Ramazan Boyunca Sahur da İnternet Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

full force

full force

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 3rhan336
kpln04

kpln04

Üye
ya ben 418 mb kullandım 7 tl kesmişler :off:

Larismus

Larismus

Üye
siz de olmasanız haberimiz olmıcak böyle şeylerden .:tşk:

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar benim de 500 dü 250 ye düştü dikkat edin

3rhan336

3rhan336

Üye
3gpindir.com cepten indirilmiyor upload siteleri falan olmuyor yani ama fullfilm.mobi yi bu gece denicem :good:

----------Eklendi @ 16:00:11 ---------- Yazıldı @ 15:43:22 ----------

birde yeri değil ama opera mini 6 kullanıyorum indirdiğim müzikleri resimleri vs hafıza kartına indirmiyor telefonun kendi hafızasına indiriyor büyük dosyaları indiremiyorum bunu nasıl halledicez ??

full force

full force

Üye
    Konu Sahibi

indirmede yapmıyor 70-80 mbde kesiliyor lan turkcell tam adam oldun derken yine batırdın herşeyi helal valla

Yok ya indirme yapıyor sorunsuz. Sadece kotayı düşürdüler. Senin indirme yaptığın yerde sorun olabilir.

funk-c

Üye
bunu kullanmak için tel. tarayıcısından mı girmek gerkiyo.yoksa fark etmiyor mu?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
benim kontorum yok ve günde 250 mbı aşıyorum ama hala nete girebiliyorum :D

full force

full force

Üye
    Konu Sahibi
LORENZ

LORENZ

Üye
çok teşekkür ederim kim yazdıysa oldu hemde hiç para gitmedi eline sağlık:tşk::alkis

mert_013

Üye
slm arkadaşlar dün arkadaş gönderdi 1 milyonun içine girdi demekki fazla kullanan olmuyorr . hızı güzel katılım olmadıgı için deneyen olmuşmu bilmem ama been tel pc bagladım 50 mb bir dosya indirecektim aktarım hızı 70 süper dedim sonra dosya 30 mb kadar geldi baglantı sıfırlandı bir daha denedim aynı şekilde 30 mb de duruyor demekki turkcell önlemini almış :) neyse ii çalışmalar kampaya hiç yoktan ii :)

ayı bogan

ayı bogan

Üye
telefon internete qirmiyoki :D

umitbasci

umitbasci

Üye
evet ama gece 02 - 06 arası iyi olmamış bence.

Üst Alt