Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
o zaman o yukleyip te sonuc alamadign widgetleri buraya upload et biz deneyelim bir de

the.reds

the.reds

Üye
ben mobilm şuan dur sana link vercem

----------Eklendi @ 19:01:20 ---------- Yazıldı @ 18:55:15 ----------

mesela bunlar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam hemen deniyorum

projectmaximo

projectmaximo

Üye
reis hocam bu connect pop up sürekli çıkıp duruyor beni sinir ediyor.eskiden bu kadar değildi yok mu bunu kapatmanın bi yolu? bu arada hala bu son sürüme geçmedim eğer bu sorun düzeltildiyse geçmeyi düşünüyorum..veya bınun bi modu varsa ve direkt c'ye atarak yapabiliyosak paylaşabilir misin?

----------Eklendi @ 20:18:51 ---------- Yazıldı @ 20:17:09 ----------

connect pop up derken sol üstte çıkan "bağlanıyor-vodafone internet" yazısını kastediyorum

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

hus.277

Üye
Sevgili Şahin Kardeşim çok teşekkür ederim artık etkin aktarmalar yazısı çıkmıyor.Sana ve Kurtuluş kardeşe çok ama çok sevgi ve selamlar harika bir cfw oldu.Eline ve yüreğine sağlık.toplu menü için verdiğin dosya bir işe yaramıyor bilgin olsun

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis hocam bu connect pop up sürekli çıkıp duruyor beni sinir ediyor.eskiden bu kadar değildi yok mu bunu kapatmanın bi yolu? bu arada hala bu son sürüme geçmedim eğer bu sorun düzeltildiyse geçmeyi düşünüyorum..veya bınun bi modu varsa ve direkt c'ye atarak yapabiliyosak paylaşabilir misin?

----------Eklendi @ 20:18:51 ---------- Yazıldı @ 20:17:09 ----------

connect pop up derken sol üstte çıkan "bağlanıyor-vodafone internet" yazısını kastediyorum

Kardes o gorunsun diye ben ozellikle mod koymustum..:).. ama bu son ekledigimde kaldirdim onda yok..(telefonu kastigini disindigim icin kaldirdim)

----------Eklendi @ 21:29:52 ---------- Yazıldı @ 21:28:47 ----------

ben deniyorum simdi..eve gec geldim onun icin geciktim..kusura bakma cevap veremedigim icin..

the.reds

the.reds

Üye
ЯReiS;4445997' Alıntı:

Kardes o gorunsun diye ben ozellikle mod koymustum..:).. ama bu son ekledigimde kaldirdim onda yok..(telefonu kastigini disindigim icin kaldirdim)

----------Eklendi @ 21:29:52 ---------- Yazıldı @ 21:28:47 ----------

ben deniyorum simdi..eve gec geldim onun icin geciktim..kusura bakma cevap veremedigim icin..

yok cnm ne kusuru ama snr oldm bı trlü olmuyo

ЯReiS

ЯReiS

Üye
buyur kardesim sadece o saati yukledim denemek icin..oldu bi sorun yasamadim..yuklendi ama tek sorun o beyaz saatte oldu oda yazilari siyahlasti onu anlamadim..oncekini kaldirmak lazimdi galiba o da mumkun degil..yani beyaz olmuyor ama kurulumda hata yok..

Enola19

Üye
kardeşim toplu menü için c klasörü resource içine atılması gereken bi dosya daha var sistem modlama kısmından edinebilir isteyen arkadaşlar. ben denedim ama benim zevkime uymadı sildim. bu arada şahin gene mükemmel bi çalışma yapmışın kardeşim ellerine emeğine sabrına yüreğine sağlık. mükemmel ve sorunsuz. herşeyi denedim en ufak sorun yok ekolayzır düzenleme bile sorunsuz. arama aktarma olayı ise tamamen Türkiye operatörleri ile alakalı bir durum. arkadaşlarıma duyurmuş olayım bunu da. herkese iyi forumlar...

yazmadan önce okusak daha güzel olur bence.
Duyurunu ben bi sayfa önce yapmıştım zaten bak seninde okuduğun gibi artık uyarı çıkmıyormuş.
Bende sevindim hafta sonuna kadar beklemem gerekiyordu ama sanırım dayanamam yarın yüklerim :)

the.reds

the.reds

Üye
kuruluyo zaten de saat degşmıyo

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bende saat degisti ama..degistide iyi olmadi yazilari siyahlasti..bu kotu oldu..o verdiginiz beyaz saati yukledim..

the.reds

the.reds

Üye
bende ble gri bşe oluyo gzkmüyo hçbise

----------Eklendi @ 22:17:44 ---------- Yazıldı @ 22:16:53 ----------

bu sizn eski fwlern rof2 syle flashlasam dzelrmi

ЯReiS

ЯReiS

Üye
aslinda orda transparan digitalclock eklemistim ben galiba o bozuyo isi..exe leri ayni galiba..onu kaldrmak mumkunmu bi bakim eger mumkun olursa sorun duzelir bence..

the.reds

the.reds

Üye
ЯReiS;4446253' Alıntı:
aslinda orda transparan digitalclock eklemistim ben galiba o bozuyo isi..exe leri ayni galiba..onu kaldrmak mumkunmu bi bakim eger mumkun olursa sorun duzelir bence..

isallh düzelr

ЯReiS

ЯReiS

Üye
cunki ben o beyaz saat widgetini bi onceki surumde kullaniyodum hatta z deki gerekliler klasorundede var..ama bu sefer siyahlasti..transparan isi bozdu..

the.reds

the.reds

Üye
he aynen öyle oluyo ya

ЯReiS

ЯReiS

Üye
yok abicim olmadi rofs2 yi acmak lazim..ordan kaldirmak lazim...soyle yapalim burda 3 gun tatil var (moskovada) kadinlar bayrami dolayisiyle..ben bayagi bir liste yaptim (hatalari topladim simdi senin dediginide yazdim) yarin bi duzeltme sart oldu..ama acele etmeyelim ve yapalim daha gordugunuz eksik seyler varsa onlarida ekleyelim..ben yapacagim isteyen olursada severek paylasirim..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4446295' Alıntı:
yok abicim olmadi rofs2 yi acmak lazim..ordan kaldirmak lazim...soyle yapalim burda 3 gun tatil var (moskovada) kadinlar bayrami dolayisiyle..ben bayagi bir liste yaptim (hatalari topladim simdi senin dediginide yazdim) yarin bi duzeltme sart oldu..ama acele etmeyelim ve yapalim daha gordugunuz eksik seyler varsa onlarida ekleyelim..ben yapacagim isteyen olursada severek paylasirim..
Tarayıcı belleği E hafıza da sanki biraz geç tepki veriyor geldi bana,Böyle izlenim edinen başka birileri varmı acaba

Üst Alt