Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Enola19

Üye
bi elim telefonda bi elim klavyede habire F5 yapıyorum bekliyorum...:ehe

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS ve yahyademirci

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ben attim klasoru ama esleme devam ediyo hatta linki verdim ama esleme bitmeden hata verir..

----------Eklendi @ 23:04:23 ---------- Yazıldı @ 23:03:58 ----------

siz indirin ben bu arada normal medifire e upload edeyim..

----------Eklendi @ 23:27:08 ---------- Yazıldı @ 23:04:23 ----------

sanki inadina bu gunde oyle bi yavaski..

İsmail Çolak

Üye
Eline Sağlık Hocam Hemen İndirdim Yeni Sürümü :)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

Enola19

Üye
Evet arkadaşlar şu an itibari ile adresten indirilebiliyor :oke:

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
normal linkte ekliyorum hangisi hizli olursa ondan indirin..mediafire uplad ettim..herkese kolay gelsin yorumlari eksik etmeyin..

• Beğen
Tepkiler: dogan64

Enola19

Üye
şahin dostum benim telefonu kapatıp bilgisayara bağlayınca E hafızası görünmüyor sorun nerden kaynaklanıyor bi fikrin varmı:bilmm

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Hocam 2.0'mı daha iyi 1.7.1'mi sence hangisini indiriyim?

----------Eklendi @ 11:29:25 ---------- Yazıldı @ 09:54:12 ----------

2.0 özel sürümü yükledim gayet güzel ve stabil eline sağlık :oke: 1.7.1'le farkı ne hangisi daha güzelse onu yükliycem çünkü :)

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
şahin dostum benim telefonu kapatıp bilgisayara bağlayınca E hafızası görünmüyor sorun nerden kaynaklanıyor bi fikrin varmı:bilmm

valla kardesim bilmiyorum ama bendede oyle sorunmu bilmiyorum kapaliyken gormuyor ama acikken sorun yok..onun icin hic dusunmedim ve arastimadim..

----------Eklendi @ 14:11:21 ---------- Yazıldı @ 14:11:03 ----------

valla kardesim bilmiyorum ama bendede oyle sorunmu bilmiyorum kapaliyken gormuyor ama acikken sorun yok..onun icin hic dusunmedim ve arastimadim..

----------Eklendi @ 14:13:07 ---------- Yazıldı @ 14:11:21 ----------

Hocam 2.0'mı daha iyi 1.7.1'mi sence hangisini indiriyim?

----------Eklendi @ 11:29:25 ---------- Yazıldı @ 09:54:12 ----------

2.0 özel sürümü yükledim gayet güzel ve stabil eline sağlık :oke: 1.7.1'le farkı ne hangisi daha güzelse onu yükliycem çünkü :)

kardesim aslinda bir fark yok bunu yapmamin sebebi kullanan arkadaslarin yazdiklari yorumlar dogrultusunda butun hatalar giderilmistir..hard format sonrasi ilk eklediginiz progralar ayarlar resimler vs..geri gelmesi icin gerekli ayarlar yapilmis..bu daha sorunsuzdur tabiki son olani indirin..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ЯReiS;4456100' Alıntı:

----------Eklendi @ 14:11:21 ---------- Yazıldı @ 14:11:03 ----------

----------Eklendi @ 14:13:07 ---------- Yazıldı @ 14:11:21 ----------

kardesim aslinda bir fark yok bunu yapmamin sebebi kullanan arkadaslarin yazdiklari yorumlar dogrultusunda butun hatalar giderilmistir..hard format sonrasi ilk eklediginiz progralar ayarlar resimler vs..geri gelmesi icin gerekli ayarlar yapilmis..bu daha sorunsuzdur tabiki son olani indirin..

Bu kalsın o zaman. Eline sağlık :) Bide bunun şarzı kaç gün gidiyor denedin mi?

----------Eklendi @ 14:21:34 ---------- Yazıldı @ 14:17:52 ----------

Reis bide şuna bi baksana işe yarar mı sence?

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-max-pil-suresi-mod-v2-0-by-ivo777-mod-max-battery-life-mod-v2-0-by-ivo777-613593.html

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bos ver onu..hic ugrasma..gerekli ayarlar zaten yapildi corede..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ЯReiS;4456261' Alıntı:
bos ver onu..hic ugrasma..gerekli ayarlar zaten yapildi corede..

Tamam. Bu haliyle şarz kaç saat gidiyor?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
sarj bence kisinin kullanmasina gore degisir simdi ben 2 gun desem olmaz 1 gun desen olmaz..ama ortalama bir kullanimla(konusma sms muzik veya rdyo dinleme fazla internet olmammak saritiyle) 2 gun gider diyorum..ama dedigim gibi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ЯReiS;4456331' Alıntı:
sarj bence kisinin kullanmasina gore degisir simdi ben 2 gun desem olmaz 1 gun desen olmaz..ama ortalama bir kullanimla(konusma sms muzik veya rdyo dinleme fazla internet olmammak saritiyle) 2 gun gider diyorum..ama dedigim gibi

Sende haklısın :D Opera mobile orjinalde 4 saatte bitiriyodu bakalım bu nasıl olcak :)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ilk mesaja arapca yazma dili ekli rofs2 eklenmistir..Ilk paketten cikan rofs2 yi silip bunu kullanin..telefon dili turkce ve ingilizcedir yazma dili ise turkce-ingilizce-rusca ve arapcadir...

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92 ve vcihan
vcihan

vcihan

Üye
ЯReiS;4456573' Alıntı:
ilk mesaja arapca yazma dili ekli rofs2 eklenmistir..Ilk paketten cikan rofs2 yi silip bunu kullanin..telefon dili turkce ve ingilizcedir yazma dili ise turkce-ingilizce-rusca ve arapcadir...

teşekkürler şahin çok makbule geçti.sağolasın

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Hocam Rom Patcher+'daki yamalar ne işe yarıyor?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadaslar pacthler ne ise yarar?

Bende 5 tane pacth var bunlar:

1-c2z4bin_THUMB_Belle.rmp bu pacth Z de calisan sistem dosyalari yerine C dekilerin calismasini saglar..
2-Install Server RP+.rmp bu malumunuz imzasiz programlari telefona yuklememizi saglar
3-Open4All RP+.rmp bu sistem klasorlerine erismemizi saglar (dosya programlariyle mesela x-plore ile)
4-Remove Rec Tone .rmp bu bip sesini engellemek icin..konusma kaydi yaparken bip sesine engel olur.
5-Show RAM and ROM.rmp bu telefonun dosya yoneticisi programinda Z ve D diskleri gormemizi saglar..ekran goruntusundeki gibi..bakiniz.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

tarama

Üye
Reis kardeşim, ilk flaşlamamı yaparak senin 1.7.1 sürümünü kurmuştum. Son sürümünü kuracağım. Fakat flaşlama ile ilgili kafam karıştı. Son sürümünü kurmak için downgrade yapıp flaşlanabilir deniyor. Oysa kurtuluş40 flaşlama videosunda belle->>belle flaşlıyor. Senden ricam 1.7.1 den son sürümüne flaşlama işlem sırasından bahsedermisin?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kardesim downgrade gerek yok..siz direk eskisinin uzerine yeni olani kurun ama unutmayin onemli!! once E hafizayi formatlayin sonraC hafizayi (hard format atin *#7370#) butun video resim vs..dosylari pc ye yedekleyin(usb ile baglayin telefonu ve resim video klasorlerini pc ye atin) rehber mesajlarida ovi ye tedekleyin tammadir artik normal flash atin..phoenixde butun islemleri yaptiktan sonra REFURBISH tusuna basin..tamamdir..

vcihan

vcihan

Üye
ЯReiS;4456573' Alıntı:

yazma arapça dili eklenmiyor şahin yine ayni ingilizce türkçe ve rusça

Üst Alt