ciddi bir hızlanma oldu, daha önce 2 farklı belle kullanmış olmama rağmen bu en güzeli. sadece efektleri kaldıramadım, c ve e sürücülerindeki effects klasörlerini silip yeniden başlattığım halde aynı efektler devam ediyor. üzerine başka bir efekt koyacağım sanırım.
edit: boş klasöre yeni efektleri atınca sorun kalmadı.
hayır kardeşim geri getiremezsin maalesef
----------Eklendi @ 01:50:20 ---------- Yazıldı @ 01:49:12 ----------
reis keske önceki güncellemedeki yazı fontunu kaldırmasaydın o güzeldi bence. ekleme şansın var mı fontu buraya?
harika bir mod olmuş, elinize sağlık. yalnız kilit tuşu titreşimi benim işime yarayan bir özellikti, nasıl geri getirebiliriz? tweaks kısmından erişmek mümkün müdür?
öncelikle değerli emeklerin için teşekkürler reis.cfw on numara olmuş.şu font olayını soracaktım bazı yerlerde türkçe karakterler çıkmıyor bunun için hangi fontu tavsiye ediyorsunuz. teşekkür ederim,başarılarının devamını dilerim.
teşekkürler üstad deneyeceğim şimdi.öncelikle değerli emeklerin için teşekkürler reis.cfw on numara olmuş.şu font olayını soracaktım bazı yerlerde türkçe karakterler çıkmıyor bunun için hangi fontu tavsiye ediyorsunuz. teşekkür ederim,başarılarının devamını dilerim.
ЯReiS;4255842' Alıntı:
Kardesim onu geri getirmek icin once rompacther i ac ve gizli dosyalara ulasimi ac ve x-plore yardimi ile
c/private/10282bc4/ klasoru icindeki dfs7x92_keylock.rul dosyasini sil ve restart yap..titresim geri gelecektir.
Reis bahsettiğin dosya bende z sürücüsünde ve z: sürücüsüne müdahele edemiyorum.
ЯReiS;4257730' Alıntı:
o zaman yapacak bi sey yok kardes..flash atmak gerekir..eger acip yapmak isterseniz core icinden silin o zaman tekrar flashlamak gerekecek..
x-plore yi kurdum ama z hafızayı göremiyorum ne yapmam lazım....
bu sorunu yaşayan başkası var mıreis hocam bi sıkıntım var.. şarj olurken yandaki uyarı ışığı yanmıyor..kapalıyken takınca yanıyor ama bu sefer de sönmüyor..annaya geçince veya başka bir rofs 2 deneyince sıkıntı olmuyor.yardımcı olursan sevinirim
bu sorunu yaşayan başkası var mı
