ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye
hocam halletim sağol...private 10282bc4 klasöründeki rules içinden tactile rulu bırakıp diğerlerini sildim..tekrar flaşladım oldu..

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

epts

epts

Üye
sorun çözüldü

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Ilave olarak güç düğmesinden reboot seçeneği kaldırılmasa daha iyi olabilirdi. Ancak cfw son derece güzel teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: iatis ve ЯReiS

ezkey1919

Üye
arkadaşlar n8 almanya çıkışlı
pr 1.1
yazılım sürümü 013.016

bu yazılımı direk kurabilirmiyim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu yazilima belle kurmak istiyorsaniz...evet kurabilirsiniz..

----------Eklendi @ 16:07:43 ---------- Yazıldı @ 16:05:43 ----------

Ilave olarak güç düğmesinden reboot seçeneği kaldırılmasa daha iyi olabilirdi. Ancak cfw son derece güzel teşekkürler...

o reboot tusu icin bazi modlar ekleniyor sysapp.exe ve domainserver.exe ben kesinlikle tavsiye etmiyorum..telefonu cok kasiyor ozlellikle acilis ve kapanista bataryaya ek yuk oluyor ve sessiz modda sessiz iconu cikmiyor..

----------Eklendi @ 16:10:12 ---------- Yazıldı @ 16:07:43 ----------

sorun çözüldü

recepts cok tesekkurler geri donup bilgilendirmeler icin..bunlar gercekten cok degerli bilgiler benim icin cunki hepsini ben deneyemem..iste forumun ozelligi bu olsa gerek paylasim..(hem sorunu hem hem cozumu) tesekkurler kardesim.

recepts peki onlari kaldirinca telefon kilit acma tusundaki titresimde geri geldi dimi?? orda 2 ayri dosya vardi galiba yanlis hatirlamiyosam keypad_light.rul ve keylock.rul birisi kilitteki titresimi kaldirmak icin digeride menu isigi icindi..

• Beğen
Tepkiler: epts

ezkey1919

Üye
ЯReiS;4261170' Alıntı:

bu yazılım belle değilmi? ben bunun dışında başka yazılım yükleyecekmiyim yoksa modlarımı yüklyueceğim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ЯReiS;4261170' Alıntı:

bu yazılım belle değilmi? ben bunun dışında başka yazılım yükleyecekmiyim yoksa modlarımı yüklyueceğim

evet bu belle bunun disinda bir sey yuklemeyeceksiniz..sadece linkteki fixed yazani indirin..ve flashlayin..

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
ЯReiS;4261170' Alıntı:
o reboot tusu icin bazi modlar ekleniyor sysapp.exe ve domainserver.exe ben kesinlikle tavsiye etmiyorum..telefonu cok kasiyor ozlellikle acilis ve kapanista bataryaya ek yuk oluyor ve sessiz modda sessiz iconu cikmiyor..

Anladım, haklısınız öyleyse çok gerekli olmayan birşey, hız ve pil performansı daha önemli tabiki, tekrar teşekkürler...

epts

epts

Üye
reis hocam sizin yaptığınızın yanında bizim ki devede kulak misali..evet bence de önemli olan paylaşım ve yardımlaşma..hocam ilk denememde sadece ışık problemi çözüldü..yani kilit titreşimi yoktu..2.denememde sadece charging_led.rul bide sizin dediğiniz dfs7x92_keylock.rul sildim diğerlerinni silmedim ,şuan kilit titreşimi ve şarj göstergesi sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

karasahinemre

Üye
nasıl olacak o şarj ledi bende de var aynı sorun flashlamadan nasıl yaparız

ЯReiS

ЯReiS

Üye
dostum onu flash atmadan cozemeyiz..cunku dosyalar sistem dosyasi ve Z de..mudahale olmuyor..

ezkey1919

Üye
ben yüklemeyi yaptım ama z dosyasından yamalar filan varmı onları bulamadım?
çok mesaj atan birisiyim mesajı yazıyorum ancak gönder tuşu çok küçük ondanmıdır nedir maalesef mesaj tuşuna bir kaç sefer basmak zorunda kalıyorum. çok sinir bozucu bir şey:(

dokunmatiktemi bir sorun var acaba?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ben yüklemeyi yaptım ama z dosyasından yamalar filan varmı onları bulamadım?
çok mesaj atan birisiyim mesajı yazıyorum ancak gönder tuşu çok küçük ondanmıdır nedir maalesef mesaj tuşuna bir kaç sefer basmak zorunda kalıyorum. çok sinir bozucu bir şey:(

dokunmatiktemi bir sorun var acaba?

dosyalar Z de ama once rompactheri acin sonra x-plore ile (ayarlarindan ilk bastaki 4 kutucugu isaretleyin) ve Z gorunecek otdan ilk klasorde undomos yazar..onun icinde dosyalar

mesaj tusu konusunda bilmiyorum bende bi sorun yok..efecti bi degistirin belki ondandir..

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis hocam sizin yaptığınızın yanında bizim ki devede kulak misali..evet bence de önemli olan paylaşım ve yardımlaşma..hocam ilk denememde sadece ışık problemi çözüldü..yani kilit titreşimi yoktu..2.denememde sadece charging_led.rul bide sizin dediğiniz dfs7x92_keylock.rul sildim diğerlerinni silmedim ,şuan kilit titreşimi ve şarj göstergesi sorunsuz çalışıyor.

verdiğin bilgiler için sağol kardeşim. şimdi bende senin yaptıklarını yapıp flasshlıycam. sonucu bildiririm

----------Eklendi @ 03:54:38 ---------- Yazıldı @ 03:32:41 ----------

olmadı kardeşim telefon açıkken şarj uyarı ışığıyanmıyor. sadece kapatıp takınca şarja o zaman beyaz uyarı ışığı var. cooker ile tekrar yapıp flash atıcam şimdi

----------Eklendi @ 04:05:43 ---------- Yazıldı @ 03:54:38 ----------

dfs7x92_light_keypad.rul
dfs7x92_light_notification_control.rul
tactile.rul

evet arkadaşlar sadece bular kaldı dosyada şimdi bunu kaydedip o şekilde flash atcam bakalım olcak mı?

----------Eklendi @ 04:22:32 ---------- Yazıldı @ 04:05:43 ----------

veeeeeeeeee olduuuuuu
tuş kilidi titreşimi mükemmel çalışıyor
şarj uyarı ışığı kapalıykende açıkken de çalışıyor rengi beyazzzzz arkadaşlar emeğinize sağlık

ezkey1919

Üye
dosya yapısınıı tam olarak kavrayamadım gelen giden mesajlar filan gözükmüyor sadeec oturum var nprmal dosya sistemine dönüş nasıl olacak?

kamera iyileştirme yamasını bulamadımda ben nerede acaba?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
dosya yapısınıı tam olarak kavrayamadım gelen giden mesajlar filan gözükmüyor sadeec oturum var nprmal dosya sistemine dönüş nasıl olacak?

kamera iyileştirme yamasını bulamadımda ben nerede acaba?

Hepsi gozukuyor kardesim..oturumda secenekler diyin klasorleri gor diyin hepsi gozukuyor giden gelen..vs..kamera iyilestirme yamasi Z icindedir..

ezkey1919

Üye
yavaş yavaş kavradıkça dahada güzelleştiğini görüyorum emeklerinize sağlık,

hep klasörleri görmek için ne yapmalıyım

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kamera iyililestirme icin Z icindeki undomods klasorundeki Osenok_notifation.sis dosyasina tiklayin kurulsun..o kadar.biraz karistirirsaniz her seyi anlicaksiniz..

Üst Alt