Reklam izleyerek kontor kazanmak ister misiniz ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
Hem nerdeyse bütün reklamlar komik ve eğlenceli

hayalist

hayalist

Üye
Bu hafta arkadaşını davet et, her arkadaşın için 0,5 kontör yerine 2 kontör kazan !!! , 02.10.2009Reklamekrani.com'da bu hafta arkadaşlarını davet eden ve davet edilen arkadaşları üye olan herkes, kazandırdığı üye başına 2 kontör kazanıyor. Bu fırsatı kaçırmayın, bol bol bedava konuşun. Ayrıca üye olan herkese 5 kontör. :yuru

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Bencede kaçmaz bu kampanya :D

arslansem

arslansem

Üye
Hafta doldu ama :)

ardaaga

Üye
24,45 kontörüm oldu yarında dolar herelde insallah verirler kontörleri

arslansem

arslansem

Üye
Ben her hafta en az 25 kntr alıyorum,hiç takılma garanti bu :oke:

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Şuana kadar 175 kontor kazandım :D koNTOR garanti

hayalist

hayalist

Üye
225 kontör de ben kazandım ;) Daha çok kazanırız gibime geliyor.

burak2260

burak2260

Üye
ya arkadaşlar onay kodunu nereye girecez yarım saattir bulamadım

cannnnner

cannnnner

Üye
peki gençler bu twitter ne ayak ?

arslansem

arslansem

Üye
Ben de anlayamadım bi türlü :hmmm

cannnnner

cannnnner

Üye
Bu arada ilk 25 kontörümü kazandım Allah devamını getirsin inş :D

Bide hadi ama yok mu bu twitter olayını anlayan uygulayan ?

yalovalı

Üye
twitter uygulaması yeni üye olanlar için geçerli eski üyelere bir şey vermiyorlar.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ben refere sistemli üyelikler açmıştım bayada kontörüm toplanmıştı ama adamlar anladılar ve tüm üyeliklerimi iptal ettiler sadece ilk üyeliğim geçerli kaldı doğal olrak topladığım kontörlerde silindi.adamlar sistemi kurmuşlar sanal üyelikleri yakalıyorlar bir kaç kere aldım ama sonunda yakalandık ama gene iye niyetliler ilk üyeliğimi devam ettiriyorlar bir de uyarı yazısı gönderdiler aranızda yapan varsa her an sizinde üyelikleriniz iptal olabilir bilginize.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
twitter uygulaması yeni üye olanlar için geçerli eski üyelere bir şey vermiyorlar.

bu arada ben refere sistemli üyelikler açmıştım bayada kontörüm toplanmıştı ama adamlar anladılar ve tüm üyeliklerimi iptal ettiler sadece ilk üyeliğim geçerli kaldı doğal olrak topladığım kontörlerde silindi.adamlar sistemi kurmuşlar sanal üyelikleri yakalıyorlar bir kaç kere aldım ama sonunda yakalandık ama gene iye niyetliler ilk üyeliğimi devam ettiriyorlar bir de uyarı yazısı gönderdiler aranızda yapan varsa her an sizinde üyelikleriniz iptal olabilir bilginize.

aynen 7 uyeliğimi yakaladılar :D...birde firma kampanyalarına epeydir bakmıyordum bu konuyu 10 Defa açmışlar referansla kontor kazanmak icin :D

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
site opera tarayıcıda açılmıyor internet explorerdan girdim açıldı üye oluyorum

cannnnner

cannnnner

Üye

yeni üye olucam twitter da n yapmam lazım bi anlatır mısın ?

arslansem

arslansem

Üye
Sistem yavaş yavaş değişir demiştim :) üyeleri yakalıyorlar artık :)

ayı bogan

ayı bogan

Üye

sitede videoları izledim sonuç yukarıdaki gibi oldu lütfen cevab verin...