Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

the.reds

the.reds

Üye
ЯReiS;4446295' Alıntı:
yok abicim olmadi rofs2 yi acmak lazim..ordan kaldirmak lazim...soyle yapalim burda 3 gun tatil var (moskovada) kadinlar bayrami dolayisiyle..ben bayagi bir liste yaptim (hatalari topladim simdi senin dediginide yazdim) yarin bi duzeltme sart oldu..ama acele etmeyelim ve yapalim daha gordugunuz eksik seyler varsa onlarida ekleyelim..ben yapacagim isteyen olursada severek paylasirim..

ya bıde betalabsn orjinal weather widgeti eklermisinz kolay gelsn

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kusura bakma işlerim vardı geciktim biraz. al kardeşim bi kaç tane ekliyorum.

c hafızana yükle kardeşim

• Beğen
the.reds

the.reds

Üye
ne bu

----------Eklendi @ 22:48:10 ---------- Yazıldı @ 22:46:24 ----------

ben sana link vermistm onları dnermisn

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye

kusura bakma geciktim işlerim vardı. o beyaz saat widgeti sorunlu galiba. ben başka kurup denedim ekliorum

the.reds

the.reds

Üye

kusura bakma geciktim işlerim vardı. o beyaz saat widgeti sorunlu galiba. ben başka kurup denedim ekliorum

bu senn ykledign trasparent bunlar oluyo zaten bunlar dışında hçbiri olmuyo bska bldign varsa onlarıda dne olmuyo

ЯReiS

ЯReiS

Üye
murat sagol resimler icin ..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bu senn ykledign trasparent bunlar oluyo zaten bunlar dışında hçbiri olmuyo bska bldign varsa onlarıda dne olmuyo

kardeşim şeffaf olanların çoğunda sorun var yüklerken uyumlu diil uyarısı veriyo sanırım bu da rofs2 içinde saat widgeti gömülü olmasından kaynaklanıyor

----------Eklendi @ 23:12:55 ---------- Yazıldı @ 23:12:40 ----------

ЯReiS;4446503' Alıntı:
murat sagol resimler icin ..

rica ederim kardeşim

----------Eklendi @ 23:17:25 ---------- Yazıldı @ 23:12:55 ----------

bu çok hoşuma gitti tam benlik. saatleri denerken buldum :)

the.reds

the.reds

Üye
ya herneydn kaynaklanıyosa inandn dmi bna artk

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
inandım kardeşim. ama ben hiç ekliyemiyosun sanmıştım. bi de kendim deneyip olumlu sonuç alınca diğerlerinden sadece sende var sandım sorunu. kusura bakma

the.reds

the.reds

Üye
yk hocam ne kusuru ya bn çk uğraştm olmadi sz bnde oldu dynce bnde o yüzdn bu kadar uğraştm

• Beğen
Tepkiler: KeSeGeN
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
onun dışında bi sorun çıktı mı mustafa?

the.reds

the.reds

Üye
yok sadece widget sorunu var fw grcekten ck güzel olmuş zaten o yüzden bu kadar uğrasıyorum yoksa başka fw yklerdm

the.reds

the.reds

Üye
ЯReiS;4446295' Alıntı:
yok abicim olmadi rofs2 yi acmak lazim..ordan kaldirmak lazim...soyle yapalim burda 3 gun tatil var (moskovada) kadinlar bayrami dolayisiyle..ben bayagi bir liste yaptim (hatalari topladim simdi senin dediginide yazdim) yarin bi duzeltme sart oldu..ama acele etmeyelim ve yapalim daha gordugunuz eksik seyler varsa onlarida ekleyelim..ben yapacagim isteyen olursada severek paylasirim..
hocam bence sn sadece orjinal widgetleri koy fwye. harici widgetleri buraya koyarz istiyen indirir yükler hem bu şekilde sorun ckmaz bende sze widgeler konusunda yardmcı olmaya calisirm

• Beğen

tarama

Üye
Reis kardeş, senin belle 1.7.1 sürümünü dün gece KeSeGeN anlatımıyla yükledim. Görebildiğim kadarıyla gayet hızlı ve güzel olmuş. Emeğine sağlık. Aktarmalar uyarısı yok. Flaşlarken rehberimi önce ek hafıza kartına telefonun kendi kopyalama menüsüyle yedekledim, flaştan sonra geri kopyaladım. Şu an sorun yok. Eski kullandığım proları şimdi teker teker yüklüyerek deniyorum. Şimdilik ilk fire bubblelock-all-0.11.4.sis programında oldu. Kuruluyor, çalışıyor ama ekran koruyucu durumunda, ekranda görünen saat ve ekrandaki kendi saati ilerlemiyor. Kilidi açınca düzeliyor. Diğer proları yüklüyorum. Sonucu bildiririm.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam bence sn sadece orjinal widgetleri koy fwye. harici widgetleri buraya koyarz istiyen indirir yükler hem bu şekilde sorun ckmaz bende sze widgeler konusunda yardmcı olmaya calisirm

iste bende aynen bunu istiyorum sadece orjinaller olcak ve 5 tane toogle baska bvir sey dusunmuyorum(bu sorun widgetler rofs2 ye eklenince bas gosterdi..udada sorun yoktu)

nbjoker

Üye
Arkadaşlar bende yükledim şu ana kadar yüklediğim tüm reis versiyonlarında ne photo nede video editor çalışmıştı. Ama bu sefer çalıştı, fakat bu seferde saati kaldırıp white clock wigdet ini yükledim saat bi acayip oldu sadece rakamlar gözüküyor arka plan şeffaf bi şekilde bi türlü düzeltemedim. Acaba bi önerisi olan var mı?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Arkadaşlar bende yükledim şu ana kadar yüklediğim tüm reis versiyonlarında ne photo nede video editor çalışmıştı. Ama bu sefer çalıştı, fakat bu seferde saati kaldırıp white clock wigdet ini yükledim saat bi acayip oldu sadece rakamlar gözüküyor arka plan şeffaf bi şekilde bi türlü düzeltemedim. Acaba bi önerisi olan var mı?
kardsim o widget uyumlu diil. Yukleme

ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet o widgette sorun var..olmuyor ve gri bi hal aliyor..ya transparan widgetten yada eklenen whiteclock tan..bilmiyorum..uzerine tekrar digital clock widgeti yukleyin once ekrandakileri kapatin..sonra yukleyin telefonu kapatip acin bakalim ne olcak..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
digital clock we transparent saatler sorunsuz yukleniyor. Ama eger bi saat yuklerken "Uygulama telefnla uyumlu degil yine de devam edilsin mi?" diye bi uyari alirsaniz bosuna yuklemeyin cunku ya görunmeyecektir ya da siyah digital clock olarak görunecektir

• Beğen

Üst Alt