rutbe neydi karavelaİşte ozaman çok güzeldi bende girmiştim.ondan sonra çocuk oyunu gibi gelmeye başladı yaş tutmuyodu büyük turnuvaya gidemedim t-shirt lerini felan hep saklıyorum
Lolu sevmem ama bir raundu 20-30 dk olan oyunlar daha keyifli mesala wolfteam uyku modu 9 kazanmaLol oynicam bi el 30 dakika suruyo tam ramazanlik oyun yaw
planes olursa bekleriAgar, travian, world of tanks![]()
İdari başçavuştu sankirutbe neydi karavela
Görevli Albaydi benim ceyrek finalde elenmistik ne aglamistim beİdari başçavuştu sanki
AhhahaGörevli Albaydi benim ceyrek finalde elenmistik ne aglamistim be

Hocam bir aralar beraber oynayalım. Siz sanırım DM seviyorsunuz. Ben DR ciyim ama hertürlü mod oynarım. Hocam dediğim gibi bir ayarlayalım. Hatta olmazsa video çekip YouTube kanalıma atarım.1.6 ile aynı o 46.20.15.65 de takiliyorum daha çok DM server
Tabiki.Daha çok BB ve DM seviyorum.Hocam bir aralar beraber oynayalım. Siz sanırım DM seviyorsunuz. Ben DR ciyim ama hertürlü mod oynarım. Hocam dediğim gibi bir ayarlayalım. Hatta olmazsa video çekip YouTube kanalıma atarım.
Bilmiyom salak bir arkadaş dedi.Hile yoksa oynamam zatenkapa metin 2 oldu la o oyun

Küçüken bağımlısıydım resmen.İşte diyorum ya normali sıktı.PVP de çok adminlik yapardım onun zevki ayrı güzelMetin 2 bende çok oynardım 2-3 gün bağımlılık yaptı. Türk zor geldi pvpye başladım Saltanat. O da sonradan sıktı. Hile ile değilde pvp oynarsan zevk alırsın. Başlangıçta +9 itemler veriyor ışınlanma yüzüğü binek yüzüğü falan veriyor. PvPde ki her şey +9 efsunlar ücretsiz. Ben bi oyna derim ama en fazla 6 gün dayanırsın. Sonradan sıkıyor oyun. Şu an ben BomBom oynuyorum Online Browser oyun. İstersen bir bak. Ama dediğim gibi Metin 2 sıkıyor. Ama senin fikrin. Sana kolay gelsin.
.Şuan bildiğin kapanmayacak pvp server varmı?
Sevmedim onu.Daha kaliteli birşeyler olsun.world of planes
Saltanatmt2 öneririm.Küçüken bağımlısıydım resmen.İşte diyorum ya normali sıktı.PVP de çok adminlik yapardım onun zevki ayrı güzel.Şuan bildiğin kapanmayacak pvp server varmı?
Önereceğiniz güzel online oyunları yazın bakayım![]()