Lumia 620 oyunları hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 oyunları hakkında
Uzun süre N9 u araştırmamdan sonra forumdakiler yüzünden vazgeçtim bu yüzden lumia 620 almaya yöneldim ( bir telefona şu anda anca bu kadar para ödeyebiliyorum )
lumia 620 almak istiyorum ama 512 mb ram li cihazlarda bazı uygulamlar yüklenemiyormuş ,bu uygulamalar marketin ne kadarını oluşturuyor ,benim için önemli olan Real Football 13 ü oynatıyorsa telefona ilgim artıcaktır zaten ...
bu arada lumia 720 ile lumia 620 nin çalıştırdığı uygulamalar arasında fark var mı ?
ayrıca ben marketten telefonu elde etmeden hangi telefonun hangi oyunları çalıştırdığını öğrenebilir miyim ?

caglar b

caglar b

Üye
bildigim kadarıyla 620 ile 720 arasında fark yok ve iki telefonda fifa 2013 ü açamıyor (tam emin degilim) eger wp düşünüyorsan en düşük 820 ye bakmanı tavsiye ederim

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
işte sorun bende para bulunmaması :D marketten bakabiliyormuyuz hangi telefonun çalıştırıp çalıştırmadığına ? fifa yı değil de real football 13 önemli benim için

- - - Eklendi - - -

skynet

Üye
Real football oyununu mağazada arattım çıktı fiyatı 7tl deneme sürümünü indiriyorum bakalım nasılmış :islik

[h=1] [/h]
Oyunu kurdum sorunsuz çalışıyor L620'de oyunda fena değil :oke:

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99
4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
takılma var mı ?

skynet

Üye
Yok takılma felan gayet akıcı :)