Real Football & Assassin's Creed oyunları 512 mb ram olan WP cihazlarda çalışıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Real Football & Assassin's Creed oyunları 512 mb ram olan WP cihazlarda çalışıyor.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Real Football & Assassin's Creed 512 mb ram olan windows phone cihazlarında çalışmıyordu. Bugün üzerinden baktığımda oyunlar yüklenebilir bir biçimde göründü. İki oyunuda yükledim. Gayet güzel çalışıyorlar. Oyunlar için herhangi bir güncellemede yapılmamış. Ben daha önceden bu oyunları mağazada dahi göremiyordum. İlk kez bugün göründü. Uzun zamandır böylede ben mi farkında değilim acaba? Ama Farkında olmamakta imkansız. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi? Özellikle Lumia 520,620,720 ve htc 8s kullanıcıları..

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Bende 1gb ram kısıtlaması var diye biliyorum Real futbol u

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
Bende 1gb ram kısıtlaması var diye biliyorum Real futbol u

Evet. Hemde geçen günlerde temple run ı yüklemek için denediğimiz yöntemle denemiştim. Ama yüklenmemişti bugün bilgisayar üzerinden giriş yapıp denediğimde yüklendi. Ve sorunsuz çalışıyor. Şuan Drive Hard Taxi uygulamasıda yüklendi :) çok şaşkınım doğrusu

Lumiance

Lumiance

Üye
peki başka oyunlar da deneyebilir misin? batman, spiderman, modern combat gibi oyunları mesela.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Marketin bugunu mu buldun acaba :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

anilakbay

Üye
    Konu Sahibi
peki başka oyunlar da deneyebilir misin? batman, spiderman, modern combat gibi oyunları mesela.

Dediklerin görünmüyor. Yüklenebilen oyunlar bunlar;

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt