Real football 2013 oyuncu adları

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
TÜRKIYE:
Kanbal= Volkan, H.Volto=H.Balta, Vothsa=Servet, Lanko=G.Zan, İ.Betto=İ.Toraman, Niahs=N.Şahin, B.Enule=Emre B., Drano=Arda, Hotni=Nihat, Ham.Oltitop=Hamit Altıntop, Zonba=Kazım, R.Busto=Rüştü, Toula=Tolga, Abem=Emre(?), Ruspa=Deniz Barış(?), S.Keytun=Tuncay, Sovri=Sabri, Michah=Semih, Mouton T.=M.Topal, Hal.Potantil=Halil Altıntop, ErdinC=M.Erdinç, Yaho=Ayhan

can-izm

Üye
bu oyuncuların hangi takım da olduklarını bilmiyorum yani bulamam sen bu oyuncuların hangi takımda olduğunu yazıverirmisin

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Gs ve Fb'ye bakacaksın.Bazı oyuncular zaten kulüp takımlarında yok.

can-izm

Üye
halil hangi takım da olduğunu biliyormusun

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Halil Altıntop Rf 13'te kulübü yok.Daha önce Frankfurt takımında yer alıyordu.

can-izm

Üye
spartak moskova takımı varmı Rf 2013

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Sadece CSKA Moskova takımı var.Diğer Rus takımları yok.

can-izm

Üye
others club deki bütün takımların doğru isimlerini yazarmısın

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Others Club takım adlarını Real Soccer
2012 takim adlari konusunda bulabilirsin.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
FİLDİŞİ: Topi=Copa, TienE=Tiene, Dimal=Demel, Lolo T.=Kolo Toure, Avoue=Eboue, Minho=Gervinho, Scuz=Tiote, KaloU=Kalou, Racomo=Romaric, Yoyo T.=Yaya Toure, Brugbo=Drogba, Bakani=Boka, Paco=Coulibaly, AngouA=Angoua, Houraka=Gohouri, Fussi=Gosso, M.Atal=Max Gradel, Zoroma=Zokora, Beonen=Doumbia

can-izm

Üye
shakhtar donetsk Rf 2013 de varmı varsa hangi takım

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Other Clubs içinde Donetsk olarak ismi geçiyor.

dj.eric

dj.eric

Üye
Rf nin transfer güncellemesi varmı?

can-izm

Üye
Corinthians ve Coritiba doğru oyuncu isimlerini yazarmısın

Eskrimci7561

Üye
Abi emrenin ismi atleticoda var zaten emre olarak? Senin yazdığın ismi ne olarak değiştirelim.

gktnklc

Üye
kardeş yobo merseyside diye bir takımda ingilterede meireles chealsede krasicide juveden bulabilirsin
:oke:

adler03

Üye
    Konu Sahibi
can-izm

Corinthians ve Coritiba doğru oyuncu isimlerini yazarmısın

- - - Eklendi - - -

Bu takımlarda isimler doğru zaten.Almanya ligi ve Other Clubs dışındaki bütün takım oyuncularının isimleri doğrudur.

merak98

Üye
brezilya ligindeki takımların gerçek isimleri ve oyuncuların gerçek isimlerini yazabilirmisiniz santostan başka diğer takımların oyuncuları yanlıs

adler03

Üye
    Konu Sahibi
oyuncuların adında hiçbir sorun yok.

merak98

Üye
tmm peki ama birezilyada bazı takımların isimleri yanlış oyuncuların değil coritiba coritinas atleticominaro inter conial gibi takımlar yok

- - - Eklendi - - -

:megafon: abicim brezilyada dadeimin saydığım takımlar yok arjantindede yardım etsen bi bende e71 var ekran değişik olduğundanmı kaynaklanıyo yoksa oyuncu adları doğru yani takım adları diom ben

- - - Eklendi - - -

herkeze duyrulur umut bulut bursak yılmaz emenike webo egemen korkmaz gbi isimleri bulamayanlar tipleri onlara benziyen oyuncularına adını değiştirsinle ben şimdi bruno alvesi ariyom

Üst Alt