RAMAZANDA PC

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
2013TUrnuvalarima girdim
İşte ozaman çok güzeldi bende girmiştim.ondan sonra çocuk oyunu gibi gelmeye başladı yaş tutmuyodu büyük turnuvaya gidemedim t-shirt lerini felan hep saklıyorum

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Fifa :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ismail

ismail

Üye
Daha çok favorim olan platform oyunları oynayacağım mesela trine

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
CS: GO
Dishonored
Farcry 3
Left 4 Dead 2
Ve asc serisini 3'te bırakmıştım onu tamamlamayı düşünüyorum.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ha bide ygs var tabi :D

Karavelaa

Üye
İlahiyat düşünüyorum 270 yapsam okul puanı felan 330 buluyor (ilahiyat yazarsam tabi) asıl eziyet o kapıdan girince. :)

Abi şimdi niye öyle dedinde içime şüphe düşürdün :) ?
Şüphe olmasında.Ben tam anlamıyla çalışmadım.Ama çalıştığımında emeğini alamadım.Bu senenin sorularını görmüşsündür.Alakası yoktu dersle resmen anlama dayalı.Bu anlamda da kendini geliştirmeni tavsiye ederim. :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şüphe olmasında.Ben tam anlamıyla çalışmadım.Ama çalıştığımında emeğini alamadım.Bu senenin sorularını görmüşsündür.Alakası yoktu dersle resmen anlama dayalı.Bu anlamda da kendini geliştirmeni tavsiye ederim. :D

Aynen çok fazla kişi ile görüştüm hepsi aynısını söylüyor bende içime doğmuş gibi bu yıl 12-13 tane kitap bitirdim demekki kitap okumaya devam tarihim çok iyi turkçede kendimi geliştirmeyi amaçlıyorum matematiktende 3-4 soru yaparsak dadundan yinmez :D

Karavelaa

Üye
Aynen çok fazla kişi ile görüştüm hepsi aynısını söylüyor bende içime doğmuş gibi bu yıl 12-13 tane kitap bitirdim demekki kitap okumaya devam tarihim çok iyi turkçede kendimi geliştirmeyi amaçlıyorum matematiktende 3-4 soru yaparsak dadundan yinmez :D
3-4 mü abartma çalış onada :angry:

KingDroid

KingDroid

Üye
oyun oynamayan tek ben mi olcam yani

0MG90

0MG90

Üye
Daha çok online fps
GTAV, NFS falan

Takipçi Satın Al

Üst Alt