Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

the.reds

the.reds

Üye
ya allahınızı seversenz yardm edn ya bi soru sordum lütfen cevabını verirmisiniz

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ya 2 saat tir uğrasıyorum bu widgetlerle bi trlü olmuyo mesela farklı bi analog clock yüklemeye çalışıyorum yükleniyo ama yine aynı saat bu nu nasıl halledebilrz ltfn yardm edn

analog saati kurmadn once ekrandaki butun saatleri kapatin cikin o saateleden ekrandan kaldirin sonra istediginiz saati kurun..

----------Eklendi @ 10:07:19 ---------- Yazıldı @ 10:02:37 ----------

etkin aktarmalar konusunda bana denilene gore kurtulus kardsimizin yaptigi cfw de cikmadigi soylendi bende ondan rica ettim ve sagolsun kullandigi modu verdi ve ekledim onu..sonucu sizler yazin bakalim ne oldu?

menu degistirme konusunda benim soyledigimi (1.yolu) kendim sahsen denemedim ama bi kac kisiye soyledim denediler ve tamam oldu dediler ve ben onlara guvenip size soyledim..en garantisi tabiki rofs2 ye eklemek ama ilk yoldanda olmasi lazim gibime geliyor..neyse insallah onuda ileriki cal;ismalarda ekleriz..cok secenekli oldugu zaman insanlar karistiriyor ve cok soru soran oluyor onun icin teke secenek ekledim bu sefer.orjinal menulu oldu ben toplu menu kullaniyorum..daha rahat kullanimi ne nerde daha rahat buluyorsunuz..

the.reds

the.reds

Üye
ya hocam olmuyo yükleniyo wıdgetler ama teli açtığmda hiç degisen yok ya bide siz deniyebilirmisiniz

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hangi widgeti yukluyosunuz?

----------Eklendi @ 10:31:08 ---------- Yazıldı @ 10:28:18 ----------

valla normalde olmasi lazim mesela saat yuklucez once ekrandakileri kaldiriyoruz kendi istedigimiz yukluyoruz telefonu acip kapiyoruz tamam..ben oyle degisitiryorum..benim Z diskte ekledigim bir klasor var bakin gerekliler diye icinde beyaz digital clock olmasi lazim dedigim sekilde degistirmistim..

the.reds

the.reds

Üye
tam bı deniym

----------Eklendi @ 10:34:54 ---------- Yazıldı @ 10:32:58 ----------

ya bu widgetleri tamamen kaldırıp tekrar yükleyebilirmiyz

the.reds

the.reds

Üye
ya hocm bu sizin z dekileride denedim onlarda olmuyo

ЯReiS

ЯReiS

Üye
heralde kaldiramazsiniz cunku rofs2 de gomulu hepsi formattan sonra kalici olsun diye orda gomulu..ama bi deneyin inan kesin bi sey soyleyemem hic denemedim..burayada yazin ki bizlerde ogrenelim..insallah cozulur kardesim benim dedigim sekilde.

----------Eklendi @ 10:41:49 ---------- Yazıldı @ 10:40:19 ----------

peki kurdugunuz widgeti E veya C degisik hafizalarda kurmayi denediniz mi?

the.reds

the.reds

Üye
ewet ikisinide denedm

----------Eklendi @ 10:52:28 ---------- Yazıldı @ 10:46:13 ----------

soft attm hard attm gene olmadı

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kardesim bende deniyim bi su an musait degil bi bakalim beraber..

the.reds

the.reds

Üye
tamm ilginzdn dolayı teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
reis kardeş verdiğin modlu rofs 2 ile flasladım etkin aramalar çıkmıyor artık şahsen kullanıyorum eline sağlık teşekürler şuan sorun yok analog saat bende çalışıyor gayet te güzel iyi günler

ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis kardeş verdiğin modlu rofs 2 ile flasladım etkin aramalar çıkmıyor artık şahsen kullanıyorum eline sağlık teşekürler şuan sorun yok analog saat bende çalışıyor gayet te güzel iyi günler

valla supr tesekkur ederim bunu bekliyodum..bildirim icin tesekkurler..tesekkurler kurtulus40 (ondan almistim modu)

• Beğen
Tepkiler: tozmetal_1934
the.reds

the.reds

Üye
ЯReiS;4443901' Alıntı:

valla supr tesekkur ederim bunu bekliyodum..bildirim icin tesekkurler..tesekkurler kurtulus40 (ondan almistim modu)

grcekten fw süper ama bide widget olayinı cözsek

tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
bende ikinize de teşekür ederim zaman ayırıp uğraşlarınız için bizim yaptığımız devede kulak iyi forumlar

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
grcekten fw süper ama bide widget olayinı cözsek

widgete bakicam kardes bir de ben deneyim yuklemeyi aksam evde denicem burda simdi zor zaten gerekli belgelerde evde..yazicam buraya..sonucu bakalim insallah cozeriz..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis widgetlerde hc sorun yok ben hepsni denedim. Bska saat bile kurdum sorun cikmadi. Mukemmel hersey sagolasin

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis widgetlerde hc sorun yok ben hepsni denedim. Bska saat bile kurdum sorun cikmadi. Mukemmel hersey sagolasin

geri bildirim icin tesekkurler bendede bi sorun yok ama arkadasimizda kucuk bi sorun var galiba..ama sunu soyleke istiyorum eger bir sorun farklilik gosteriyorsa yani bende var sende yok 10 kiside yok 3 kiside var gibi..bu bence flashtan kaynaklaniyor..yani E hafizayi flashtan once mutlaka mutlaka bicimlendirmek gerekiyor..sonra C hafiza boylelikle telefondaki eski sistem dosyalari siliniyor..sonra flash atip yenilerini yukluyoruz..once flash atilmadigi zaman eski sistem dosyalari uzerine yenileri ekleniyor ve sorunlar cikabiliyor..birde yedegi geri yuklerken dikkat etmek lazim flashi attiktan sonra ovi suit ile yedegi geri yuklemeyin..flashtan once telefondaki resim video muzikl ve cities klasorunu pc ye atin flashtan sonra geri telefona atin bu en garanti yoldur..bunlar benim gozlemlerim arkadaslar..

the.reds

the.reds

Üye
flashı dead olarak attm c yede e yede format attm flashtan once ee nerde sorun ben anlamadm

----------Eklendi @ 16:56:41 ---------- Yazıldı @ 16:53:19 ----------

arkadasm nası yaptn o isi koysana ekran grüntülerini ben 3 gndr yapmadıgm sey kalmadı bri cıkıp sorun yk diynce sinirleri bozuluyo insanın

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardsm once herseyi sildm bicimlendirme yaptm snra soft format attim we flashladim. En onemlisi hc bir sekilde yedekleme yapmadim. Sen tam olarak neleri istiosan yaz ben aksam ekran goruntsu koyarim

the.reds

the.reds

Üye
ya ben anlatamıyorum galiba ben bunları zaten yaptım ben zaten bu zamana kadar hç yedkleme yapmadm bnm tek istedgm kendi zevkime göre wıdget yklemek zaten belleyi güzel yapan şey bu

Üst Alt