ve Samsung’un karşısında gerilemeye devam ediyor. Her dönem daha kötü finansal sonuçlarla karşımıza gelen firma, yeniden yükselişe geçebilmek için geçtiğimiz sene bazı önemli modeller sunmuştu.

Firmanın üst seviye modellerinden bir tanesi Blackberry Passport adı ile 2014’de pazara sunulurken, geçtiğimiz günlerde de bu cihazın gümüş renkli ve metal çerçeve tasarımı ile gelen versiyonu Blackberry Passport Silver Edition olarak duyurulmuştu.

Bir süredir firmanın Android işletim sistemi üzerinde çalışacak bir akıllı telefon modeli sunacağı yönünde iddialar gelirken, bu sene başında Mart ayında düzenlenen MWC 2015, Mobil Dünya Kongresi’nde de Blackberry Venice olarak haberlere konu olan bu yeni cihazın kapalı kapılar ardından gösterildiği bilgisi gelmişti.

İddialara göre Blackberry Venice kayar kızaklı QWERTY klavye tasarımı ile gelecek ve cihazın yeni bir görseli de ortaya çıkarken, bu görselde ekranda yazılımsal klavye takımı bulunmakta ve bu da kızaklı fiziksel klavye açılmadığında yazılımsal olarak da ekranda klavyenin kullanılabileceği anlamına geliyor.

Yeni akıllı telefon büyük ihtimalle bu sene içerisinde Kasım ayında gün yüzüne çıkabilir ve ilk planda da Amerika Birleşik Devletleri pazarında yerini alabilir.

Blackberry Venice’nin yeni görseli ortaya çıktı - MaxiCep

Emre

Üye

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Cihaz cokguzel tasarimi

oznkrts

oznkrts

Üye
bunlarında klawye takıntısını anlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: yasin213
yasin213

yasin213

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Tutulmuyor işte kardeşim, normal dokunmatik klavye iyi zaten, kayar kızaklı olunca da tasarımı kötüleştiriyor (bana göre). Ön kısmı müthiş ama arkasına bakılmaz.
Edit: Bana her şey N9'u hatırlatıyor :agla

Rygebin

Rygebin

Üye
Değişiklik güzeldir bence. Hala hızlı ve hatasız yazmak isteyenler var. Mesela bu kullandığım sanal klavye sürekli eksik yazıyor bu diğer sanal klavyeler içinde geçerli.

yasin213

yasin213

Üye
Değişiklik güzeldir bence. Hala hızlı ve hatasız yazmak isteyenler var. Mesela bu kullandığım sanal klavye sürekli eksik yazıyor bu diğer sanal klavyeler içinde geçerli.
İyi bir başlangıç yapmak istiyorsa böyle bir riski almamalı bence.

Emre

Üye
BB os'un tarayıcısı da ön yüklü gelir umarım...

hikmet366

hikmet366

Üye
Güzel olmuş Begendim .

oznkrts

oznkrts

Üye
ben follow kullanarak yazıyorum hızlı ve hatasız :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
son uygulamalar menusu guzelmis

Üst Alt