Rica etsem yardımcı olur musunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Rica etsem yardımcı olur musunuz ?
iyi günler lise 3 öğrencisiyim. ve yeni bir telefon almak istiyorum şuan kullandığım telefon 5130 alacağım telefon sayesinde çağ atlayacam öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim için öyle ağım şahım uygulamaya gerek yok. biraz şekli olsun. wifi hızı yüksek olsun. net hızı iyi olsun. ve rahat rahat mesaj yazabileyim. aklımda blackberry 9900 var bir de galaxy s2. ama s2 büyük olduğu için okulda falan sıkıntı olabilir. şimdiden teşekkür ederim

MasteLaa

Üye
N9 almani tavsiye ederim uygulama derdin yok ise sosyal aglar konusunda da basarili bir telefon.

MrExpert

Üye
N9 a bak derim tasarım harikası bir cihaz...

- - - Eklendi - - -

N9 a bak derim tasarım harikası bir cihaz...

Konu Sahibi
Hocam telefon büyük olması demek derste sıkıntı olması demek o yüzden blackberry 9900a yöneldim 9900 son çıkanı diye biliyorum sizce ?

Konu Sahibi
neden herkes android diyor ki hocam o telefonlar büyük olduğu için derste mesajlaşırken falan sıkıntı oluyor bende o yüzden 9900 dedim hemde net üzerine hızlı bir telefon

sabaru

Üye
arkadaş sadece mesajlaşmak ve net hızına önem veriyor sanırım. neden kimse blackberryi önermiyor herkes bi android tutturmuş gidiyor anlamıyorum. lise 3 öğrencisi ise demek ki okulda da kullanacak bunu okula nasıl götürsün o kocaman telefonu öyle de değerlendirmek lazım

n9 indirimde 64gb 1000tlekranda öyle aman aman büyük değil.tasarım zaten süper

Konu Sahibi
neden blackberry değil ? neden android ?

O-Xan

Üye
Blackberry diyorsan senin sıkılacağını tahmin ediyorum o telefondan

S2 büyüklüğüne bakma çok stabil bir telefondur.

- - - Eklendi - - -

Blackberry sevdasını anlamıyorum bende. Telefonun işletim sistemine ne destek var ne uygulama ne de bir şey. Arkadaş da demiş uygulama sıkıntım yok diye ama ilerde sıkılacağından adım gibi eminim o telefondan. O telefonu BBM'siz kullanmanın anlamı pek yon şahsımca. BBM'e de lise öğrencisi aylık para verebiliyorsa tamam alsın o zaman.

Konu Sahibi
hocam s2 iyi güzel de çok sık mesaj yazarım ben günde 200-300 rahat yani ekran bir zaman sonra temazsızlık başlatmasın

Konu Sahibi
büyüklüğünü ne yapacaz peki hocam ? cebe koysak cepten çıkacak

Duran.Y

Üye
neden herkes android diyor ki hocam o telefonlar büyük olduğu için derste mesajlaşırken falan sıkıntı oluyor bende o yüzden 9900 dedim hemde net üzerine hızlı bir telefon

Bu yıl mezun oldum liseden arkadaşta galaxy s2 vardı hiç bi problemde olmuyodu büyük olupta çokta büyük değil bu kadar problem olacak kadar.

- - - Eklendi - - -

Duygularıma tercüman oldun bende anlamıyorum bu Blackberry sevdasını bi halt yok o telefonda nokia e71 farkı yok

YawShack

Üye
Arkadaşım bizim sana blackberry i önermemizin sebebi blackberry nin hem kalitesiz hem de işadamı telefonu olması

Ayrıca blackberry mobil işletim sistemleri arasındaki en kötülerden biri

blackberrinin ucuz modellerinede bakabilirsin veya veya senin bütce neydi ?

Konu Sahibi
model olarak 9900 düşünüyorum blackberry olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...