Reklam izleyerek kontor kazanmak ister misiniz ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
Tamam sağol.Bugün yüklendi dediğiniz gibi :)

hayalist

hayalist

Üye
İkinci hesabımla biriktirdiğim 25 kontörü de turkcell hattıma talep ettim. Çarbamba günü yüklenecekmiş. 50 kontör etti.

2 hesabım daha var. Onlar da 20 küsürlerde. 2 haftaya kadar her ikisi de 25'e tamamlanır büyük ihtimalle.

Sistem olarak ilk üye olunca 3-4 gün içerisinde 18-20 kontöre ulaşılıyor. Sonrasında reklam sayısı düşüyor. 25 kontörü tamamlamak için 2 hafta kadar oyalıyorlar. 1 ay içerisinde 25 kontör cepte. 4 hesap açarsanız 100 kontör eder.

Üye olmamış arkadaşlar referansımla üyelik için :

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Bak bazen hiç reklam koymuyolar bi kişiyi tawsiye et uye olsun reklam koymaya başlıyolar

ysr86

ysr86

Üye
Ya bikaç reklam izledim 11 kontör birikti artık videodan sonra şifre yazma ekranı gelmiyor video başa dönüyo o şekilde sürekli baştan başlayıp duruyor çerez falanda temizledim ama sonuç aynı. Mail attım cevap yazma zahmetinde bulunmadılar.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Ya bikaç reklam izledim 11 kontör birikti artık videodan sonra şifre yazma ekranı gelmiyor video başa dönüyo o şekilde sürekli baştan başlayıp duruyor çerez falanda temizledim ama sonuç aynı. Mail attım cevap yazma zahmetinde bulunmadılar.

ewet bazı pc lerde oluyor o sorun...neyle alakalı acaba

ilo53

ilo53

Üye
ben hıc vıdeo ızleyemıyorm

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Ya henüz beta ondan 25 üstü olmuo :D

yalovalı

Üye

arkadaşlar reklamekranından kontör ve dakika yükleme ile ilgili bilgi sitelerinden aldım

bu site zaman la oturacak biraz sabırlı olmak gerekiyor gibi geliyor bana:oke:

Kontör/Dakika Kullanım Koşulları

Değerli üyelerimiz,

reklamekrani.com'dan kazandığınız kontör ve dakikaların kullanım koşulları aşağıda yer almaktadır:

AVEA
Hesabınızdaki kontörleri dakika veya kontör olarak yükleyebilirsiniz.
Tüm operatörlerle yapacağınız sesli görüşmelerde ve SMS gönderimlerinde kullanabilirsiniz.

TURKCELL
Hesabınızdaki kontörleri dakika veya kontör olarak yükleyebilirsiniz.
Turkcell aboneleriyle yapacağınız sesli görüşmelerde kullanabilirsiniz.
Kontör yüklemelerinizi SMS gönderimlerinde kullanabilirsiniz.

VODAFONE

Hesabınızdaki kontörleri kontör olarak yükleyebilirsiniz.
Tüm operatörlerle yapacağınız sesli görüşmelerde ve SMS gönderimlerinde kullanabilirsiniz.

reklamekrani.com'dan yüklenen kontörler hattınızın aktiflik süresini uzatmamaktadır.

Operatörlerin teknik altyapılarında meydana gelebilecek arızalar veya olağandışı durumlar sebebiyle yüklemelerde yaşanabilecek sorunlardan reklamekrani.com sorunlu değildir.
reklamekrani.com, operatörlerin kontör karşılığı dakika oranlarında yapacağı değişiklikleri kendi sisteminde uygulama hakkını saklı tutmaktadır.

Sitemizden kontör veya dakika kazanan üyelerimize gönderilen kontörler herhangi bir numaradan gönderiliyor gibi telefonlarınıza yansıtılıyordu.

Operatörlerle yapmış olduğumuz anlaşmalar gereği, Turkcell ve Avea abonelerine bundan sonra yapılacak yüklemelerde reklamekrani.com?dan kontör/dakika kazandığı SMS ile belirtilecektir.

Vodafone abonelerine yapılan kontör yüklemelerinde bir önceki uygulama devam edecektir.

Operatörlerin yetkili iş ortağı ile yapılan anlaşma çerçevesinde kontör/dakika yükleme işlemleri aşağıdaki sürelerde yapılacaktır:

Avea: Kontörlü veya faturalı hat abonelerinin kontör ve dakika yükleme talepleri her hafta Çarşamba ve Cuma günlerini takip eden 48 saat içinde gerçekleştirilmektedir.

Turkcell: Kontörlü hat abonelerinin kontör yükleme talepleri her hafta Çarşamba ve Cuma günlerini takip eden 48 saat içinde gerçekleştirilmektedir. Faturalı hat sahiplerinin dakika yüklemeleri her ayın 10'u, 20'si ve 25'inde, fatura kesim tarihlerini takip eden ilk yükleme tarihinde gerçekleştirilmektedir.

Vodafone: Kontörlü hat sahiplerinin kontör talepleri 48 saat içinde gerçekleştirilmektedir. reklamekrani.com ile Vodafone sabit hatlarına dakika yükleme işlemi yapılmamaktadır.

rapinşah

Üye
güzel paylasım olmus üye oldum ben tesekkurler (:

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Bazı sorunlar war halletseler güzel olur ben 3. 25 kontorude aldım :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Adamım sen 3 hesaptan mı izliyorsun reklamları

darülmendep

darülmendep

Üye
tamam ama fazla anlatma ne de olsa yerin kulağı var. Öhhööö :islik

arslansem

arslansem

Üye
Ben de ilk 25i aldım.2. dolmak üzere.Bi sorun yok dimi yeniçeri :islik

cannnnner

cannnnner

Üye
işe yaramıyor. aşırı sabır gerekli bu siteye

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramıyor. aşırı sabır gerekli bu siteye

sabıra falan gerek yok gırme 1 hafta videolar brikyor sanırım...3 4 girmedim..izlemeye başladım 4 kusur kontor kazandım :p taş atıpta kolum mu yoruluyor 4 5 hesap aç ordanda izle :)