tamam hemen deniyorum
reis hocam bu connect pop up sürekli çıkıp duruyor beni sinir ediyor.eskiden bu kadar değildi yok mu bunu kapatmanın bi yolu? bu arada hala bu son sürüme geçmedim eğer bu sorun düzeltildiyse geçmeyi düşünüyorum..veya bınun bi modu varsa ve direkt c'ye atarak yapabiliyosak paylaşabilir misin?
----------Eklendi @ 20:18:51 ---------- Yazıldı @ 20:17:09 ----------
connect pop up derken sol üstte çıkan "bağlanıyor-vodafone internet" yazısını kastediyorum
.. ama bu son ekledigimde kaldirdim onda yok..(telefonu kastigini disindigim icin kaldirdim)olmdı galiba
ЯReiS;4445997' Alıntı:
Kardes o gorunsun diye ben ozellikle mod koymustum.... ama bu son ekledigimde kaldirdim onda yok..(telefonu kastigini disindigim icin kaldirdim)
----------Eklendi @ 21:29:52 ---------- Yazıldı @ 21:28:47 ----------
ben deniyorum simdi..eve gec geldim onun icin geciktim..kusura bakma cevap veremedigim icin..
kardeşim toplu menü için c klasörü resource içine atılması gereken bi dosya daha var sistem modlama kısmından edinebilir isteyen arkadaşlar. ben denedim ama benim zevkime uymadı sildim. bu arada şahin gene mükemmel bi çalışma yapmışın kardeşim ellerine emeğine sabrına yüreğine sağlık. mükemmel ve sorunsuz. herşeyi denedim en ufak sorun yok ekolayzır düzenleme bile sorunsuz. arama aktarma olayı ise tamamen Türkiye operatörleri ile alakalı bir durum. arkadaşlarıma duyurmuş olayım bunu da. herkese iyi forumlar...

ЯReiS;4446253' Alıntı:aslinda orda transparan digitalclock eklemistim ben galiba o bozuyo isi..exe leri ayni galiba..onu kaldrmak mumkunmu bi bakim eger mumkun olursa sorun duzelir bence..
Tarayıcı belleği E hafıza da sanki biraz geç tepki veriyor geldi bana,Böyle izlenim edinen başka birileri varmı acabaЯReiS;4446295' Alıntı:yok abicim olmadi rofs2 yi acmak lazim..ordan kaldirmak lazim...soyle yapalim burda 3 gun tatil var (moskovada) kadinlar bayrami dolayisiyle..ben bayagi bir liste yaptim (hatalari topladim simdi senin dediginide yazdim) yarin bi duzeltme sart oldu..ama acele etmeyelim ve yapalim daha gordugunuz eksik seyler varsa onlarida ekleyelim..ben yapacagim isteyen olursada severek paylasirim..