Resimli & Detaylı Garmin Mobile XT GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

Oeron

Üye
kurdum, herşey tıkır tıkır çalışıyor, olağan üstü bir program, ankaradayım, her yere nokta atışı yapar gibi götürüyor, ellerine sağlık dostum, çok makbulbe geçti...
buna almanya haritasını nerden ekleyebilirim ve nasıl kurmalıyım????

mpy

mpy

Üye
tam ve doğru bir şekilde yaptım. *** olanıda yaptım zaten zor bir işlem değil daha önce defalarca bu tarz programları pcye kurdum kaldırdım sorunsuz ama bunda birtürlü haritayı gösteremedim. no map yazıyor.
yani daha önce 2-3 arkadaşımızda bu hata ile karşılaşmış ama cvp yok.
mevzu çok basit herşeyi tamamen doğru olarak 3-5 kere tekrarladım ama harita birtürlü olmadı...
card ide yi 1. boşluğa yazıp generate dedim verilen kodu kaydettim
sonra Custom Mapset yi seçip 848 yazdım o bölümün yanından generate yaptım.
o kodu da aldım. gerekli yerlere kopyaladım. programı çalıştırdım heryere iyi güzel girip çıkıyor gps bağlantısınıda kuruyor 2 diş olarak bir uyduvar hatta şuanda. ama birtürlü haritayı görmüyor. haritayı indirdim 111mb . o değişiklikleri yaptığım dosyaların olduğu kısımda duruyor.
buraya kadar herşey doğru olmasına rağmen olmadı . n95

WaNTeD 1903

Üye
programı açıpta 5 10 saniye sonra düşen arkadaşlar yani hiç açılmayn arkadaşlar telefonu pc ye veri aktarma modunda bağlayıp garmin klasörünü hafıza kartına direk olarak atın yani hiçbir klasöre atmayın. o zaman çalışıyo sorunuzun kesin yanıtı bu 1 haftanın sonunda bunu öğrendim ama üstteki ark dediği gibi herşeyi harfiyen yapıyorum ama yinede harita gözükmüyor. telefon n 73 hiç bir gps bağlantısı yapmadan bu harita gözüküyormu yoksa harıtayı görmek için bir kerede olsa bağlanmamız mı lazım ...

murat6868

Üye
kurulum anlatimi süper yalniz ikinci ve ücüncü haritalari nasil yapacagiz resimli olarak verebilirseniz cok sevinirim.bende calisiyor su an almanya ama avrupa ve Türkiyeyi yüklemek istiyorum

derred

derred

Üye
selam arkadaslar..
ben ne garmin i ne de tomtom nav. i yükleyebildim.. yardımcı olun lutfen kafayı yiyecem..

hafiza kadar atuyorum dosyaları.. ama yuklenmiyor tel.a... neden?

fifa2008 ve birkaç kucuk uygulama yukledim denemek maksadtuyla. yuklendiler..

farkettiğim sanırım: *.sis ve *.jar dosyalarını yüklemiyor sanırım.. ????????????????????????????

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaslar...
garmin yüklenmedi bende? hafiza karına attım klasorleri...

ancak telefonda dosya yöneticisinde yüklenmedi gorunuyor.
yükle dediğimde ise: dosya bozuk uyarısı veriyor..

denemek maksatıyla fifa2008 ve spiderman i yukledim yuklendiii.. bozukluk yok bir yerde anlayaacagınız..

ama bu sis ve jar uzantılı dosyalara takılıyor sanırım..
yardımlarını bekliyorumm

ersoy

ersoy

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar..
ben ne garmin i ne de tomtom nav. i yükleyebildim.. yardımcı olun lutfen kafayı yiyecem..

hafiza kadar atuyorum dosyaları.. ama yuklenmiyor tel.a... neden?

fifa2008 ve birkaç kucuk uygulama yukledim denemek maksadtuyla. yuklendiler..

farkettiğim sanırım: *.sis ve *.jar dosyalarını yüklemiyor sanırım.. ????????????????????????????

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaslar...
garmin yüklenmedi bende? hafiza karına attım klasorleri...

ancak telefonda dosya yöneticisinde yüklenmedi gorunuyor.
yükle dediğimde ise: dosya bozuk uyarısı veriyor..

denemek maksatıyla fifa2008 ve spiderman i yukledim yuklendiii.. bozukluk yok bir yerde anlayaacagınız..

ama bu sis ve jar uzantılı dosyalara takılıyor sanırım..
yardımlarını bekliyorumm

garmın sis dosyasında bir sorun yok ,şimdiye hiç kimsede böyle bir problem çıkmadı,telefondan kaynaklanan bir problem olabilir, dilerseniz tel e format atın,tekrar yüklemeyi deneyin...

murat6868

Üye
saol arkadas bir de ikinci haritalari calistirmak icin nasil yöntem yapacagimizi resimli olarak koayarsan cok sevinirim. su an alamanya haritasi yükledim ve cook oyo calisiyor ikinci olarak avrupa ve ücüncü olarak Türkiyeyi yüklemek istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.TESEKKÜRLER

deadman24

Üye
arkadaşlarherşeyi yaptım herşey düzgün çalışıor ama harita görünmüor. araba krem rengi bi zaminde duruyor ve no map yazıyor. programı kaldırdım yeniden kurdum ama olmuor. haritayı nasıl gösterioruz.haritayı garmin klasörü içine direk attım.tel e90

special5z

Üye
vallaha ben kullanıyorum. bende harika bi GPS prgmı, herkese tavsiyemdir.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Ne anlatmışım be... :coold:

sgenc4

Üye
arkadaslar baska bir siteden alıntıdır n95 8gb ta bu yöntemle calıstı Yazılımda ana ekranda Ayarlar-Hakkında bölümüne gelip, Card ID numaramızı kağıda not alıyoruz. Şimdi dosyaları çıkarttığımızda Garmin dosyasıyla birlikte çıkan "Garmin -" dosyasını açıyoruz. Not ettiğimiz Card ID’mizi 1 numaralı boşluğa yazıyoruz ve “Generate” diyoruz. Verilen kodu yine 1 notpad’e not alıyoruz. Sonra “Select Map Product” yerinden City Navigator Europe NT v9’u seçiyoruz ve tekrar generate diyoruz. Bu verilen 2. koduda not aldıktan sonra,-den Map Product'ta Custom map set seçilip 848 girilecek.Generate denilecek. bu 3.koduda not aldıktan sonra SW.UNL dosyasına çift tıklayıp, programlar listesinden notpad’I seçiyoruz. Not ettiğimiz 1 numaralı kodu bununla değiştirip kapatıyoruz. Sıra geldi harita koduna. Not ettiğimiz 2. kodu da aynı şekilde GMAPSUPP.UNL dosyasını notpadle açarak oradaki kodla değiştiriyoruz.ve 3. koduda GMAPSUP2.UNL dosyasına çift tıklayıp,programlar listesinden notpad’I seçiyoruz. Not ettiğimiz 3 numaralı kodu bununla değiştirip kapatıyoruz. ve artık garmin sağlam bir vaziyette çalışacaktır NOT: ALINTIDIR

ersoy

ersoy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar baska bir siteden alıntıdır n95 8gb ta bu yöntemle calıstı Yazılımda ana ekranda Ayarlar-Hakkında bölümüne gelip, Card ID numaramızı kağıda not alıyoruz. Şimdi dosyaları çıkarttığımızda Garmin dosyasıyla birlikte çıkan "Garmin -" dosyasını açıyoruz. Not ettiğimiz Card ID’mizi 1 numaralı boşluğa yazıyoruz ve “Generate” diyoruz. Verilen kodu yine 1 notpad’e not alıyoruz. Sonra “Select Map Product” yerinden City Navigator Europe NT v9’u seçiyoruz ve tekrar generate diyoruz. Bu verilen 2. koduda not aldıktan sonra,-den Map Product'ta Custom map set seçilip 848 girilecek.Generate denilecek. bu 3.koduda not aldıktan sonra SW.UNL dosyasına çift tıklayıp, programlar listesinden notpad’I seçiyoruz. Not ettiğimiz 1 numaralı kodu bununla değiştirip kapatıyoruz. Sıra geldi harita koduna. Not ettiğimiz 2. kodu da aynı şekilde GMAPSUPP.UNL dosyasını notpadle açarak oradaki kodla değiştiriyoruz.ve 3. koduda GMAPSUP2.UNL dosyasına çift tıklayıp,programlar listesinden notpad’I seçiyoruz. Not ettiğimiz 3 numaralı kodu bununla değiştirip kapatıyoruz. ve artık garmin sağlam bir vaziyette çalışacaktır NOT: ALINTIDIR

ilginiz için teşekkürler,
ama n95-2 de zaten sorunsuz bir şekilde çalışıyor.ben anlatımdan önce kendi telefonuma kurdum...

bonus55

Üye
1-Arkadaslar yeni (ikinci ve ücüncü...)harita eklemek icin izlenmesi gereken yol nedir ?Bir zahmet birileri tarif edebilir mi??
2-Avrupa haritasını nereden bulabilirim (Mümkünse Rapid linki olmasın çünkü Kosovadayım internetim yavas rapidden parça parça indirmek neredeyse imkansiz)

univ_34

Üye
kardeş emeğin için çok teşekkür ederim, bu program kurduktan sonra dediklerini tam olarak yaptıktan sonra sınırsızmı oluyor, birde kullandığımız zaman internete bağlanıyormu, bilgilendirirsen çok sevinirim

ersoy

ersoy

Üye
    Konu Sahibi
kardeş emeğin için çok teşekkür ederim, bu program kurduktan sonra dediklerini tam olarak yaptıktan sonra sınırsızmı oluyor, birde kullandığımız zaman internete bağlanıyormu, bilgilendirirsen çok sevinirim

navigasyon tamamen ücretsizdir,yani uydu bağlantısı,sesli rehber,bunlar ücretsiz,
fakat garmın online-yani havadurumu,yol durumu,vs..-bunlar kontörlüdür...

ramazanerkut

Üye
selam arkadaşlar bende n95 var geçenlerde garmin mobile programını yükledim sorunsuz çalıştırdım faket geri kaldırdım tabi bunlar bir kaç hafta içinde oldu ve bugün yine yüklemeye çalıştım ama telefon çalıştırmıyor önce kurdum garmin mobile ekranı geliyor 3-4 saniye sonra geri ana menüye dönüyordu sonra ben telefonun son güncellemesini yükledim şimdi yüklemeyi denedim bu seferde hiç kurmuyor telefonda görünmüyor uygulama yöneticisinde kurulmadı diye hata var. ilginç bir sorun ben çözemedim sizlerde ilgilenirseniz sevinirim bu arada aynı programı abimin n95 ine yükledim sorunsuz çalıştı . hafıza kartı formatları ve telefon formatları da işe yaramadı bu arada....

WaNTeD 1903

Üye
programı açıpta 5 10 saniye sonra düşen arkadaşlar yani hiç açılmayn arkadaşlar telefonu pc ye veri aktarma modunda bağlayıp garmin klasörünü hafıza kartına direk olarak atın yani hiçbir klasöre atmayın. o zaman çalışıyo sorunuzun kesin yanıtı bu 1 haftanın sonunda bunu öğrendim ..

aradığın sorunun cvbı burda kardeşim :)

ramazanerkut

Üye
itamam da peki garminin kurulmamasının nedeni nedir?

Üst Alt