Teşekkürler reis,şuana kadar olumsuz hiçbişiy göremedim,bir önceki versiyonda drop isimli programı kesinlikle çalıştıramamıştım bu sürümde hiçbir uğraş gerektirmeden çalıştı..emeğinin karşılığı ödenmez kardeşЯReiS;4241673' Alıntı:
font degistirme kurtulusun konusunda vardi aynen aktariyorum..
Anlatim:
Once kullanmak istediginiz Fonts x-plorer dosya yoneticisiyle C:\resource\fonts\ icine ekteki Fonts atin.Ardindan C:/private/10003a16/ lfonts dosyasina gidin bir kopyasini E hafizaya yada F ye alin tekrar donuste gerekli.Simdi с:/private/10003a16/ lfonts-bunu silin ve telefonu yeniden baslatin.Begenmezseniz kopyasini aldiniz dosyayi ayni yere atin C:/resource icinden fonts silin silinmezse tekrar baslatip silin.0 olumlu ve uygulandi.
----------Eklendi @ 10:48:46 ---------- Yazıldı @ 10:44:31 ----------
startup animasyonu reource/app icindeki starutp.mbm dosyasidir..
ЯReiS;4242068' Alıntı:tesekkur ederim arkadaslar yorumlar icin..cok sevindim hata olmamasina ama ben kendi kendime bir elestiri yapim..hata midir eksikmidir bilmiyorum ama tabi calismasinda herhangi bir kusur teskil etmiyor ama genede iste kafama takildi..bu galerideki resimlere ekranda basili tutunca acilan menude duzenle secenegi yok..acaba butun bellelerde mi boyle yoksa sadece bende mi? yada bir dosya veya mod mu eklemeyi unuttum? bunu cozemedim..
toplu menu de klasorler çok güçük kalmış ekranın yarısı boş.office de arapça harfler açmıyor.birde yaşadığım enbüyük sorun yüklemeden önce telefonu yedeklemiştim
kurunca yedeklemeyı geri almaya çalıştım ama olmadı backup dosyasındakiler bir şekilde silinmişti onca proğramlar boşa gitti. artıları eksileri kullandıkça paylaşmaya çalışacağım
vcihan muhtemelen 4 lü menüyü kullanıyorsun..onu 3 lü yap. Klasörleride icon changer pro suyla degiştirebilirsin
ЯReiS;4244708' Alıntı:
hocam ofisin icinden galiba diger diller cikartildi sadece ing ve tr var yanlis hatirlamiyosam.. ama sorun degil onu kaldirin ve siz baska bir ofis kurabilirsiniz..toplu menu konusunda hakli olabilirsiniz birkac icon veya grup klasoru daha eklenebilirdi veya boyutlari buyutulebilirdi..birde bu yedekleme isini pc de yapsaniz daha garanti olur gibime geliyo hocam..be oyle yapiyorum sahsen..
hocam rofs 2 dosyasında 2 tane dll dosya var onları kaldırman gerekecek.. Reis hocamın bi önceki sürümünün ilk sayfasında açıklama var.ilgine teşekkürler dostum ancak bu kurma işini biraz daha açarmısınız nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim
C\sys\bin\Menurenderer.dll ve C\sys\hash\menurenderer.dlldosyasini silinilgine teşekkürler dostum ancak bu kurma işini biraz daha açarmısınız nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim
selamlar,
diğer .609 versiyonunda da böyle ama ilk belle'lerde sorun yoktu yani düzenle seçeneği vardı hatta
galeriden direkt rehbere resim ekleyebiliyordun şimdi bu da yok.
ben de donanımhaberde bunu sormuştum ama çözüm getiren olmadı
teşekkür ederim..bende işe yaradıBuyurun resim ve video düzenlemeye yardımcı olacak eklentiler cihaza yükleyin sorun kalmaz..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız