Real football 2013 oyuncu adları

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

- - - Eklendi - - -

AJAX: Arols=Cillessen, Batta=Anita, Jeroui=Ooijer, Elderwerd=Alderweireld, V D Wyir=V D Wiel, Anoti=Enoh, Eracuten=Eriksen, Boirigtaz=Boerrigter, Maiio=Sulejmani, Loubioue=Vermeer, Bloid=Blind, Krason=Klaassen, B.Visol=B.Silva, Eboailo=Ebecilio, Sugupen=Sighortsson, Lonikbo=Bulykin, Boalos=Boilesen, Rack=Lodeiro, Satou=Aissati

sandro villa

Üye
Ben rf 13 ü 2 gün önce indirdim ama kilitli yerlere basınca ekranda uygulama hatası ibaresi çıkıyor sonra herhangi bir tuşa basınca oyundan çıkıyor. Benim telefon nokia x2-03 , yardımcı olursanız çok sevinirim baya bi sinirimi bozdu bu durum şimdiden teşekkürler.

aLp!!

aLp!!

Üye
S40v6 versiyonu indirceksn

burakilk

burakilk

Üye
Arkadaşım s40v6 olanı indireceksin diyosun ama aynı hatayı bende alıyorum.Bende S40v6 olanı indirdim hala aynı hatayı alıyorum.

esgalci63

Üye
S40v3 veya s40v5 i dene

redfoxqq

redfoxqq

Üye
benm tel C3-00 daha hata olmadı

mhmt93t

Üye
tesekkur ederim kardesimbura cok ilgili olmadigini biliyorum ama bana baska bi konuda yardim edebilirmisin arkadas? bir baska yerde sordum ama cevap gelmedi.benim c5'im var. bazi java oyunlari (su rf13 gibi) açilinca sayfa işigi (brightness) fazla artiyor. sayfaya cok bakmak olmuyor yani. oyundaki sayfa işiginin default gibi olmasini istiyorum. jar dosyasinda değişiklik verebilirim. ne yapmaliyim?

sandro villa

Üye
s40v3 veya v5 i hangi oyun sitesinden bulabilirim benim indirdiğim sitede bulamadım onları , varsa linki atarsanız çok memnun olurum

AHKE

AHKE

Üye
uyumlu olmadığı için parlaklık artıyor oyunda bende n79 var s40 ın dosyasını yukledigimde ole oluyor

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar! lütfen konularınızı ilgili olmayan konu başlığı altında görüşmeyiniz.Ayrı bir konu başlığı altında görüşürseniz,konu dağılmamış olur.

sandro villa

Üye
Galatasaray'da umut bulut fenerbahçe de egemen korkmaz yok bu arada

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Kadrolarda sınırlı sayıda oyuncu var ve yeni transferlerin bazısı eski takımlarında oluyor.Hatta bazıları eski takımlarında da yok.Yani Real futbolda transferlerin hepsi eklenmiş olmuyor.İyice incelemeden oyuncuların adlarını yazmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: merak98

sandro villa

Üye
Yine de teşekkürler yazdığın oyuncu adları için .

adler03

Üye
    Konu Sahibi
SHAKTAR DONETSK: Katob=Rybka, Puato=Pyatov, Louki=Tetenko, Bot=Rat, Kooqer=Kucher, Raicesgi=Rakitsky, Slmar=Srna, Shishila=Chygrynsky, Mcheijan=Mkhitaryan, Villans=Willian, D.Lasto=D.Costa, Tacsila=Teixeira, Nandofi=Fernandinho, Hopsqmen=Hubschmann, Atten=Vitsenets, Caye=Gai, Ederianu=Adriano, Sinegew=Seleznev, Edardo=Eduardo, Chigofu=Chyzhov, Shiwqiac=Shevchuk, Risee=Krvytsov

- - - Eklendi - - -

DINAMO KIEV: Cholvoky=Shovkovsky, Kaikerici=Khacheridi, Afou=Yussuf, Miodel=Almeida, Dateos=Betao, Doliao=Danilo Silva, Mesoto=Veloso, Sheuqinco=Shevchenko, Yamolianco=Yarmolenko, Wakojovic=Vukojevic, Michainic=Mykhalyk, Meineusgi=Milevsky, Shoulde=Bogush, Rikami=Kaddouri, Monylso=Nesmachny, Lenrome=R.Eremenko, Doul=Dudu, Brib=İdeye, Alom=Garmash, Moune=Haruna, Rond=Ninkovic, Goozeu=Gusev, Kovkran=Kranjcar

• Beğen

adler03

Üye
    Konu Sahibi
WERDER BREMEN: Possi=Mielitz, Fous=Wolf(?), Amiloner=Affolter, Roaostotas=Sokratis, İglocioz=İgnjovski, Froto=Fritz, Vsnafresd=Bargfrede, Tomh=Hunt, Morlai=Wesley, Pntuzun=Petersen, Ouaos=Wurtz, Yundar=Vander, Locimyia=Lukimya, Pruder=Prödl, Huniz=Hartherz, Tudule=Trybull, Eglk=Mehmet Ekici, Voui=Elia, Zulovic=Junuzovic, Vlsouge=Felix Kroos, Vognermann=Wagner

• Beğen

sandro villa

Üye
CSKA yı da yazabilirmisin

adler03

Üye
    Konu Sahibi
CSKA MOSKOVA: Vokafeii=Akinfeev, Wonoblum=Wernbloom, Diuno=Honda, Shevigna=İgnashevic, V.Baraski=V.Berezutski, A.Baraski=A.Berezutski, Loims=Tosic, Giko=Dzagoev, Nisaid=Necid, Beonen=Doumbia, Ousja=Chepchugov, Borasoimb=Semberas, Fooals=Vasiljev, Salou=Nababkin, Souk=Shennikov, Chimacda=Rahimic, Fiar=Oliseh, M.Salozgo=M.Gonzalez, Donilo=Aldonin, Sodver=Serderov, Nuaca=Cauna, Mnza=Musa(?)

sandro villa

Üye
Teşekkürler

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey değil!

- - - Eklendi - - -

BAYERN MÜNİH(Ekleme): Wiyzrl=Weiser

- - - Eklendi - - -

BORUSSIA DORTMUND: Jouais=Schieber

adler03

Üye
    Konu Sahibi
GLASGOW RANGERS: McGarcro=McGregor, Cobco=Papac, Negribacu=Bocanegra, Nago=Goian, Birdeli=Bartley, Wallanz=Wallace, Doui=M.Edu, McLoolock=McCulloch, Anooge=Aluko, Terila=Lafferty, İliah=Little, Daxonlo=Alexander, Fitbra=Broadfoot, Bodiga=Bedoya, Kirgar=Kerkar, Pirri=Perry, Cinic=M.Çelik, Mourac=Whittaker, Hiningz=Hemmings, Wilte=Wylde

- - - Eklendi - - -

CELTIC: S.Broz=S.Brown, Roujoas=İzaguirre, Araous=Cervi, Mnguwa=Mulgrew, Travicbajo=Majstorovic, Raque=Rogne, Soujja=Juarez, Wolson=K.Wilson, Koulc=Lustig, Ladlay=Ledley, Keacvio=Zaluska, Weuana=Wanyama, So S-Y=Ki S-Y, Furutz=Forrest, Nossira=Samaras, Paraa=Hooper, Milsan=M.Wilson, Roc D R=Cha D R, Fimo=Murphy, Butyc=Kayal, McDrau=McCourt, Stakz=Stokes, Murotsa=Forster

- - - Eklendi - - -

GALATASARAY (Düzeltme): İlin=Selçuk İnan, Clock=Emre Çolak, Puiol=Felipe Melo

- - - Eklendi - - -

STUTTGART: Badi=Weis, Kanoh=Harnik, Oukak=Cacau, Noulho=Hajnal, Pousa=Kvist, Bakani=Boka, Daromalin=Molinaro, Cicoi=S.Taşçı, Gasridro=Maza(Rodriguez), Haaklond=Hoogland, Mualisos=Kuzmanovic, S.Tsuchiya=Okazaki, Chigler=Ziegler, G.Takenaka=G.Sakai, Louki=Niedermeier(?), Kontnar=Gentner, Dalou=Audel, Kjsevic=Ibisevic, Vart=Ulreich, Rouir=İ.Traore, Tabhn=Tunay Torun, Biavola=Didavi

Üst Alt