Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Enola19

Üye
Arkadaşlar ben bu beyaz saat widget'ını başka bir yerden yüklemiştim. Bir bunu denermisiniz bakalım çalışacak mı?

Not: önce kurun sonra ana ekrandan saati kaldırıp aynı saati tekrar ekleyin telefonu sonra yeniden başlatın.

tarama

Üye
Reis kardeş, bildirimler vidgeti, bazen gelen çağrı ve mesajların ayrıntısını görmek için tıkladığımda göstermiyor.

hus.277

Üye
sevgili Şahin Kurtuluş arkadaş bugün yeni cfw sini çıkarmış inceleme şansın oldumu .incelersen değişimleri bize bildirmen mümkün olurmu.sevgiler

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
$ahinim bu uyari isiginin rengni degstirmeyle ilgili biseye rastladin mi? Ben cok arastirdm bulamadim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bende bulamadim var birisi kirmizi yapmis ancelod nickli bi rus ama bazilari calisyo diyo bazilari yok diyo..degmez denemeye..

----------Eklendi @ 18:57:30 ---------- Yazıldı @ 18:55:13 ----------

sevgili Şahin Kurtuluş arkadaş bugün yeni cfw sini çıkarmış inceleme şansın oldumu .incelersen değişimleri bize bildirmen mümkün olurmu.sevgiler

Kardesim ne diyim bence bi oncekine nazaran daha guzel olmus daha sade ve kararli cunku daha az eklenti var..ne kadar az eklenti o kadar stabillik ve hatasizlik..cunki guzel bir sey yapmak istiyorsun mod ekliyorsun tamam o oluyo ama o modun bir yan etkisi mutka oluyo baska bi seyi bozuyo..kisaca kurtulus cok dogru yapmis az ve oz iyi bir is cikarmis..tebrik ederim kendisini..

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve Esendağlı

karasahinemre

Üye
bu 808 in yazılımdan widgetları ve web tarayıcıyı n8 e entegre edebilir misin

Enola19

Üye
şahin bu beyaz saatle ilgili bir gelişme varmı çünkü kurulmuyorda:bilmm

Az önce kurtuluşun yeni cfw sini kurdum mailler problemli gelen mail açılmıyor o yüzden kaldırıp yine senin cfw yi kurdum ama saat çok gıcık etti beni:ağlarım:

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ben simdi bi tane yaptim ama paylasmayi dusunmemistim isin gercegi..cunki cok sade orjinal her sey sadece ayarlari modlari yaptim birde hart formattan sonra her seyin geri gelmesi icin bi kac ufak ayar yaptimm.evet artik hard formattan sonra butun her sey (ekledigim programlar ,resimler,widgetler,ayarlar,modlar) geri gelecek ben bunu icin ugrasiyodum oldu denedim..birde milleti cok yordum surekli flash flash onun icin artik yeter biraz ara sart..illaki eksiklikler oldu yanlislar oldu ama malum hata insanlar icin bilerek isteyerek hata olmaz..olursa ona hata denemez zaten..eger isteyen olursa onuda eklerim bir alternatif olarak..orda bu soylediginiz hatalari gidermeye calistim valla gozumer carpan bi sey yok ben o beyaz saati denemedim..siayhi kullaniyorum..herkese saygilar ve tesekkurler..

----------Eklendi @ 21:04:21 ---------- Yazıldı @ 21:02:22 ----------

bu 808 in yazılımdan widgetları ve web tarayıcıyı n8 e entegre edebilir misin

bu gun boyu onla ugrastim..widgetler calismadi N8 de..yazi fontunu kullandim kurdum cok siritti buyuk oldu..muziklerini aldim su an o yuklu alarm sesi felan guzelmis..en cok istedigim galeri widgetiydi ama olmadi malesef..insallah zamanla olur.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Açık söylemeliyim ki,ençok memnun kaldığım cfw senin yaptıkların,yeni yaptığını yüklemeyi isterim ama şuan kullandığım da bana şuanakadar bir sorun çıkarmadı gerçi.Herşey için çok sağol,baya uğraştın bizler için

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
dayanamadim o beyaz saatide denedim oldu arkadaslar sorun yok biraz sonra bi kac resim eklicem butun widgetler gostercem..

yahyademirci

Üye
Şahin hocam ne zaman paylaşıyon yeni cfw yi bugün kurtuluşun belleyi yükledim ama pek sevmedim. menüyü kaydırırken takılmalar oluyo. birde şahin hocam küçük rehber ikonlarını kurtuluş eklemiş sen onu ekleyemedinmi ? Yeni belleyi bugün yarın paylaşacaksan bekleyeyim yoksa senin 1.7.1 e dönecem kurtuluş sarmadı :) forever reis :)

• Beğen

dogan64

Üye
ЯReiS;4453744' Alıntı:
dayanamadim o beyaz saatide denedim oldu arkadaslar sorun yok biraz sonra bi kac resim eklicem butun widgetler gostercem..
reis hocam beyaz saatli cfw ni bekliyorum başarılar dilerim.

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis boş durmayı sevmez bakın gene yaptı bişeylerrrrr :)

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
ya su kucuk widgeti nerden bulcaz herkes bunu diyor merak ettim dogrusu..

yahyademirci

Üye
kurtuluşun cfw de var bi sor istersen

• Beğen

Enola19

Üye

----------Eklendi @ 22:26:46 ---------- Yazıldı @ 22:23:25 ----------

Birde dostum belki sen bilirsin şu kurtuluşun cfw'sini yüklediğimden beri telefonu kapalı iken bilgisayara bağlayınca E hafızası gözükmüyor sadece F'yi görebiliyorum haliyle E'yi biçimlendiremiyorum.
Bununla ilgili bir çözümün varsa söylersen sevinirim.

----------Eklendi @ 22:30:04 ---------- Yazıldı @ 22:26:46 ----------

Şahin bugün yüklermisin yeni versiyonunu telefon yüklersin die öyle program kurulmadan bekliyor vallaa:ehe

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
resimleri ekledim arkadaslar butun widgetler bunlar birde takvim icin olan var o 17 de vardi zaten gene Z icinden kurabilirisiniz..Beyaz saatide Z icindeki gerekliler klasorunde bulabilirsiniz..Gene ayni ozellikler hemen hemen burda sadece sizlerin soyledigi o hatalari giderdim bu sefer orjinal her sey fazla mod eklememeye gayret ettim ayarlari dosyalardan yapmaya calistim..hard formattan sonra ilk kurdugunuz gorunume geri donersiniz..butun resimler programlar kalir..GFV (gizli foto video) gene var..sadece tema yolunu degistirdim E\temaEfekti klasoru icine effects i atin telefonu kapa/ac tamamdir..simdilik bu kadar isteyen indirip kullanabilir cok ozel bir sey yok..sadece hata duzeltmeleri icindir..herkes hakkini helal etsin bu arada yanlislarla bir cogunuzu uzdum kizdirdim..kusura klamasinlar..linkleri yarin eklicem simdi sadece droupbox a koycam indirebilirsiniz..kolay gelsin iyi aksamlar..

Enola19

Üye
Dostum tekrar teşekkürler.
Şu linkleri bugün eklersen bizde kurup rahat rahat programları ekleyebiliriz de...
Mümkünse tabi...:oke:

yahyademirci

Üye
şahin hocam o droupbox ne oluyoki birinci sayfadaki linkdeki değilmi

ЯReiS

ЯReiS

Üye
link degil ama indirebilirsiniz..dropbox tan az kaldi..

----------Eklendi @ 22:51:29 ---------- Yazıldı @ 22:50:56 ----------

hayir hayir bekleyin o degill..o da bir link kendi hesabimda

• Beğen
Tepkiler: dogan64

Üst Alt