Real football 2013 oyuncu adları

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Real football 2013 oyuncu adları
Rf 2013'te lisanslı olmayan oyuncuların doğru adlarını burada bulacaksınız.Şimdiden düzeltilmesini İstediğiniz takım varsa söyleyin.Önceliği onlara verip düzelteyim.İyi bir kontrolden sonra bütün takımları bitirmeye çalışacağım.

Isteklerinizi şimdiden gönderebilirsiniz.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Galatasaray :ehe

esgalci63

Üye
Türkiye

AHKE

AHKE

Üye
fenerbahçe

adler03

Üye
    Konu Sahibi
GALATASARAY: Fourio:Muslera, Absel=Ufuk Ceylan, Kiia=Semih Kaya, Lanko=G.Zan, Sovri=Sabri, H.Volto=Hakan Balta, Haouos=Ujfalusi, Vothsa=Servet, Ilin=Felipe Melo, Puiol=Culio, Baigar=Engin Baytar, Soapa=Necati Ateş, Nokan=Yiğit G., Yaho=Ayhan, Brluz=Baros, Ciori=Çağlar B., Rura=Riera, Clock=Selçuk, Doumanle=Elmander, Gilzenam=Ceyhun G., Kordeluz=Yekta K., Yaidrim=Sercan Y., Ham. Oltitop=Hamit Alt.

aLp!!

aLp!!

Üye
G.Sarayda burak - amrabat yok F.Bahcede meireles-yobo-krasic eski takmlarnda

aLp!!

aLp!!

Üye
İlin selcuk puiol melo clock da emre olablrmi ?

adler03

Üye
    Konu Sahibi
FENERBAHÇE: Kanbal=Volkan, Loura=Serkan K., Linopma=Ziegler, Kouno=Gökhan G., Dillca=Bilica, Xilo=Alex, Keite=Kuyt, Zefois=Stoch, Kacel=Selçuk, Bernuve=Bienvenu, Said=Dia, Hlnuzi=Sezer, Fefeh=M.Topuz, Ksunla=Serdar K., Nals=G.Ünal, Suna=Orhan Şam, Mouton=M.Topal,Mas=Sow, Michah=Semih, Narce=Caner, Trostuin=C.Baroni

esgalci63

Üye
Arkadaş türkiyeye de bakarsan sevinirim turkey

adler03

Üye
    Konu Sahibi
aLp!! 21:53:41 18.09.2012
G.Sarayda burak - amrabat yok
F.Bahcede meireles-yobo-krasic
eski takmlarnda

Burak ve Amrabat yeni transferler olduğundan Rf 13'te olmaları zor.Fenerbahçe'de bahsini ettiğin oyuncuları kontrol etmiştim.

- - - Eklendi - - -

aLp!! 21:56:41 18.09.2012
İlin selcuk puiol melo clock da
emre olablrmi ?

Puiol adlı oyuncunun siyahi olduğunu farkettim.Yani dediğin mümkün görünüyor.Ancak düzeltme yapmam zor.Sebebini bilmiyorum ama düzenleme kısmına giremiyorum.

- - - Eklendi - - -

esgalci63 22:10:14 18.09.2012
Arkadaş türkiyeye de bakarsan
sevinirim turkey

Milli takımlarda oyuncu adları düzeltilemez.Ancak kulüp oyuncularının adları düzeltilir ve milli takımda da adı varsa orada aynı şekilde görünür.

esgalci63

Üye
Ilgilendiğin için çok teşekkürler:-)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil.Başka isteğin olursa yine söyle.Yardımcı olurum ben.

esgalci63

Üye
Bir sorunum olursa sana söylicem kardeşim;-)

adler03

Üye
    Konu Sahibi
BAYERN MÜNiH: Nuoir=Neuer, Struk=Starke, Lrnu=Lahm, Bortoug=Boateng, Bobtatuer=Badstuber, Tafila=Rafinha, Guztuv=L.Gustavo, Suvrmuztugu=Schweinsteiger, Rybrali=Ribery, T.Kuluz=T.Kroos, Ruddun=Robben, M.Gumus=M.Gomez, V.Bituog=Van Buyten, Tomoshuk=Tymoshchuk, Arvab=Alaba

- - - Eklendi - - -

Monzhuqik=Mandzukic, T.Molru=T.Müller, Duntu=Dante, Contoutu=Contento, Buleo=Breno, Zarapi=Pizarro

AHKE

AHKE

Üye
:tşk:

mhmt93t

Üye
Dortmund, Ajax, Eindhooven Schalke lutfen

adler03

Üye
    Konu Sahibi
mhmt93t Dortmund, Ajax, Eindhooven Schalke lutfen

psv haricinde üçü tamam sayılır.En kısa zamanda bu takımları yazacağım.Başka takımları da inceliyorum.Hata olmaması için geniş çaplı bir inceleme yapıyorum.

- - - Eklendi - - -

BORUSSİA DORTMUND: Fellarfen=Weidenfeller, Somalke=Schmelzer, Sadodic=Subotic, Hamusaz=Hummels, Puzkaz=Piszczek, Goduona=İlkay Gündoğan, S.Boudo=S.Bender, Gulozkuloiz=Großkreutz, Gecz=Götze, Blusykunqi=Blaszczykowski, Loweboszka=Lewandowski, Lunguloc=Langerak, Luwoi=Löwe, Ovonuyar=Owomoyela, Prlizrc=Perisic, Kulr=Kehl, Ruoiz=Reus, Do Syorv=Da Silva, Lretmar=Leitner, Sonaka=F.Santana, Kang=Kringe, Kaenh=Koch, Bytunkotu=Bittencourt

- - - Eklendi - - -

BORUSSİA DORTMUND: Fellarfen=Weidenfeller, Somalke=Schmelzer, Sadodic=Subotic, Hamusaz=Hummels, Puzkaz=Piszczek, Goduona=İlkay Gündoğan, S.Boudo=S.Bender, Gulozkuloiz=Großkreutz, Gecz=Götze, Blusykunqi=Blaszczykowski, Loweboszka=Lewandowski, Lunguloc=Langerak, Luwoi=Löwe, Ovonuyar=Owomoyela, Prlizrc=Perisic, Kulr=Kehl, Ruoiz=Reus, Do Syorv=Da Silva, Lretmar=Leitner, Sonaka=F.Santana, Kang=Kringe, Kaenh=Koch, Bytunkotu=Bittencourt

- - - Eklendi - - -

BAYERN MÜNİH(Ekleme): Uiso=Shaqiri

kralkaptansu

Üye
ben fenerbahce yi bulamadım bulan varmı

adler03

Üye
    Konu Sahibi
İlk sayfaya bak.

- - - Eklendi - - -

SCHALKE 04: Uienstaller=Unnerstall, Aasmanhri=Fahrmann, C.Couts=C.Fuchs, Natilp=Matip, Natasolunos=Papadopoulos, Ojida=Uchida, Fon=J.Jones, Biout=Holtby, Dlahake=Draxler, Rocamo=Marica, Nofnof=Farfan, Hnentunar=Huntelaar, Hawabz=Höwedes, Nebastion=Metzelder, Tormi=Moritz, Odesiz=Obasi, Matobe=Barnetta, Vsanjoham=Baumjohann, Kugic=Pukki, Brandsile=Hildebrand, Giobonavic=Gavranovic, S.Ezkdulo=Escudero

- - - Eklendi - - -

PSV EINDHOVEN: Tsanu:Isaksson, Vionon=Toivonen, Tarsflo=Pieters, Bannu=Bouma, Lorace=Marcelo, Loucom=Manolev, Dileijeic=Derijck, Conglor=Engelaar, Stmunan=Strootman, Lipayed=Labyad, Maidenz=Wuytens, Gouls=Matavz, Hosonfank=Hesselink, Tidun=Tyton, Sainarh=Sinouh, Wrtumun=Waterman, Vicounen=Verkoelen, Weilimz=Willems, V.Beunrl=Van Bommel

mhmt93t

Üye
tessekur kardesim :)

- - - Eklendi - - -

tesekkur kardesim :)

Üst Alt