punemr123
Üye
Rambo_FT Icin
Arkadaslar dusundum ve bu konuyu acmaya karar verdim.Rambo'nun geri donmesi icin degil ama en azindan ona deger verdigimizi gorsun diye belki kim bilir su anda baska bir nickle buralarda.Eger buralardaysan Rambo geri donmen onemli degil beni bu ise (CFW) ye sen soktun.O ilk flash atarken telefona bisey olacak die g*tum atarken senin direktiflerin bana yol gosteriyordu.Bugune kadar her nete girdigimde senin konularina baktim Rambo bu garanti yeni bi fw yapti belki yayinlamistir diye hep oyle oldu pc im olmadigi halde her yeni fw de kuzenlere gidip flash attim bir hafta 0 oynamayla yazilimi test ettim sirf Rambo elestirileri dikkate aliyor diye en ince ayrintilara kadar telefonu kurcalrdim belki bisiy gozden kacti die (cogu zaman hata bulamazdim ama neyse
)Rambo bunca insana cfw ne demek ogrettin .Millete herkese hitap eden fwler yapilabilecegini kanitladin.DM de bircok yabanci sitede seninki kadar stabil hicbir cfw gormedim gorecegimi de sanmiyorum.Sen digerleri gibi bu telefonlar artik bi b*k yaramaz diyip yeni bi telfon da almadin.Sen bizim gibi garibanlara ucuz telfonda pahali telefon havasi yapma imkani verdin.Bu site icin verdigin emegi hic saymiyorum bile o takımı arşivi fw leri unuttum ama sakın bu işi bırakma.O zaman belki adını görürüz nokia ... da symbian ... da. bu siteye dönmesen bile az yada çok bu işe devam et .hakkını helal et RAMBO
)Rambo bunca insana cfw ne demek ogrettin .Millete herkese hitap eden fwler yapilabilecegini kanitladin.DM de bircok yabanci sitede seninki kadar stabil hicbir cfw gormedim gorecegimi de sanmiyorum.Sen digerleri gibi bu telefonlar artik bi b*k yaramaz diyip yeni bi telfon da almadin.Sen bizim gibi garibanlara ucuz telfonda pahali telefon havasi yapma imkani verdin.Bu site icin verdigin emegi hic saymiyorum bile o takımı arşivi fw leri unuttum ama sakın bu işi bırakma.O zaman belki adını görürüz nokia ... da symbian ... da. bu siteye dönmesen bile az yada çok bu işe devam et .hakkını helal et RAMBO

aslında senın actıgın gibi bi konu açıkcak tım ben ama rambo ile konuştugumda yanlız kalmak istedigini söyleyince