Silinen Üye 2505573
Kapalı Hesap
2013TUrnuvalarima girdimYok ya artık dota
O da eskidi ya.Turnuvalarına girmişmiydin sen? (2013)
İnternet sağlayıcınız ney?
2013TUrnuvalarima girdimYok ya artık dota
O da eskidi ya.Turnuvalarına girmişmiydin sen? (2013)
İnternet sağlayıcınız ney?
İşte ozaman çok güzeldi bende girmiştim.ondan sonra çocuk oyunu gibi gelmeye başladı yaş tutmuyodu büyük turnuvaya gidemedim t-shirt lerini felan hep saklıyorum2013TUrnuvalarima girdim
Allah kolaylık versin o oyun değil resmen eziyetHa bide ygs var tabi![]()

Allah kolaylık versin o oyun değil resmen eziyet![]()

Abi şimdi niye öyle dedinde içime şüphe düşürdünAllah kolaylık versin o oyun değil resmen eziyet![]()
?Şüphe olmasında.Ben tam anlamıyla çalışmadım.Ama çalıştığımında emeğini alamadım.Bu senenin sorularını görmüşsündür.Alakası yoktu dersle resmen anlama dayalı.Bu anlamda da kendini geliştirmeni tavsiye ederim.İlahiyat düşünüyorum 270 yapsam okul puanı felan 330 buluyor (ilahiyat yazarsam tabi) asıl eziyet o kapıdan girince.
Abi şimdi niye öyle dedinde içime şüphe düşürdün?

Şüphe olmasında.Ben tam anlamıyla çalışmadım.Ama çalıştığımında emeğini alamadım.Bu senenin sorularını görmüşsündür.Alakası yoktu dersle resmen anlama dayalı.Bu anlamda da kendini geliştirmeni tavsiye ederim.![]()

3-4 mü abartma çalış onadaAynen çok fazla kişi ile görüştüm hepsi aynısını söylüyor bende içime doğmuş gibi bu yıl 12-13 tane kitap bitirdim demekki kitap okumaya devam tarihim çok iyi turkçede kendimi geliştirmeyi amaçlıyorum matematiktende 3-4 soru yaparsak dadundan yinmez![]()

Çalışıcaz tabi ama en az 3 soru bekliyorum3-4 mü abartma çalış onada![]()

Hayırdıroyun oynamayan tek ben mi olcam yani

pcde yazılım işleri ile uğraşmak istiyorum oyundan daha eğlenceliHayırdır![]()

Ben ikisinide yapıyorumpcde yazılım işleri ile uğraşmak istiyorum oyundan daha eğlenceli![]()

yazılım bitene kadar oyun haram banaBen ikisinide yapıyorum![]()

Ne ile başladın?yazılım bitene kadar oyun haram bana![]()
gmd1 için yazılımNe ile başladın?