Resimli & Detaylı Garmin Mobile XT GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

ersoy

ersoy

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bende de var bi ark ramden demiş ama 12,7 m ramde yer var ve bunun altına inmiyo n 73 te ne yapıcam kafayı yicem yaa :vur

ram le bir ilgisi yok arkadaşlar,açılır gibi yapıp kapanması ilacından kaynaklanıyor,
1-garmini telefonuzdan tamamen silin,
2-telefonunza hardformat atın -ki telefondan kaynaklanan bir problem olmasın-
3- anlatımımı dikkatlice okuyun,yönergeleri takip edin,doğru yaparsanız hiç bir sorun çıkmaz...

roket22

Üye
benim adim evren bende normal bir N95 var ama bunlari yukluyorum ama telefonda yok diyor yardim lutfen

luupuus

luupuus

Üye
ah ah bi n95 olsada kullanabilsek hele istanbulda acayip işe yarıyo

gsenturk

gsenturk

Üye
N95 8GB kullanıyorum ve bu programı yaklaşık 3 ay önce kurdum, Bu programdan daha yararlı başka bir program yok telefonumda. İstanbul'dan Ankara'ya giderken Ankara'nın uzak bir ilçesinin caddesinin sokağını ve numarasını yazdım, beni oraya kadar getirdi, mükemmel bir program.
Bu arada İstanbul'da Taksilere binenler için harika bir program, taksici kesinlikle dolaştıramıyor sizi ve fıtık oluyorlar benden söylemesi.
Not: Ayarlarda En kısa zaman ve En kısa yol seçeneği var, hangisi işinize geliyorsa onu seçin.

af_at_sum

Üye
Bende kullandım ama bazen olmıyan yolları varmış gibi gösteriyo,küçük yerler için öyle bi problemi var, genel olarak çok kullanışlı bi pro :oke:

ncinar

Üye
n82 telefona yükledim nokia maps 2.0 dan daha iyi gibi gözüküyor, en azından ücretsiz navigasyon ve sesli yönlendirme, ama nokia maps ile olsun b u programla olsun ilk başlatıldığında operatöre bağlanıp kontür harcaması yapıyo o nasıl düzeltilir illa operatöre bağlanmasımı gerekli ???

af_at_sum

Üye
ayarlar->garmin online->Garmin online erişim-> devre dışı :) bu kadar

WaNTeD 1903

Üye
ram le bir ilgisi yok arkadaşlar,açılır gibi yapıp kapanması ilacından kaynaklanıyor,
1-garmini telefonuzdan tamamen silin,
2-telefonunza hardformat atın -ki telefondan kaynaklanan bir problem olmasın-
3- anlatımımı dikkatlice okuyun,yönergeleri takip edin,doğru yaparsanız hiç bir sorun çıkmaz...

yok ersoy kardeşim format attım hard dediğin gibi sonra kartada format attım sonra tekrar yükledim yine aynı hata program açılmıyo bile ***** yanlış yaptınız deme yeter başka bir sorun olabilir ama ben bulamadım :(

mahirxxxx

Üye
öncelikle merhaba arkadaşlar. bu benim ilk mesajım üye olduğum günden beri ve ilk teşekkürüm olacaktı ama olamadı çünkü bende aynı sorunu yaşadım aranızdaki diğer arkadaşlar gibi. programı pc suit modunda attım tele bende n95 8 gb var. daha sonra garmin sis dosyasından kurdum program açılır gibi oldu daha sonra menüye geri döndü olmadı sildim programı gene pc suit modundan bu sefer pc den kurmayı denedim gene açmadı. hani diyor ya programı koyan arkadaş ilaçlamayı yanlış yapıyorsunuz diye alakası yok program açılmıyor ki ilaçlama yapasın bende 3 gündür uğraşıyorum nasıl kurucaz diye meğer sorun pc suit deymiş . teli pc ye bağlarken pc suit yerine veri aktarım modunda olucakmış . onu denerken bi türlü veri aktarım moduna geçmiyordu tel bende google da arattım yazan sorunu meğer çalışan bir program tarafından engelleniormuş yani kısacası telinizde menü tuşunu biraz basılı tutarsanız hangi programın arka planda çalıştığını size gösteriyor ve siz o programları kapattıktan sonra veri modunda çalıştırabiliyorsunuz ve daha sonrası arkadaşın dediklerini aynen yapmaya kalıyor iş ki veri modunda çalıştırıp gereken dosyaları alabilmekte hepsi bu kadar ve tşkler bu program için koyan ilgilenen herkese unutmayın veri modunda alıcaksınız dosyayı pc suit modunda değil en ince nokta bu....

--------------- Ekleme ---------------

söylemeyide unutmuşum tele format atmaya felan gerek yok arkadaşlar sorun çok basit

cemdgn89

cemdgn89

Üye
mükemmel, tek kelimeyle mükemmel...

Hueseyin

Üye
hangi programla yüklüyoruz N95 8gb nin original cdsiyle denedim olmuyor telefonu orda soluk bi sekilde gösterdigi halde secili cihaz yok diyo tesekkürler

mahirxxxx

Üye
arkadaşım nokia nın web sitesine git orda n95 8 gb için pc suit programı var indir yükle pcsine daha sonra usb kablosu ile telin bağla bilgisayara sana seçenekler sunuyor veri aktarım modunu seç ve söylenenleri aynen yap çok kolay hepsi bu

excelance21

Üye
yalnız abi bu nokia maps gibi yolları göstermiyor yaw yoksa gösteriorda ben mi giremiyorum...yardımcı olur musun ??

ersoy

ersoy

Üye
    Konu Sahibi
yalnız abi bu nokia maps gibi yolları göstermiyor yaw yoksa gösteriorda ben mi giremiyorum...yardımcı olur musun ??

kurulumu gerçekleştirdiyseniz sorun yok,ayrıntılı türkiye haritası var zaten içinde,
dolaşımı başlatın,yolları görürsünüz ...

sgenc4

Üye
program gercekten çok güzek tek kötü özelligi programın simgelerinin resimlerinin galeride gözükmesi

egemenkons

Üye
bende gözükmüyor ama

sahin21

sahin21

Üye
paylaşım ve güzel anlatım için teşekkürler emeği geçenlerden ALLAH razı olsun:oke:

sgenc4

Üye
herseyi harfi harfine yaptım no map diyor haritayı görmüyor sanırım

Üst Alt