arkadaslar bu olay bendeki dosyalarin eksikliginden kaynaklaniyormus..aslinda benimde bi sucum yok ama bende indirdim sis dosyasini actim ve ekledim cfw ye..bende simdi buldum cevabini..hatta telefon sessiz deyken iconun cikmamasi onuda buldum duzelticem..
ofis proğramındaki arapça harfler sorunu daha once kullandığım v6.4.6 versiyonu kurarak denedim ama sorun hala devam ediyor.sanırım sorun farklı yerlerde .bu konuda yardım edecek olan varmı çok makbule geçer
once telefondan bi acin haritalari..size bir secenek sunacak baglanti secenekleri wi-fi-vs.. o zaman iptal diyin ovi suitten haritalari indirin bendede oldu hemde bir kac kez karti takin uyarisi verdi ..zor indi nokia nin yogunlugundan galiba bu gun kullandim bi sorun yok..
arkadaşım dün bu sürümü yükledim ama bi türlü efects i değiştiremedim bana tek tek ne yapacağımı söylermisin z de efects var başka yerde efects yok ne yapmam lasım tek tek yazarsan sevinirim x-plore 1,55 kullanıyorum telefonda bi tarif etsen çok iyi olur
arkadaşım dün bu sürümü yükledim ama bi türlü efects i değiştiremedim bana tek tek ne yapacağımı söylermisin z de efects var başka yerde efects yok ne yapmam lasım tek tek yazarsan sevinirim x-plore 1,55 kullanıyorum telefonda bi tarif etsen çok iyi olur
..hocam olması lazım ..hocam z nin içine bakın..bi yerde olması lazım
...oda olmazssa rofs2 dosyasında bulun.. nokıa cookerle açıp silin..ben öyle yaptım
rofs2 icine atildi arkadaslar menurenderer.dll dosyasi orda var iyi bakin telefonda C de olacak..ben onu kullanmiyorum onun icin kesin demiyorum ama C de olcak..ben yaptim sonucta ve rofs2 sys/bin icine eklenmistir..once udaya eklemistim sys/bin ve sys/hash icine..ama sonra rofs2 ye aldim sadece sys/bin icindedir..
o zaman ya rofs2 yi nokiacooker ile aacip o dosyalari silip tekrar paketleyip phoenix ile udate yapabilirsiniz yada hazir olan paketi alip updatesoftware yapabilirsiniz..butun dosyalari rm-596 icine koyun refurbish e basmadan once option dan diger dosyalri silin sadece rofs2 kalsin ve updatesoftware basin..
o zaman ya rofs2 yi nokiacooker ile aacip o dosyalari silip tekrar paketleyip phoenix ile udate yapabilirsiniz yada hazir olan paketi alip updatesoftware yapabilirsiniz..butun dosyalari rm-596 icine koyun refurbish e basmadan once option dan diger dosyalri silin sadece rofs2 kalsin ve updatesoftware basin..