Reklam izleyerek kontor kazanmak ister misiniz ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

yalovalı

Üye
Haftanın Reklamı yarışmasına katılmak için aşağıdaki forma beğendiğiniz reklam videosunun veya film fragmanı'nın adresini (Youtube, Google veya Yahoo video sitelerinden olabilir) ve cep telefonu numaranızı girmeniz gerekmektedir.

Ön elemeyi geçen 10 reklam üyelerin değerlendirmesine sunulacaktır.

Her hafta birinciye 100 kontör, ikinciye 50 kontör, üçüncüye 25 kontör verilecektir. Videoların sıralamasını, reklamekrani.com sitesi üyelerinin verdiği oylar belirleyecektir.

Not: Önerilecek videoların 90 saniyeyi geçmemesi gerekmektedir. Cinsel içerikli ve şiddet içeren videolar değerlendirilmeyecektir. Aynı üye her hafta en fazla bir video önerebilecektir. Bunun üzerindeki başvurular değerlendirilmeyecek, ilk iki başvuru geçerli sayılacaktır.
:yuruarkadaşlar sitesinde yeni kampanya başladı gönderin reklam videosunu kaznın kontörleri:oke:

bj_kmurat

Üye
şimdi bu aktif süreyi uzatmıyor mu?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ölme eşşegm ölme :d//

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
süre uzatır mı ve bir sorum daha var. bir pc den birden fazla üyelik alırsak kabul ediyorlar mı acaba?

bence süreyi uzatmaz...çunku kontoru bi numaradan transfer ediyolar...isteDiğin kadar hesap açabilirsin...

bj_kmurat

Üye
bence süreyi uzatmaz...çunku kontoru bi numaradan transfer ediyolar...isteDiğin kadar hesap açabilirsin...
hadi yav transfer mi ediyolar ohhooo:box
senin yüklettiğin hangi hattı? acaba şebekeye göre değişkenlik gösteriyor mudur? gerçi avea ve vodafone da transfer etseler bile süre uzatır. ben 2 turkcell hattımdan birine yükleyecem ama süreyi uzatması hangi hattıma yükleyeceğimi belirleyecek

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
hadi yav transfer mi ediyolar ohhooo:box
senin yüklettiğin hangi hattı? acaba şebekeye göre değişkenlik gösteriyor mudur? gerçi avea ve vodafone da transfer etseler bile süre uzatır. ben 2 turkcell hattımdan birine yükleyecem ama süreyi uzatması hangi hattıma yükleyeceğimi belirleyecek

turkcel hattıma yuklettim 48 saat içinde yüklenecek dyor sitede 3 saat te yolladılar benimki sadece transfer ediyolar başka bilgi yok...wede merak ettiğim bunlar dakikaları nasıl yukluyor :)

arslansem

arslansem

Üye
Saçma bişey yapmışlar :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
konturü göndermezlerse kime şikayet edecez ki ?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
gene diyorum ve diyeceğim boş bu işler bir kaç kontor için kendimi tanımadığım sitelerde harctmam buraya zaman harcayacagıma çalışırım daha iyi daha faydalı.. siz devam edin

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
gene diyorum ve diyeceğim boş bu işler bir kaç kontor için kendimi tanımadığım sitelerde harctmam buraya zaman harcayacagıma çalışırım daha iyi daha faydalı.. siz devam edin

sorunlu bir arkadaşsın...ayıracan 5 dk gunde 2 kontor ayda 60 3 hesap aç 180 KONTOR...herneyse laf dalaşına girmicem senle

carnewam21

carnewam21

Üye
sorunlu bir arkadaşsın...ayıracan 5 dk gunde 2 kontor ayda 60 3 hesap aç 180 KONTOR...herneyse laf dalaşına girmicem senle

yanlış anlama ama anladıgım kadarıyla bir aydan fazla bu siteye üyesin..

60 knt kazandım mı??

bilgilenmek için soruorum yanlış anlama..

öle bişey varsa bende başlarım artık..

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Ewet ama ilklerde test yayındı...daha yeni yeni oturmaya basladı sistemleri gunde 2 kontor weriyor 1 2 haftadır...bırakmıştım izlemiyordum 1 hafta izledim 25 kazandım

carnewam21

carnewam21

Üye
hımm

format21

format21

Üye
arkadaşım üye oldum onay kodu aldım ama onay kodu yazacak buton yok burdaa...

arslansem

arslansem

Üye
Hemen alt tarafta ;)

--------------- Ekleme ---------------

Benim tavsiye ettiğim kişiler üye oldu ama bana kontör gelmedi.Hemen yüklenmiyor mu?:hmmm

aslanyurekli

Üye
Cuma akşamları hepsininki değerlendirilip kontörler yükleniyor.

arslansem

arslansem

Üye
Neden cuma akşamı?:hmmm