Real football 2013 oyuncu adları

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
WOLFSBURG: Noubio=Benaglio, Totspago=Pogatetz, Nutenites=Kyrgiakos, Liss=Russ, Hunktanu=Madlung, Bousoio=Hasebe, Furhoc=Schafer, Soufe=Josue, Dechabar=Dejagah, Jamaasn=Jönsson, Semo=Helmes, Koxa=Hitz, Ajsh=Ochs, B.Duztu=Bas Dost, Jairocec=Jiracek, Pros=Chris, Cosua=Orozco, Tokler=Thoelke, Falipo=Felipe, Kakbo=Polak, Olatac=Olic, Vialarni=Vieirinha, Ragitic=Lakic, Pidi=Pilar, Moda=Naldo

eeerrraaayyy

Üye
umut bulut un adı ne , bulamıyorum
:hmmm

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Umut Bulut Rf 13'te yok.İstersen Toulouse takımına bak ama orada da yok.

can-izm

Üye
real football 2013 de slovakia da miroslav stoch bulamadım kim ve fenerbahçe dede bulamadım

- - - Eklendi - - -

varsa her iki takımda adları ne olarak geçiyor

burakilk

burakilk

Üye
Stoch fb de zefois diye yazıyor.

can-izm

Üye
slovakia da lazım miroslav stoch adı ne olarak geçiyor

- - - Eklendi - - -

Stoch fb de zefois diye yazıyor onu biliyorum fb de zefois ismini stoch olarak değiştiriyorum sonra slovakia takımına bakıyorum stoch ismi yazmıyor slovakia da ne olabilir ismi

adler03

Üye
    Konu Sahibi
stoch=zefois(slovakya).Ben isim değişikliği yaptım,aynı şekilde çıkıyor.Sorun yok.

- - - Eklendi - - -

CELTİC(Ekleme): Bougna=Bangura, Baadoum=Rabiu

can-izm

Üye
fb de zefois i stoch olarak değiştirip slovakya da stoch olarak gördüm ama slovakya da ilk onbirde stoch ortasaha ya koymuşlar yedeğe alınca forvet olarak gösteriyor neden öyle bilen varmı

GreaTH

GreaTH

Üye
Aga oyunda galatasaray fenerbahce takımları yok neden bulamadım

AHKE

AHKE

Üye
C.İstamb.=Fenerbahçe onun yanındakide g.saray

can-izm

Üye
Toulouse takımın doğru oyuncu isimleri lazım

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Toulouse takmında isimler doğru zaten.

aslan yusuf

Üye
arkadaş her yıl umutla bekliyoruz giderek kalite artacakken azalıyor,o ne yavaş oyun yaa ve ne zaman Türk takımları düzgün yapılacak acep?düzeltilmeyen oyuncular var onlar kimler ola ki?

- - - Eklendi - - -

Afedersin düzeltilmemiş oyuncu yokmuş ben düzeltmemişim yani kadroda olmayanları,ama bunları amrabad filan yapıveririz ne olacak ki :) geçen yıl birini selçuk yapmıştım,bu yeni yatay oyunlar dandik yaa,2010 ve 2011 leri oynamak daha iyi,beşiktaş ve Ts de konsa nolurdu sanki dimi?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Klasik takımlar ve rf lig modu yerine başka takımlar ve ligler de eklenebilir aslında.Gameloft ile bu durumu görüşmenin bir yolu olmalı.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
HOFFENHEIM: Wyze=Wiese, Doyker=Eren D., Douityc=Braafheid, Campa=Compper, Mate=Vorsah, Keba=Beck, Husthad=Vestergaard, Jansan=Johnson, Jusse=Jaissle, Rude=Rudy, Papel=Babel, Voupos=Musona, Douja=Vukcevic, Maills=Williams, Doais=Weis, Livicso=Salihovic, Saciduluku=Schipplock, T.Wuzani=Usami, Struzz=Strobl, Juoa=Joselu, Raousa=Wieser, Crosh=Gregoritsch, Pouruc=Delpierre

adler03

Üye
    Konu Sahibi
LEVERKUSEN: Kamo=Leno, L.Pondor=L.Bender, Scnrrlu=Schürrle, Songki=Kießling, Kodlac=Kadlec, Mov=Ömer Toprak, Dichfrie=Friedrich, Chouap=Schwaab, Phalra=Rolfes, Bonato=R.Augusto, Praiso=G.Castro(?), Blao=Lomb, Noutsa=Reinartz, D.Crwaqel=Carvajal, Hem=S.Sam, Coulab=Ballack, Walnikuid=Wollscheid, Naltemi=Bellarabi, Minisja=Jörgensen, Voldoll=Yelldel, H.İmura=Hosogai, Hutuler=Hegeler, J.Filmuduz=J.Fernandes

adler03

Üye
    Konu Sahibi
FRANKFURT:
Nicolow=Nikolov, Vutcha=Butscher, Omdock=Amedick, Caloso=Celozzi, Raso=Russ, Paller=Heller, Bamow=Schwegler, Rude=Rode, Loidbou=Bellaid, Adrossa=İdrissou, Oxeen=Occean, Sarka=Kessler, Vom=Kouemaha, Yagica=Oczipka, Loisa=Clark, Aboo=Abu, T.Seo=T.İnui, Lakigio=Aigner, Matour=Matmour, Eiend=Friend, Nigla=Lanig, Ttsaa=Rössl

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Düzeltme:

CELTIC: Baadoum=Commons(Rabiu değil)

- - - Eklendi - - -

WOLFSBURG: Nutenites=Pannewitz(Kyrgiakos değil).

- - - Eklendi - - -

BORUSSIA MONCHENGLADBACH:
Donck=Stegen, Anglt=Stranzl, Rongoi=Arango, Smoid=Daems, Woersdo=Brouwers, Glan=Jantschke(?), Xom=Marx, Narvit=Nordtveit, Ertuas=Anderson, Kanth=Hanke, Raeop=Rupp, Morthme=Heimeroth, Wanadi=Wendt, Xirca=Xhaca, Cajorc=T.Ciğerci, Hirdreh=Hrgota, Daer=Mlapa(?), Y.Kishimoto=Y.Otsu, Zonner=Zimmermann, Vsafer=Herrmann(?), A.Ruug=A.Ring, Boincse=Dominguez, Krzhmqr=Camargo, Caolo=Bieler(?)

aslan yusuf

Üye
arkadaş her yıl umutla bekliyoruz giderek kalite artacakken azalıyor,o ne yavaş oyun yaa ve ne zaman Türk takımları düzgün yapılacak acep?düzeltilmeyen oyuncular var onlar kimler ola ki?

- - - Eklendi - - -

Afedersin düzeltilmemiş oyuncu yokmuş ben düzeltmemişim yani kadroda olmayanları,ama bunları amrabad filan yapıveririz ne olacak ki :) geçen yıl birini selçuk yapmıştım,bu yeni yatay oyunlar dandik yaa,2010 ve 2011 leri oynamak daha iyi,beşiktaş ve Ts de konsa nolurdu sanki dimi?
Hanou degil haouos muş pardonò(ujfaludsi denen)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Evet Ujfalusi'nin ismi biraz değişmiş.Yanlış hatırlamıyorsam Çek milli takımında da aynı isim olacaktı.

- - - Eklendi - - -

FÜRTH: Alos=İssa(?), Schnidrgail=Schmidtgal, Saliik=Schröck, Lonk=Kleine, Morak=Nehrig, Zinler=Zillner, Pringp=Prib, Marnur=Fürstner, Seiraer=Sercan Sararer, Muth=Nöthe, Sanolbil=Stieber, Hisli=Hesl, Kraoz=Kraus, Onuigba=Onuegbu, Baras=Petsos, Pakovac=Pekovic, Olamoh=Asamoah, Pictorc=Tayfun Pektürk, Claoz=F.Klaus, Svbyzh=Sobiech, Hayar=Mavraj

Üst Alt