Hangi telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefon ?
Arkadaşlar yeni telefon alıcam 900 tl bütçem var sizce hangi telefonu almalıyım
Telefondda oyun internette akıcı olması bu bu özelliklerde bi telefon istiyorum bide güncelleme alması
Benim aklımda Sony Xperia P var sizin de başka önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum

60Samet09

60Samet09

Üye
samsung s3 mini alırdım benim param olsa

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Xperia P daha iyi gibi duruyo

codblackops2

codblackops2

Üye
s3 mini

Samet.25

S2 al

codblackops2

codblackops2

Üye
güncelleme alması demişsin xperia p gingerbread ile geldi ice cream aldı jelly bean aldı .daha da alacağını sanmam.s3 mini ise jellybean ile geldi ve rahat 1, 1.5 yılı çıkarır.

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
2. el almam heralde s3 mini oyunda felan nasıl bideherkes pikselleri gözüküyor nerdeyse diyor

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Çok kararsız kaldım s3 mini alıyım mı ben :D

- - - Eklendi - - -

s2 nin sıfırı çok pahalı bide2. el güenmiyorum tanıdık felan olsa neysede

codblackops2

codblackops2

Üye
fena değil oyunda.piksel sayma tamamen yalan abartıldığı kadar değil.bugün bizzat denedim.parlaklığı sonuna kadar açıp beyaz arkaplanlı bir yer açtım .gözüme yakınlaştırınca görmeye başladım her türlü onları saymak imkansız.

- - - Eklendi - - -

S3 mini alma s2 al en azindan s3 miniye zor guncelleme gelir

:ohannes: s2 ile hemen hemen aynı donanımda olan s3 miniye güncelleme zor gelecek öyle mi? Yapmayın Allah aşkına s2 sahipleri bundan sonra 1 tane büyük güncelleme alırlarsa sevinmeliler.s3 mininin en az 1 yıl ömrü var güncelleme için.o da en az.

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
s3 minide flash desteği varmı

ka_za

ka_za

Üye
Galaxy nexus al güncelleme sorununda olmasın oyunları da takılmadan oyna

codblackops2

codblackops2

Üye
oyun için çok fazla beklentin olmasın.s3 mini şimdiden modern combat 4te hafiften kasılıyormuş.

- - - Eklendi - - -

s3 minide flash desteği varmı

Yok ama sonradan yükleyebilirsın

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben bu S3 mini yi alsam bana 1-2 sene gidermi

codblackops2

codblackops2

Üye
güncelleme olarak evet.oyun olarakta gider.modern combat 4 dedim de ondan pek emin değilim sonuçta kulaktan duymuşlugum var.kullanana sormak lazım.2.el düşünmüyorsan o fiyata alabileceğin en mantıklı telefon bence

60Samet09

60Samet09

Üye
google playde hepsi var s3 mini sadece s3 un kuculmus halı eğer alırsan oyun konusunda cok tıtızım senin için oyun konusu açarım

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten fazla öle savaş oyunu oynamam hani temple run gibi oyunlar bide bir kaç yarış oyunu
Bide internette dolaşırken sayfalarda geçişler akıcı olcak

codblackops2

codblackops2

Üye
o zaman kesinlikle s3 mini al :ehe

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Xperia P alıcaktımda bugün gidip baktım sayfalarda geçişlerde takılmalar var biraz soğudum
Birde S3 minide flas desteği varmı
Bu sitede yok diyor

Symbianize

Symbianize

Üye
Android jellybean ile gelen telefonların hiç biirinde flash yok ama bir apk kuruyosun flash player oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt