ЯReiS
Üye
önceki sayfalarda bir arkadaşa aramada etkin arama yazısı hakkında size mesaj attım demişsiniz ya, o mesajdan bende istiyorumkalksın o
ЯReiS;4227697' Alıntı:
Etkin aramalari iptal icin asagidaki dosyayi indirip C icine atiniz..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu 2. oldu(unuttugum dosya hatasi) insallah baska cikmazda mahcup olmayiz kimseye..arkadaslar mazur gorun yaslaniyorum artik 42 vurduk..
atılmıyor ekolayzır
----------Eklendi @ 12:36:13 ---------- Yazıldı @ 12:25:41 ----------
mekanik saat c ye yükleyin telefonu yeniden başlatın
sorun etme kardeş hepsi düzelir akşam evde zaman bulursam Quikoffice uygulamasının farklı bir versiyonu var onu ben buradan uplod ederim senin yükledeğin versiyonunu üzerine arkadaşlar yükleyebilirler güncelleniyor sorun yok birde şöyle bir sorun var galerideki fotoğrafları mesela bir kart vizite ekleyemiyorsun ben bu versiyonu ilk kuranlardanım aşağı yukarı aynı sorunlar var ama o kadarda önemli eksiklikler değil anlatılanlar telefon yüzde doksan işlevselliğinikoruyor
Bende de lisans istiyor.....Nasıl kaldırabileceğimizi bisek,çünkü yüklemelede göremedim menüden de sil deyince silinmiyorOfis Programında Sorun yaşayanlar Vereceğim sis dosyasını yükleyin.. Yüklemeden Önce ; Ofis Programını kaldırın. Daha sonra X Plore ile C:Resource/Apps içerisindeki quickofficecommon.mbm ve qo_filemanager.mbm dosyalarını silin. Sonra C:/System/Data klasörü içerisindeki quickoffice dosyasını silin ve Ekte verdiğim sis uzantılı dosyayı E:/F:/C: istediğiniz hafızaya kurun.Missing Sürüm yazacaktır Sorunsuz ve oLacaktır..
Bende şimdi üzerine yükleme yaptım lisans istemedi,düzeldi galibaBende de lisans istiyor.....Nasıl kaldırabileceğimizi bisek,çünkü yüklemelede göremedim menüden de sil deyince silinmiyor
Bende de lisans istiyor.....Nasıl kaldırabileceğimizi bisek,çünkü yüklemelede göremedim menüden de sil deyince silinmiyor
----------Eklendi @ 20:37:06 ---------- Yazıldı @ 20:33:58 ----------
Bende şimdi üzerine yükleme yaptım lisans istemedi,düzeldi galibaeyvallah
Öyle yaptım zatene: hafızasına kursaydın hem c: hafızasından kazanırsın
ЯReiS;4227611' Alıntı:
bende calisiyor normal..rofs2 lerde bi karisiklik oldu galiba..siz verdigim dosyalari x-plore yardimiyla atin resource ve sy/bin icine sorun yok..neyi nereye atacaginiz klasorde yaziyor..kolay gelsin..kusuruma bakmayin...Aslinda sorun yoktu ama bu menuler kafa karistirdi dun gece bayagi yogundu karmakarisik oldu kafam sizdeki rofs2 de (galiba grid menu yukleyenlerde) yokmus..sorun degil kucuk bi dosya hemn atin cozuluyo..
Dosyalari C icine atin..
----------Eklendi @ 00:28:21 ---------- Yazıldı @ 00:17:46 ----------
ben 3 lu olani kullaniyorum daha hos geliyo bana sizdeki bayagi guzelmis iconlari felan..4 lu olan gozlere zarar valla..kucuk kucuk..
link ölü tekrar bi bakarmısınızЯReiS;4227697' Alıntı:
Etkin aramalari iptal icin asagidaki dosyayi indirip C icine atiniz..
Bu 2. oldu(unuttugum dosya hatasi) insallah baska cikmazda mahcup olmayiz kimseye..arkadaslar mazur gorun yaslaniyorum artik 42 vurduk..
Ofis Programında Sorun yaşayanlar Vereceğim sis dosyasını yükleyin.. Yüklemeden Önce ; Ofis Programını kaldırın. Daha sonra X Plore ile C:Resource/Apps içerisindeki quickofficecommon.mbm ve qo_filemanager.mbm dosyalarını silin. Sonra C:/System/Data klasörü içerisindeki quickoffice dosyasını silin ve Ekte verdiğim sis uzantılı dosyayı E:/F:/C: istediğiniz hafızaya kurun.Missing Sürüm yazacaktır Sorunsuz ve oLacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?