şahin dostum benim telefonu kapatıp bilgisayara bağlayınca E hafızası görünmüyor sorun nerden kaynaklanıyor bi fikrin varmı![]()
şahin dostum benim telefonu kapatıp bilgisayara bağlayınca E hafızası görünmüyor sorun nerden kaynaklanıyor bi fikrin varmı![]()
Hocam 2.0'mı daha iyi 1.7.1'mi sence hangisini indiriyim?
----------Eklendi @ 11:29:25 ---------- Yazıldı @ 09:54:12 ----------
2.0 özel sürümü yükledim gayet güzel ve stabil eline sağlık1.7.1'le farkı ne hangisi daha güzelse onu yükliycem çünkü
ЯReiS;4456100' Alıntı:
valla kardesim bilmiyorum ama bendede oyle sorunmu bilmiyorum kapaliyken gormuyor ama acikken sorun yok..onun icin hic dusunmedim ve arastimadim..
----------Eklendi @ 14:11:21 ---------- Yazıldı @ 14:11:03 ----------
valla kardesim bilmiyorum ama bendede oyle sorunmu bilmiyorum kapaliyken gormuyor ama acikken sorun yok..onun icin hic dusunmedim ve arastimadim..
----------Eklendi @ 14:13:07 ---------- Yazıldı @ 14:11:21 ----------
kardesim aslinda bir fark yok bunu yapmamin sebebi kullanan arkadaslarin yazdiklari yorumlar dogrultusunda butun hatalar giderilmistir..hard format sonrasi ilk eklediginiz progralar ayarlar resimler vs..geri gelmesi icin gerekli ayarlar yapilmis..bu daha sorunsuzdur tabiki son olani indirin..
Bide bunun şarzı kaç gün gidiyor denedin mi?ЯReiS;4456261' Alıntı:bos ver onu..hic ugrasma..gerekli ayarlar zaten yapildi corede..
ЯReiS;4456331' Alıntı:sarj bence kisinin kullanmasina gore degisir simdi ben 2 gun desem olmaz 1 gun desen olmaz..ama ortalama bir kullanimla(konusma sms muzik veya rdyo dinleme fazla internet olmammak saritiyle) 2 gun gider diyorum..ama dedigim gibi
Opera mobile orjinalde 4 saatte bitiriyodu bakalım bu nasıl olcak 
ЯReiS;4456573' Alıntı:ilk mesaja arapca yazma dili ekli rofs2 eklenmistir..Ilk paketten cikan rofs2 yi silip bunu kullanin..telefon dili turkce ve ingilizcedir yazma dili ise turkce-ingilizce-rusca ve arapcadir...
ЯReiS;4456573' Alıntı:ilk mesaja arapca yazma dili ekli rofs2 eklenmistir..Ilk paketten cikan rofs2 yi silip bunu kullanin..telefon dili turkce ve ingilizcedir yazma dili ise turkce-ingilizce-rusca ve arapcadir...