Reklam izleyerek kontor kazanmak ister misiniz ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Redblue07

Üye
üye olan herkese 5 kontör diyo üye olduk kontör gelmedi .s

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
:D ilk bin kişiyeydi sanırım...

cepmatik

cepmatik

Üye
bana 5 kontur geldi ama göstermiyo :@

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Bilgi İçin Saol

Emir

Emir

Üye
şifre neyse söyleyin yanlış dior ksebeş deilmi şifree evt ama yanlış dior 2 kere izledim saçma sapan site

cepmatik

cepmatik

Üye
şifre neyse söyleyin yanlış dior ksebeş deilmi şifree evt ama yanlış dior 2 kere izledim saçma sapan site

ne sifresi kardeş video izlerken sağa sola alta bakcan bide kendi sayo sölüyor onu dinleycen yazcan :oke:

erfc20

erfc20

Üye
eyw

yalovalı

Üye
ilk üye olunduğunda hediye 5 kontör üyeolduğunuz haftanın cuma günü yükleniyor o da site hesabınıza 25 kontörü tamamladığınızda talep ediyorsunuz ozaman telefona yükleniyor.

ltfllh

ltfllh

Üye
bence kandırmaca

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Ben alcam konturu :) 25,35 oldu :p yarin isterim..cuma gunu yukluyolarmış..bakıp görcez yalan mı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hee muhammed yaa çok merak ettim alda sevindir beni

hayalist

hayalist

Üye
Ben geçen hafta 25 kontörü talep ettim turkcell hattıma. 1 saat sonra yüklendi. Bu arada yüklendiği hakkında bilgilendirme mesajı gelmiyor. Aktif süreyi de uzatmıyor ama kontörler normal kontör olarak yükleniyor.

Üye olmamış arkadaşlar aşağıdaki linkten referansımla üye olabilirler. Teşekkürler.. Bol kontörlü günler..

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Aynen banada yukLendi

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Üye Olun derim Arkadaşlar Güvenilir bir Siteye benziyorr!!!:oke:

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
niye boşu boşuna insanları kandırıyorsunu ben 14 kontüre kadar reklamları izledim sonra ortada izlenecek reklam kalmıyor yaw ben bu sitenin sahibi.....................

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
niye boşu boşuna insanları kandırıyorsunu ben 14 kontüre kadar reklamları izledim sonra ortada izlenecek reklam kalmıyor yaw ben bu sitenin sahibi.....................

arkadaşım aldım ben konturu ama ? Adamlar kendini kurnaz sanıyodu...24 kusur kontor olunca reklam koymadılar bende tawsiye ederek kontor kazandım :D kontor wermesine weriyolar ama zorlaya zorlaya

hayalist

hayalist

Üye

Bende aldım kontörümü.. Ortada kandırmaca yok..

yalovalı

Üye
bende aldım kontörümü yalan falan yok biraz sabredip izlemek lazım

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın sorunu war sanırım siteyle böyle lekeliyor :D azmet sende kazan :p