ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

tarzanabi

Üye
harika bir mod olmuş, elinize sağlık. yalnız kilit tuşu titreşimi benim işime yarayan bir özellikti, nasıl geri getirebiliriz? tweaks kısmından erişmek mümkün müdür?

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
hayır kardeşim geri getiremezsin maalesef

----------Eklendi @ 01:50:20 ---------- Yazıldı @ 01:49:12 ----------

reis keske önceki güncellemedeki yazı fontunu kaldırmasaydın o güzeldi bence. ekleme şansın var mı fontu buraya?

• Beğen

tarzanabi

Üye
ciddi bir hızlanma oldu, daha önce 2 farklı belle kullanmış olmama rağmen bu en güzeli. sadece efektleri kaldıramadım, c ve e sürücülerindeki effects klasörlerini silip yeniden başlattığım halde aynı efektler devam ediyor. üzerine başka bir efekt koyacağım sanırım.

edit: boş klasöre yeni efektleri atınca sorun kalmadı.

• Beğen
sayokantürk

sayokantürk

Üye
reis ellerine sağlık sabah dokuzda flaşladım telefonu söylenecek fazla mazeret yok ama güzel iş çıkarmışsın eyvallah

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
ciddi bir hızlanma oldu, daha önce 2 farklı belle kullanmış olmama rağmen bu en güzeli. sadece efektleri kaldıramadım, c ve e sürücülerindeki effects klasörlerini silip yeniden başlattığım halde aynı efektler devam ediyor. üzerine başka bir efekt koyacağım sanırım.

edit: boş klasöre yeni efektleri atınca sorun kalmadı.

ordaki effects klasorlerini silmeyin..ozellikle C dekini silmeyin!! siz begendiginiz efecti klasoruyle beraber ki adi (effects olacak) bunu E nin icine kopyalayin(teli cihaza baglayin e hafizayi acip yapistirin icine effects klasorunu) telefonu acip kapatin..tamamdir.

----------Eklendi @ 11:07:57 ---------- Yazıldı @ 11:03:01 ----------

hayır kardeşim geri getiremezsin maalesef

----------Eklendi @ 01:50:20 ---------- Yazıldı @ 01:49:12 ----------

reis keske önceki güncellemedeki yazı fontunu kaldırmasaydın o güzeldi bence. ekleme şansın var mı fontu buraya?

Kardesim asagidaki programi indir turkcedir..tele kur bircok font var istediginle degistir..

----------Eklendi @ 11:11:36 ---------- Yazıldı @ 11:07:57 ----------

harika bir mod olmuş, elinize sağlık. yalnız kilit tuşu titreşimi benim işime yarayan bir özellikti, nasıl geri getirebiliriz? tweaks kısmından erişmek mümkün müdür?

Kardesim onu geri getirmek icin once rompacther i ac ve gizli dosyalara ulasimi ac ve x-plore yardimi ile

c/private/10282bc4/ klasoru icindeki dfs7x92_keylock.rul dosyasini sil ve restart yap..titresim geri gelecektir.

nedim6363

Üye
öncelikle değerli emeklerin için teşekkürler reis.cfw on numara olmuş.şu font olayını soracaktım bazı yerlerde türkçe karakterler çıkmıyor bunun için hangi fontu tavsiye ediyorsunuz. teşekkür ederim,başarılarının devamını dilerim.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
öncelikle değerli emeklerin için teşekkürler reis.cfw on numara olmuş.şu font olayını soracaktım bazı yerlerde türkçe karakterler çıkmıyor bunun için hangi fontu tavsiye ediyorsunuz. teşekkür ederim,başarılarının devamını dilerim.

nokia pure turkce desteklidir..ama yukarida verdigim linkteki programi indirip deneyin icinde bir cok font var.hosunuza gideni kullanabilirsiniz..bu arada tesekkur ederim guzel yorumun icin.

nedim6363

Üye
teşekkürler üstad deneyeceğim şimdi.

firtina.84

firtina.84

Üye
ЯReiS;4255842' Alıntı:

Kardesim onu geri getirmek icin once rompacther i ac ve gizli dosyalara ulasimi ac ve x-plore yardimi ile

c/private/10282bc4/ klasoru icindeki dfs7x92_keylock.rul dosyasini sil ve restart yap..titresim geri gelecektir.

Reis bahsettiğin dosya bende z sürücüsünde ve z: sürücüsüne müdahele edemiyorum.

ruyacocuk

ruyacocuk

Üye
tesekkürler kardes eline sağlık

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Reis bahsettiğin dosya bende z sürücüsünde ve z: sürücüsüne müdahele edemiyorum.

o zaman yapacak bi sey yok kardes..flash atmak gerekir..eger acip yapmak isterseniz rofs2 icinden silin o zaman tekrar flashlamak gerekecek..

• Beğen
Tepkiler: epts
firtina.84

firtina.84

Üye
ЯReiS;4257730' Alıntı:

o zaman yapacak bi sey yok kardes..flash atmak gerekir..eger acip yapmak isterseniz core icinden silin o zaman tekrar flashlamak gerekecek..

Flashlamak sorun değilde işki o dosyaları nasıl bulacaz nasıl silecez. Peki hocam herkestemi sistem dosyaları z: de sadece bendemi?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
.herkeste core de yani Z de..

Eger flah atmak isterseniz nokiacooker ile rofs2 yi acip private/10282bc4/rules/ klasoru icindeki dfs7x92_keylock.rul dosyasini silin ve paketleyip flash..

sayokantürk

sayokantürk

Üye
reis sana daha önce bahsettiğim cep vakit uygulaması son flaşta proğramın sesi yine gitti bir önce ki flaşta proğram sesli uyarı veriyordu ama bu son yazılımda ses yok oldu daha doğrusu engellenmiş bu konuda ne yapabilirim sanırım sen bende kullanıyorum demiştin şimdiden teşekkür

ЯReiS

ЯReiS

Üye
programi hangi hafizaya kurdunuz? Eger C de degilse C ye kurarmisiniz? ben java tabanli bu uygulamayi kullaniyorum normaldi..daha yuklemdim ayarlari dun aksam bitirdim progralarida yuklemedim daha..

benim ki budur kardesim bir dene istersen..

xiksyx

Üye
x-plore yi kurdum ama z hafızayı göremiyorum ne yapmam lazım....

ЯReiS

ЯReiS

Üye
x-plore yi kurdum ama z hafızayı göremiyorum ne yapmam lazım....

x-plore yi acin sonra menu/araclar/ayarlar diyin..sonra rom diskleri goster yanindaki kutuyu isaretleyin sonra rom icinde aynisini yapin..Z ve D gozukecektir..

epts

epts

Üye
reis hocam bi sıkıntım var.. şarj olurken yandaki uyarı ışığı yanmıyor..kapalıyken takınca yanıyor ama bu sefer de sönmüyor..annaya geçince veya başka bir rofs 2 deneyince sıkıntı olmuyor.yardımcı olursan sevinirim

epts

epts

Üye
reis hocam bi sıkıntım var.. şarj olurken yandaki uyarı ışığı yanmıyor..kapalıyken takınca yanıyor ama bu sefer de sönmüyor..annaya geçince veya başka bir rofs 2 deneyince sıkıntı olmuyor.yardımcı olursan sevinirim
bu sorunu yaşayan başkası var mı

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu sorunu yaşayan başkası var mı

Krdesim ben rofs2 ye sarj ledi eklemistim benim hic dikkatimi cekmedi ama sarj sureci boyunca bir kirmizi bir isik yanmasi gerek doluncada isik kapanacaktir..bende bir bakayim..sagol yazdigin icin

Üst Alt