çok bilmişlik taslayan yok burda.. aynı şeyi 2 kere tekrarlayan sensin.. bak burda sormuşsun cvplamışlarn000k arkadaşım sen çok bilmişlik taslıyon galiba ben sadece flash atmayı bilmiyorum dedim beceremem dedim bende belle yüklü dedim derdimi daha detaylı anlattım çok bilmişlik taslama bundan sonra...
bide sırf bu yuzden 2 kez flasşadım telefonu ama sorun hallolmadı resımler kırık gozukuor medya yenılenıyor dıyor telefonu acıp kapatıyorum ama resımler gozukmuyor kırık kırık resımler cıkıyor belı bır sure sonra resımler gelıyor ancak telı kastıgımda resımler yıne gıdıyor hedefı bulamıyor sankı bu sorunu bır kaç kısı daha yaşamıs neden olabılırkı?
normaldir.arkadasim resimleri taniyamiyor ama camarayi acip birtane resim cek kaydet birdaha galeriye bak.birde resimler eger images dosyasindaysa DCIM/100NOKIA klasorune at kesinlikle hallaolur ben aynisini yaptim ilk yolla cekip kaydettim gozukuyor dene olucakbide sırf bu yuzden 2 kez flasşadım telefonu ama sorun hallolmadı resımler kırık gozukuor medya yenılenıyor dıyor telefonu acıp kapatıyorum ama resımler gozukmuyor kırık kırık resımler cıkıyor belı bır sure sonra resımler gelıyor ancak telı kastıgımda resımler yıne gıdıyor hedefı bulamıyor sankı bu sorunu bır kaç kısı daha yaşamıs neden olabılırkı?

farketmez cek silmeden camarayı kapat bak galariyebenım fotolar 1 ila 2 mb arasında 9 mp ile cekıyorum normalmi
deniycem.telı acıp kapatınca o porblem devam edıyor buğ gıbı bısı bu dedıgınle alası yok
hallettim arkadasim yeni konu actim ordan bakabilirsin hayirli olsun herkesin sorunu cozuldu senin sayende.telı acıp kapatınca o porblem devam edıyor buğ gıbı bısı bu dedıgınle alası yok

tabi formattan sonra sayı gitti onun üzerine ekledim