Reklam izleyerek kontor kazanmak ister misiniz ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
BEN 3 defa izledim üçündede aynı kodu yazdı ekranda fakat girdiğimde yanlış diyor...

videoyu izlerken video kenarlarında çeşitli harfler çıkıyor sırayla yaz bi kenara yada aklında tut wede video bittikten hemen sonra sesli olarak bir sayı söylüyor tek rakamlı ...rakam ıda söyledikten sonra kendiliğinden şifre yazma ekranına geliyor...harfleri we rakamı bitişik şekilde yazıp tamam diyorsun. Bu kadar :D :)

ilo53

ilo53

Üye
ben kodları gordm ama yazacak yer yok

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
ben kodları gordm ama yazacak yer yok

var kardeş video bitiminde sesli olarak sayı söylüyor ve kodu yazcağın yer otomatik olarak açılıyor...şifre yazan yere yazcan

cool_eagle

Üye
yaa 1yılda ancak 25 kontör olur bu çok az

amede2147

Üye
Yok arkadaşlar ben oldum o.26 dayım şunda
1saate olur herhalde 25 kontur:)

arslansem

arslansem

Üye
Bi anda yüklenirseniz çöker tabii :ehe kazanan buraya ilk mesajı yazsın ona göre davranalım :)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
:-D ahuhaha benim şuan 19,6 bakalım :) bugun sadece anket wardı ama :( 0,75 kazandım

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Sayın ******* ********
Henüz test yayınında bulunan reklamekrani.com ana yayın ile birlikte reklam verenlerden gelen reklamları yayınlamaya başlayacaktır.
Test yayını boyunca görüş ve önerileriyle sitemizin gelişimine katkıda bulunan ve zaman ayırarak destek veren üyelerimize
teşekkür edebilmek amacıyla sembolik de olsa kontör kazandırıyoruz. Ana yayın ile birlikte hem reklam sayısı
hem de reklam izleme başına kazanılan kontör miktarı artacaktır.
Saygılarımızla,
Reklamekranı.com

bana reklamekranından e mail gelmiş paylaşayım dedim :)

Bora

Bora

Üye
Bu aynı paypal hesabına para geçirme olayına benziyor aslı var mı bilmiyorum fakat onun paypala para geçirme olayının aslı yok sanırım bu da onun gibi
şirketlerin kendilerine kullanıcı çekme tuzakları falan olmasın :hmmm çünkü bende denemiştim o olayı mesela haftalık 10$ kazanıyon 50 olunca aktarabiliyorsun ama uğraşıp 50$ ye vardığında bakıyon bişey olduğu yoktu
tabi bu farklı olabilir ama bence uğraşmaya değmez

Evet çünkü 5 haftada kazandığın 50 dolar tamamlanınca 3 saat içinde çekmezsen geri alıyorlar.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Şu site ana yayına gecemedi bi türlü test yayına rağmen bende 18,45 oldu :S ana yayına geçtiĞi zaman sizlerle paylaşacağım eğerki weryolarsa kontorleri daha çok hesap açarım nede olsa istediğimiz numaraya ataBiliyoruz :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

yalovalı

Üye
hergunkampanya.com forumunda ilk 25 kontörlerini alanlar yazmışlar site güvenilir diyorlar bilginize:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ilginç eger gerçekten kontur geliyosa ben akşama kadar alırım o 25 konturu

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
ilginç eger gerçekten kontur geliyosa ben akşama kadar alırım o 25 konturu

:) alaman bir günde sınırlı reklamlar ama ewimde pc war uğraşabilirim diyorsanız açın 4 5 hesap kontor biriktimi istediğiniz nu ya atabilirsiniz...ben ne zamandır bakmıyordum 2 3 gundur izliyorum şuan 23.65 2 gun içinde olur 25:)

sahmeran026

Üye
Bu reklamdan para vya kontor kazanma sitlerinin çoğu yalan. İnanmayın arkadaşlar. İzlesene.com, superteklif, reklammatik v.b. bunlar belli bir ödüle yaklaşınca ya üyeliği iptal ediyorlar yada reklam yaynını durduruyorlar. Kısacası biz internet kullanıcılarını enayi yerine koyuyorlar.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Tonlakazan.com a gir,bedava çalarken dinlet koy,kontörleri kazan .en kolayı

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Bu reklamdan para vya kontor kazanma sitlerinin çoğu yalan. İnanmayın arkadaşlar. İzlesene.com, superteklif, reklammatik v.b. bunlar belli bir ödüle yaklaşınca ya üyeliği iptal ediyorlar yada reklam yaynını durduruyorlar. Kısacası biz internet kullanıcılarını enayi yerine koyuyorlar.

karalama yapma denemedende karar verme zaten benim 23 oldu görcez verip vermedilkerini:bann:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
evet forumdan biri alırsa söylesinde boşyere uğraşmayalım. :) Aynı reklamı 3 kere izledim. şifre yanlış diyo heralde beta olduğundan kaynaklı eksikleri var.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
    Konu Sahibi
Sesli şifre war reklam sonunda onu yazıyon mu

cepmatik

cepmatik

Üye
emegine sağlık emege saygı lütfen