Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
allah cumlemizden razi olsun kardes..sagolsun kurtulus cevap yazdi kullandigi mod u verdi..simdi bu cok kucuk bi dosya bunun icin sadece rofs2 ye ben ekleyim bunu size vereyim bir deneyin..ama siz indirmeye baslayin ilk sayfadaki 1.7.1 olan surumu ben hazirliyorum..tamam mi?

----------Eklendi @ 18:59:02 ---------- Yazıldı @ 18:47:29 ----------

Buyur Hus.277 kardes ben modu ekledim..siz ilk sayfadan indirdiginiz zip dosyasindaki rofs2 yi silin atin..onun yerine bunu ekleyin..Ama olumlu olumsuz mutlak cevabinizi bekliyorum kolay gelsin

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis benim takayi bu gece guncellicem toplu menu yapmam icin ne gerek soyler misin? 1bucuk gbi yuklicem ben kardesim

hus.277

Üye
kardeşim dışarda idim şimdi indiriyorum . cevap mutlaka vereceğim
.sağolasın

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis benim takayi bu gece guncellicem toplu menu yapmam icin ne gerek soyler misin? 1bucuk gbi yuklicem ben kardesim

kardesim iki yol var

1- kurulu sisteme C disteki private/200113DD/content/ matrixmenudata.xml dosyasini silin

ve benim verdigimi ekleyin telefonu kapayip acin..

2-Rofs2 yi acip rofs2/private/200113dd/content/matrixmenudata.xml dosyasini sil ve benim verdigimi ekle okeyle..tamamdir.ikiside olur denedim ikisinide..

buyur dosya burda;

hus.277

Üye
kardeşim verdiğin link yanıt vermiyor linki değiştirirmisin.

----------Eklendi @ 21:47:44 ---------- Yazıldı @ 21:45:02 ----------

ЯReiS;4442291' Alıntı:

kardesim iki yol var

1- kurulu sisteme C disteki private/200113DD/content/ matrixmenudata.xml dosyasini silin

2-Rofs2 yi acip rofs2/private/200113dd/content/matrixmenudata.xml dosyasini sil ve benim verdigimi ekle okeyle..tamamdir.ikiside olur denedim ikisinide..

buyur dosya burda;
burdaki link te çalışmıyor kardeşim

----------Eklendi @ 21:48:41 ---------- Yazıldı @ 21:47:44 ----------

ЯReiS;4441485' Alıntı:
allah cumlemizden razi olsun kardes..sagolsun kurtulus cevap yazdi kullandigi mod u verdi..simdi bu cok kucuk bi dosya bunun icin sadece rofs2 ye ben ekleyim bunu size vereyim bir deneyin..ama siz indirmeye baslayin ilk sayfadaki 1.7.1 olan surumu ben hazirliyorum..tamam mi?

----------Eklendi @ 18:59:02 ---------- Yazıldı @ 18:47:29 ----------

Buyur Hus.277 kardes ben modu ekledim..siz ilk sayfadan indirdiginiz zip dosyasindaki rofs2 yi silin atin..onun yerine bunu ekleyin..Ama olumlu olumsuz mutlak cevabinizi bekliyorum kolay gelsin

link hata veriyor yenilersen sevinirim

Enola19

Üye
kardeşim verdiğin link yanıt vermiyor linki değiştirirmisin.

----------Eklendi @ 21:47:44 ---------- Yazıldı @ 21:45:02 ----------

burdaki link te çalışmıyor kardeşim

----------Eklendi @ 21:48:41 ---------- Yazıldı @ 21:47:44 ----------

link hata veriyor yenilersen sevinirim

İkisinide indirdim şimdi dostum bir hata vermedi bende

hus.277

Üye
tamaM ŞİMDİ İNİYOR

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadaslar kendi hesabima ekledim..kimse degistirmesin diye..cunki malum dun cok karisiklik oldu..bunu sadece ben degistirebilirim..boyle daha iyi

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sagol reis. Gece yukleyip sonucu bildiririm sana

nedim6363

Üye
ЯReiS;4442291' Alıntı:

kardesim iki yol var

buyur dosya burda;
hocam link hata veriyor yenileyebilirmisin.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
evet $ahin ben de telefndan denedim link acilmio kardesim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
buyrun burdan indirin..

nedim6363

Üye
ЯReiS;4442291' Alıntı:

kardesim iki yol var

buyur dosya burda;
hocam yaptım ama menü değişmedi halen dağınık menü.sebebi nedir acaba?

the.reds

the.reds

Üye
ya 2 saat tir uğrasıyorum bu widgetlerle bi trlü olmuyo mesela farklı bi analog clock yüklemeye çalışıyorum yükleniyo ama yine aynı saat bu nu nasıl halledebilrz ltfn yardm edn

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
evet üstadım sağolasın şimdi indirip güncellicem hemen

• Beğen
Furbey40

Furbey40

Üye
Hallettim, teşekkürler..

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
şahin flash attım yavaş yavaş proları felan kuruyorum ilk önce senin anlattığın bu toplu menü olayını yaptım ama olmadı c deki diil de z deki silinecek sanırsam. bu da malesef olmuyo. z'den bişey silemeyiz biliyosun. o nedenle anca rofs2 düzenleyerek olcak gibi. onu da ben yapmakla uğraşmak istemiyorum. artık kendim klasör yapar içine atarım dosyaları. icon chancer ile de ikon eklerim olur biter. süper hızlı kardeşim emeğine sağlık. şimdi yüklemeleri yapıp deniycem sana sonuç bildiririm can kardeşim

• Beğen

Enola19

Üye
En son rofs2 dosyasını eklediysen bir bakarmısın arama sırasında etkin aramalar uyarısı çıkıyormu

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaşlar bu tamamen operatörle alakalı bi durum boşuna yormayın kendinizi. o kadar da rahatsız edici diil zaten

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardeşim toplu menü için c klasörü resource içine atılması gereken bi dosya daha var sistem modlama kısmından edinebilir isteyen arkadaşlar. ben denedim ama benim zevkime uymadı sildim. bu arada şahin gene mükemmel bi çalışma yapmışın kardeşim ellerine emeğine sabrına yüreğine sağlık. mükemmel ve sorunsuz. herşeyi denedim en ufak sorun yok ekolayzır düzenleme bile sorunsuz. arama aktarma olayı ise tamamen Türkiye operatörleri ile alakalı bir durum. arkadaşlarıma duyurmuş olayım bunu da. herkese iyi forumlar...

• Beğen

Üst Alt