FlighTAiR Üye Konu Sahibi Seninkinden farkli herhangi bir tane. Mesela; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olabilir. Bunu yuklemeden once, eskisinden eser kalmasin.
Seninkinden farkli herhangi bir tane. Mesela; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olabilir. Bunu yuklemeden once, eskisinden eser kalmasin.
Emre-45 Üye FlighTAiR' Alıntı: Seninkinden farkli herhangi bir tane. Mesela; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olabilir. Bunu yuklemeden once, eskisinden eser kalmasin. Genişletmek için tıkla ... Verdiğini indirdim şimdi your uninstaller ile tüm nokia programlarını kaldırıyorum sonucu yazarım
FlighTAiR' Alıntı: Seninkinden farkli herhangi bir tane. Mesela; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız olabilir. Bunu yuklemeden once, eskisinden eser kalmasin. Genişletmek için tıkla ... Verdiğini indirdim şimdi your uninstaller ile tüm nokia programlarını kaldırıyorum sonucu yazarım
lewent2020 Üye FlighTAiR' Alıntı: asleep in september Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... çok saol hocam
FlighTAiR' Alıntı: asleep in september Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... çok saol hocam
FlighTAiR Üye Konu Sahibi Evet de o zaman sarkiyi dinlememistim, sozleri oldugunu da tahmin etmemistim haliyle. Sozlerinden buldum.
Evet de o zaman sarkiyi dinlememistim, sozleri oldugunu da tahmin etmemistim haliyle. Sozlerinden buldum.
wratH! Üye valla flight helal kardeşim sana ben sisli rofsu flashlamadım ilk myeffects yöntemiyle yapıyorum daily mobileda da var daha effect eğer sisli rofs2 yi flashlamamış olanlar varsa duyrulur.
valla flight helal kardeşim sana ben sisli rofsu flashlamadım ilk myeffects yöntemiyle yapıyorum daily mobileda da var daha effect eğer sisli rofs2 yi flashlamamış olanlar varsa duyrulur.
polluxea♪ Üye evet abi öyle..albümünü indirdim simdi onu bile zor buldum yani..ama kızın sesi güzelmiş cidden diğer şarkıları da güzel
evet abi öyle..albümünü indirdim simdi onu bile zor buldum yani..ama kızın sesi güzelmiş cidden diğer şarkıları da güzel
firfir79 Üye flıght abı gunaydın, abı kusura bakma gecen gece gordum attım bılgılerı ama gec kaldım abı bu ısı xp yuklu pc de yapabılır mıyız acaba
flıght abı gunaydın, abı kusura bakma gecen gece gordum attım bılgılerı ama gec kaldım abı bu ısı xp yuklu pc de yapabılır mıyız acaba
firfir79 Üye FlighTAiR' Alıntı: Varsa Xp daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... tamam abı aynı dosyaları xp ye yuklemem mı lazım yoksa benım pc dekı dosyaları kopyalayıp mı yapıstırayım
FlighTAiR' Alıntı: Varsa Xp daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... tamam abı aynı dosyaları xp ye yuklemem mı lazım yoksa benım pc dekı dosyaları kopyalayıp mı yapıstırayım
FlighTAiR Üye Konu Sahibi Phoenix'i kurman lazim. Diğer Belle dosyalarını kopyala yapıştır dersen olur.
firfir79 Üye FlighTAiR' Alıntı: Phoenix'i kurman lazim. Diğer Belle dosyalarını kopyala yapıştır dersen olur. Genişletmek için tıkla ... tamam abı bu aksam denemeye calısıcam bakalım
FlighTAiR' Alıntı: Phoenix'i kurman lazim. Diğer Belle dosyalarını kopyala yapıştır dersen olur. Genişletmek için tıkla ... tamam abı bu aksam denemeye calısıcam bakalım
firfir79 Üye FlighTAiR' Alıntı: Phoenix'i kurman lazim. Diğer Belle dosyalarını kopyala yapıştır dersen olur. Genişletmek için tıkla ... tamam abı aksama denıcem bakalım ınsallah xp de basarabılırım
FlighTAiR' Alıntı: Phoenix'i kurman lazim. Diğer Belle dosyalarını kopyala yapıştır dersen olur. Genişletmek için tıkla ... tamam abı aksama denıcem bakalım ınsallah xp de basarabılırım
firfir79 Üye abı xp de drıver yuklemem gerekıcej mı flashlama ıcın yoksa sadece dosyalar ve phoenıx yeterlı olucak mı
abı xp de drıver yuklemem gerekıcej mı flashlama ıcın yoksa sadece dosyalar ve phoenıx yeterlı olucak mı