ezkey1919
Üye
bunu flashlamak için downgrade etmemiz gerekiyo mu yoksa reis cfw 1.1 in üzerinden dead atabiliyo muyuz ? Teşekkürler
reis hocam bu dosya yöneticisinde nesne göndermek için kurduğumuz undomods taki proyu direk editleyebilir miyiz. Teşekkürler
reis 1.sayfadaki bütün dosyaları indirip 2 kere flash attım fakat ikisindene versiyona baktığımda v1.1 yazıyor bu v1.2 yi nasıl yükleyeceğiz?teşekkürler.
hocam o entegre işini nasıl ögrenebilirim
reis hocam ellerine sağlık her şey çok güzel olmuş ama galeriden rehbere resim atama ya da duvar kağıdını değiştirme yapamıyorum
ЯReiS;4266079' Alıntı:
sis dosyasini siscontent ile ac..zaten goreceksin cikan dosyalar mesela..sys private seklindedir..sen ayni yollari takip edip rofs2 icine at..bazen uda da olabilir artik duruma gore..
----------Eklendi @ 19:34:55 ---------- Yazıldı @ 19:32:22 ----------
hocam o isi galeriden degilde rehberden acip yapin oluyo..duvar kagidi icinde ayni ekrana basili tutup duvar kagidi degistir diyin ve goruntuyu secin galaeri acilir istediginiz koyun..
rehbere resim atama galeriden de yapiliyor kardesim. Sen yeniden flash at. En iyisi benim anlatimimi incele ona göre flash at duzelir. Ben tam anlamiyla kullaniyorum tekrar emegne saglik REIS
----------Eklendi @ 21:26:54 ---------- Yazıldı @ 21:09:37 ----------
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...umu-resimli-anlatim-2-580985.html#post4265213 bu konuyu inceleyip flash at kardesim
reis hocam dead flash atın demiş ama ?
ЯReiS;4266842' Alıntı:
hocam o da dead flash aynisi tek farki refurbish e basmiyorsunuz software update ye basiyorsunuz..bu mumkun cunku siz ayni surum uzerinde ayni dosyalari guncelliyorsunuz..refurbish doslari degistirir..digeri gunceller..yani olur yapabilirsiniz..yanliz benim anlamadigim sizinde dediginiz gibi galeride fotografi zomlayica seceneklerde zaten cikiyor kisiye ata duvar kagidi yap diye secenekler cikiyor zaten..siz direk galeridenmi ciksin bu secenekler istiyorsunuz? eger oyleyse bilmiyorum inan..dadas_2525 arkadasimiz soylemis flashtan sonra oldugunu o zaman deneyiniz sonrada cevabinizi yazarasaniz memnun olurum..tesekkur arkadaslar.
estagfurullah tabiki memnun olurum..ben her zaman yanindayim dostum..Arkadaşlar reis kardeşimizin vermiş olduğu bilgilerden yola çıkarak rofs2 yi güncelledim..ara sıra format attığım için pazı programları tekrardan yüklemek sıkıntı oluyordu.bende kullanışlı olduğunu düşündüğüm keylock, freeunrar, quickreboot,mp3cut ve youtube yükledim.. ve dosya yöneticisinin programları direkt göndermesini sağladım.ayrıca batarya ışığı ve kilit titreşimi çalışıyor. Reis hocamın müsadesiyle rofs 2'yi isteyen arkadaşlara paylaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?