Rambo_FT Icin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
Rambo_FT Icin
Arkadaslar dusundum ve bu konuyu acmaya karar verdim.Rambo'nun geri donmesi icin degil ama en azindan ona deger verdigimizi gorsun diye belki kim bilir su anda baska bir nickle buralarda.Eger buralardaysan Rambo geri donmen onemli degil beni bu ise (CFW) ye sen soktun.O ilk flash atarken telefona bisey olacak die g*tum atarken senin direktiflerin bana yol gosteriyordu.Bugune kadar her nete girdigimde senin konularina baktim Rambo bu garanti yeni bi fw yapti belki yayinlamistir diye hep oyle oldu pc im olmadigi halde her yeni fw de kuzenlere gidip flash attim bir hafta 0 oynamayla yazilimi test ettim sirf Rambo elestirileri dikkate aliyor diye en ince ayrintilara kadar telefonu kurcalrdim belki bisiy gozden kacti die (cogu zaman hata bulamazdim ama neyse:))Rambo bunca insana cfw ne demek ogrettin .Millete herkese hitap eden fwler yapilabilecegini kanitladin.DM de bircok yabanci sitede seninki kadar stabil hicbir cfw gormedim gorecegimi de sanmiyorum.Sen digerleri gibi bu telefonlar artik bi b*k yaramaz diyip yeni bi telfon da almadin.Sen bizim gibi garibanlara ucuz telfonda pahali telefon havasi yapma imkani verdin.Bu site icin verdigin emegi hic saymiyorum bile o takımı arşivi fw leri unuttum ama sakın bu işi bırakma.O zaman belki adını görürüz nokia ... da symbian ... da. bu siteye dönmesen bile az yada çok bu işe devam et .hakkını helal et RAMBO

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Neden gitti acaba,bilgin varmı

punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
herkesin bildigi kadar bu isi birakmak istemis

Esendağlı

Esendağlı

Üye
umarım aramıza döner,çalışkan vede yetenekli bir arkadaştı

punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ama 5 saniyelik bir gecikme bazilarini rahatsiz etmis galiba ceplerinden bisey cikmadan haftalik aylik emegi kullandigi halde

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
Ulan bir pc im olsa bende sizin ekipte olsaydim benim de emegim gecseydi bn allah bilr para falan isterdim rofsa ayri editlediysem core a ayri ama adamlar 5 saniye bekltince suc oldu

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen :oke: aslında senın actıgın gibi bi konu açıkcak tım ben ama rambo ile konuştugumda yanlız kalmak istedigini söyleyince :hmmm dedim biraz kafasını dinlesin .İlgi alakadan uzak olması lazım diyip açmadın .İyi bari açman iyi oldu yinede :spr

----------Eklendi @ 22:03:24 ---------- Yazıldı @ 22:01:56 ----------

aslında dedigim gibi yönetimin şuçu yok onlar haklı .Başkaları araya nane oldu kanaatindeyim :oke:

r@sim

r@sim

Üye
bu olaylar yeni değil hepimiz niye bıraktık ben hasan yani kotukoylu kardeşim tuğrul daha ismini sayabileceğim bir çok moder arkadaşım bıraktılar değil bırakmak zorunda kaldılar benle hasan kardeşim 1 yıl önce bıraktığımızda böyle bir iki könu açılsaydi bügün hepimiz bir arada olurduk ve çok daha kaliteli işlere hepimiz imza atığımıza emin ama biz giderken kimse niye gitiniz demedi hak aranmadıkça bu işlerin sonu gelmez ben şahsen geçen sene burada çok emeğim olmasına ramen çokta emeğim ve haksızlığa uğradım rambo arkadaşımda beni bilir tanır onunda bırakmasının sebebi bence aynıdır herkase selamlar iyi forumlar by_rasim

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Geri dön toprağım buraların sana ihtiyacı var bence :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
:spr

Luck1

Luck1

Üye
çok yerinde bir konu açmıssın kardesım .. bencede moderler hakettıgı degerı saygıyı goremıyorlar rambo arkadasa bı cok yerden ulasmayı denedım basaramadım bundan 1 ay onceye kadar pc'ye bıle oturmazdım ama son 1 ayda varsa yoksa rambo arkadasın ve takımının yaptıklarını maxicep'te takıp etmeye basladım her yaptıkları gercekten muhtesemdi.. rambo kardesım bu yazıları duyuyorsan veya goruyorsan lütfen senı ısteyennlere geri dönn..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt