Telefon Tavsiyesi Uzun bir aradan sonra değişiklik.

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Uzun bir aradan sonra değişiklik.
Selamın aleyküm. Uzun bi aradan sonra tekrar maxicep ailesine soru sormaya ve sizden bilgi almaya geldim.

Elimde Nokia Lumia 1320 Telefonu Var M7 den gectim biliyosunuz castle clash vb. oyunlar yok. ki olsa bile google ile giriş yapamıyosunuz.. Bende tekrar değiştirmeye karar verdim Arkadaşlar maksimum ve maksimum bütçem 1100 tl 2.el Alıcam kesin bu sıfır almıycam.

Kafamdakiler Şunlar

*Lg G2 -Arkadaşlar Tamam İşlemci ram süper ona bişi demicem ama telefon plastik bildiğin ben tuttum dun böle hoşuma gitmedi yani...
* İphone 5 Castle Clash bundada var ama google ile giremesek bile iş görürmü diye dusunuyorum ve ne zamana kadar güncelleme alır bilemem..
*Note 3 bulursam o fiyata ne dersiniz şahsen beni etkiliyor custom rom çekip titanium backuptan sildikmi gereksizleri ?
*Z1 Çok kaba duruyor telefon nasıl nedir hic bilmem denemedim kullanmadım.
*Asus Zenfone 6- İşte bu hoşuma gitti biraz 800 tl ve cebe para kalıyor+işletim güzel diyorlar daha kullanmak nasip olmadı ama f/p ürünü gibi duruyor güncelleme alırmı sorun çıkarırmı.

Arkadaşlar benim düşüncelerim bunlar lütfen yorumlarınızı paylaşırsanız nedenleriyle...

Teşekkürler simdiden ve telefon değiştirmek istemiyorum artık 1.5 2 sene kullanmak istiyorum.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim hoş geldin tekrar aramıza. O fiyata sıfır z1 alabilirsin. Yazdığın telefonlar arasında en iyisi bence z1. Çoğu özellik bakımından diğerlerinden önde bir telefon. Ben de başta kaba diyordum ama sonra elin alışıyor merak etme. Güncellemeye gelirsek. Android 5.0 geliyor zaten ve çoğu kullanıcı benle aynı fikirde olur ki o da 6.0 bile alabilme ihtimalidir. Çünkü z2 ile arasında pek bir sistem farklılığı yok. Z2 görünüşe göre daha çıkacak çoğu güncellemeyi alacaktır. Neyse kardeşim ışık tutmuşumdur inş.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Garantili diye bir şart aramazsan yurt disi Htc One M8 dedigin fiyata rahatlikla bulabilirsin.Kesinlikle tavsiye ederim.Note 3 önermem.Benim tavsiyem M8.Güncelleme konusunda daha kesin cok alacaktir.Uzun süre götüreceğini düşünüyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 5 veya Note 3 al. Z1 donanım olarak iyi ama ekranı tft kötü maalesef.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Kafamda İphone 5 var ancak onlada google hesabıyla giremiyosun işte.+ Note 3 Çok hoşuma gidiyor s pen umrumda değil işime yaramaz yani. M8 e bakıcam fakat akhisar gibi biryerde bulamamki 2.elini gezdim heryeri :(

ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Nexus 5 neden düşünmüyorsunuz ? 1.5, 2 Sene diyosanız hatta daha fazlası için bence saydıklarınızın hepsinden daha avantajlı.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ekran parlak değil diye z1 den soğuyup almayacaksan gerçekten hata yapmış olursun. tft ekran tamam parlak değil ips ekran gibi 170 dereceden de görülmüyor olabilir ama mesaj yazarken telefonu 170 derece yatırıp yazmıyorsun sonuçta. Derinlik değeri de z2 ile aynı. Yani pişman olmazsın kardeşim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Madem 2.el alacaksın o zaman Z2 al.

98farom98

98farom98

Üye
Z2 al derim bende kardeşim :oke:

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Akhisarda 2.el z2 yok yani olay şöyle benim lumiayı ben adamdan aldım telefoncudan ve diger kimse almıyor bu telefonu yani oraya vermek zorundayım 250 tl ye alıyorlar. Diğer hiçkimse almıyor ve telefonu yarın alıcam kesin bişey dusunmem lazım.. Adamın elinde 2 tane note 3 var 2 side darbeli beyaz ve kahverengimsi. Ama sağlam çalışıyorlar. En üst segment olarak adam bunlara 1250 diyor ve 250 benimkine sayıp üstüne 1000 tl istiyor. Sıfır lg g2 32 gb var 1250 tl iphone 5 ikinci el fatura garanti 1100 tl diyor. Asus zenfone 6 800 Tl Diyor. Şimdi olay bu agalar :) ne yapmam gerekli ? Herkes lg diyor ama elime alınca böle bebek telefonu gibi duruyo oyuncak duruyo yani. Ne biliyim i5 batarya bitiriyo zaten asusa gönlüm çok kaydı bide note3. Yorumlar :)

98farom98

98farom98

Üye
Valla kardeşim ilk başta g2 dicem ama sevmiyorsan note 3 ler de darbeli diyorsun o yüzden zenfone 6 derim ben ama sana bağlı note 3 ler de güzel

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Note 3 ü begeniyorum ben asphalt8 felan oynamam yani oynucagım max 200 300 mb oyunlardır. Ki Zenfone 6 İşimi görür diyorum daha yeni gibi bir telefon ve güncelleme desteği alır diye dusunuyorum cunku aldımmı bi 1.5 2 sene götürsün istiyorum note3 lerin 1 yıldan az garantileri kalmış .

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 o fiyata alınabilecek en iyi telefon.Plastik olması dert mi? Celik kasa olan telefon düsünce ezilecek ve inan kırılmasından daha kötü bir görüntü olusacak.Telefon yere sert sekilde düsünce olay biter plastik ya da celik olması bir sey degistirmez.Çelik ezilir,cam ve plastik de kırılır.
Yüksek meblalar ödemektense ya da 2.el almaktansa G2 alıp pasalar gibi kullan tempered kırılmaz cam ve spigen kılıf al kafan rahat olsun.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Zenfone 6 güzel tabiki note 3 ile kıyaslananaz sonuçta 3gb ram ile 2gb ram'i kıyaslamak mantıksız olur. Darbeli note 3'tense temiz Zenfone 6 sıfır cihaz daha iyi olur senin için. :oke:

98farom98

98farom98

Üye
Tabi sen bilirsin kardeşim bana görede zenfone 6 al rahat rahat güncelleme alır

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben kırılmasından filan değilim yani görüntüsü hoşuma gitmiyor ne biliyim yani koy bi m8 i yanına yani ilk bakışta insan m8 e kayar gözü... Note 3 içimde kalıcak 1000 tl zenfonada 550 tl vermiş olucam böylece ne diyorsunuz agalar ? iphone 5 de var.

98farom98

98farom98

Üye
Ohoo süper olur şimdiden hayırlı olsun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 5 varken kim bakar Zenfone'a :)

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
4 inch Ws 6inch. İos vs Android :) ikiside bana göre ferrari gibi geliyor. Çünkü ikiside iş görür. Ha ama masaya bi i5 koymak vardır bi zen6 :)
Çok düşünüyorum yada takıyorum bilmiyorum ama zen 6 yı ben geçen cebe soktum acayip büyük yani lumia 1320 dende büyük telefon. Yatakta yan yatarken tutamıyorum.. :) ve işlemciside intel olduuğu için google playdaki bazı oyunlarda sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum. Bu Lg g2 diyip duruyor herkes gerçekten çok merak ediyorum ya :) 2.26 ghz 4 çekirde snapdragon 800 Gerçekten süper bi işletim sistemi ve tam bir f/p ürünü. Ama içimdede bi yandan iphone 5. :) bi yandanda 3 gb ramli çıkarılabilir bataryalı ve hafıza kartı takabildiğimiz bir note 3 var. kafam çok karıştı. Hemde baya karıştı hepsinin bi iyi bir kötü yanı var ne yapsam bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
lazye

lazye

Üye
Ben yinede z2 olmazsa g2 diyorum :)

Üst Alt