RAMAZANDA PC

Sponsorlu Bağlantılar

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Lol oynicam bi el 30 dakika suruyo tam ramazanlik oyun yaw

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Agar, travian, world of tanks :)

Jan

Jan

Üye
Henüz karar vermedim :)

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
1.6 ile aynı o 46.20.15.65 de takiliyorum daha çok DM server
Hocam bir aralar beraber oynayalım. Siz sanırım DM seviyorsunuz. Ben DR ciyim ama hertürlü mod oynarım. Hocam dediğim gibi bir ayarlayalım. Hatta olmazsa video çekip YouTube kanalıma atarım.

Karavelaa

Üye
Hocam bir aralar beraber oynayalım. Siz sanırım DM seviyorsunuz. Ben DR ciyim ama hertürlü mod oynarım. Hocam dediğim gibi bir ayarlayalım. Hatta olmazsa video çekip YouTube kanalıma atarım.
Tabiki.Daha çok BB ve DM seviyorum.
Son andaki salakca bir fikir yüzünden Metin2'ye başladım.Bildiğiniz hile varmı ya?

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kapa metin 2 oldu la o oyun

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Metin 2 bende çok oynardım 2-3 gün bağımlılık yaptı. Türk zor geldi pvpye başladım Saltanat. O da sonradan sıktı. Hile ile değilde pvp oynarsan zevk alırsın. Başlangıçta +9 itemler veriyor ışınlanma yüzüğü binek yüzüğü falan veriyor. PvPde ki her şey +9 efsunlar ücretsiz. Ben bi oyna derim ama en fazla 6 gün dayanırsın. Sonradan sıkıyor oyun. Şu an ben BomBom oynuyorum Online Browser oyun. İstersen bir bak. Ama dediğim gibi Metin 2 sıkıyor. Ama senin fikrin. Sana kolay gelsin.

Karavelaa

Üye
Metin 2 bende çok oynardım 2-3 gün bağımlılık yaptı. Türk zor geldi pvpye başladım Saltanat. O da sonradan sıktı. Hile ile değilde pvp oynarsan zevk alırsın. Başlangıçta +9 itemler veriyor ışınlanma yüzüğü binek yüzüğü falan veriyor. PvPde ki her şey +9 efsunlar ücretsiz. Ben bi oyna derim ama en fazla 6 gün dayanırsın. Sonradan sıkıyor oyun. Şu an ben BomBom oynuyorum Online Browser oyun. İstersen bir bak. Ama dediğim gibi Metin 2 sıkıyor. Ama senin fikrin. Sana kolay gelsin.
Küçüken bağımlısıydım resmen.İşte diyorum ya normali sıktı.PVP de çok adminlik yapardım onun zevki ayrı güzel :D.Şuan bildiğin kapanmayacak pvp server varmı?
Önereceğiniz güzel online oyunları yazın bakayım :D

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
world of planes

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Küçüken bağımlısıydım resmen.İşte diyorum ya normali sıktı.PVP de çok adminlik yapardım onun zevki ayrı güzel :D.Şuan bildiğin kapanmayacak pvp server varmı?
Önereceğiniz güzel online oyunları yazın bakayım :D
Saltanatmt2 öneririm.

Sciondar

Sciondar

Üye
Gta San Andreas ı bitirmeye uğraşacağım. Sıkılırsam da Chivalry Medieval Warfare oynarım güzel oyun tavsiye ederim

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Bu arada Gta San onlinede bizim çeteyle savaş yapıcaz. Çok keyifli oluyor deneyin.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
496 mb ram 16 mb ekran kartı var ne önerirsiniz vakit sadece pc başında geçiyor :-D

Takipçi Satın Al

Üst Alt